siandien nusipirkau Timotei sampuna su vynuogiu ir citrinu ekstraktu ir kondicionieriu rusvaplaukems su kazkokiu sunkiai atsimenamu augalu. tai dabar sedziu ir uostau ta nuostabu augalo kvapa, sklindanti is plauku... o jei dar pristabdys slinkima, tai apskritai garbinsiu situs produktus.
QUOTE(cilija @ 2006 04 29, 22:51)
Man labai patiko Margaritos alaus sampunasir balzamas. plaukai palieka minsktukai ir nesivelia
o mes sita irgi turejom ti dar kauke + tai nei man nei vyrui nepatiko
geneva man tai tavo sampuno kvapas toks malonus
pesimiste,
as vis paverciu galva i viena ar kita puse, kad vel ir vel ji pauostyciau. kad tik netaptu iprociu...
del to margaritos sampuno su alum, tai nei su juo normaliai plaukus isiplausi, nei pagersi... nusipirkau pabandymui ta tiubika, kai vaziavau i austrija. nu bet ir protas mano buvo... nei jis putoja zmoniskai, nei isplauna plaukus, o tas kvapas...
as vis paverciu galva i viena ar kita puse, kad vel ir vel ji pauostyciau. kad tik netaptu iprociu...
del to margaritos sampuno su alum, tai nei su juo normaliai plaukus isiplausi, nei pagersi... nusipirkau pabandymui ta tiubika, kai vaziavau i austrija. nu bet ir protas mano buvo... nei jis putoja zmoniskai, nei isplauna plaukus, o tas kvapas...
QUOTE(Gandi @ 2006 04 29, 22:02)
Isbandziau , plaukai nenusmuko , bet kelios pleiskanos dar laikosi stipriai isikibusios, manau po antro karto joms ateis galas. Stigma , aciu tau labai uz gera pasiulyma
ner uz ka,smagu,kad padejo
Mano mylimiausi sampunai Kerastase ir John Frieda sausiems plaukams.Negaliu ju isskirti kuris geresnis.
Man svarbiausia,kad plaukus isplaunant jie svelni tampa,o ne kaip su kai kuriais sampunais,pirstu i plaukus neimanoma ikisti.
Man svarbiausia,kad plaukus isplaunant jie svelni tampa,o ne kaip su kai kuriais sampunais,pirstu i plaukus neimanoma ikisti.
kol kas naudoju Eucerin. prieš tai turėjau kadus imunal
Sveikos as radau savaji sampuna ir kondicionieriu tai " Paul Mitchell Color protector" Ieskojau jau kelis metus vis plaukai sakodavosi ir budavo siurkstus...Sis sampunas vienintelis kuris man tinka, bet jis dazytiem plaukam( as megstu pasilepinti sruogelem ) <- jos didziausios plauku kenkejos
Na kadangi mano plaukau plonučiai tai bandžiau jiems visokių gerų šampūnų: Alphaphar (ar kaip ten jie vadinas), Kadus, Careline ir šiaip iš vaistinės nepigių po20-30Lt kainuojančių. Bet pat geriausias man pačių pačiausias yra Carelines. Jo yra Sarmoje pirkti, 400ml šapuno buteliukas kainuoja ebveik 29Lt, tiek pat ir balzamas. Dalykas vertas savo kainos. Plaukai kaip šilkiniai, sveikai žvilga, nu labai jau geras...