Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams

Apklausa: kokį šampūną naudojat? (259 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Siaip tai Kerastase apie savo sampunus raso,kad vien Kerastase sampunu nepavadinsi,jis vadinasi Hair Bath,nes ne tik labai gerai isplauna,bet ir plaukus tausoja ir maitina.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 26, 12:04)
DAbar galvoju Goldwell firmos plaukų priežiūros priemones išbandyt ax.gif ar gali aks nors ką nors apie juos pasakyt?

Man iš Goldwell Definition serijos kažkuris šampūnas patiko thumbup.gif O va iš LC2, atrodo taip vadinasi serija g.gif , tai šampūnas dažytiems plaukams nepatiko schmoll.gif
Beje anksčiau dažiau plaukus kirpykloje Goldwell dažais, tai labai geri mano atsiliepimai apie šiuos dažus thumbup.gif Plaukučiams visai nepakenkė, yra dar ir augalinių dažų serija.
Atsakyti
Nuo slinkimo ir šiaip pamaitinti, atgaivinti plaukus - firmos ,,Furterer" šampūnas. Yra dar ten visokių priemonių: kapsulių, balzamų. thumbup.gif
Atsakyti
o jum nuo tu geru sampunu galva kiek dienu svari buna??
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2006 03 27, 19:03)
o jum nuo tu geru  sampunu galva  kiek dienu svari buna??

na manau, kad galvos svarumo trukme labiau priklauso ne nuo sampuno, o nuo galvos odos ir plauku strukturos ax.gif nuo to kokias modeliavimo priemones naudoji ir pan..bent jau as taip manau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 03 26, 13:46)
dabar siuo metu turiu prof.sampuna is selective su juros min.,bet man jis kazko nelabai,nera plaukai svelnus  verysad.gif

4u.gif Man tai šis šampūnas irgi labai prastas... Bet ir ko norėti, jei litras kainuoja tik 14 lt. ax.gif Teks skalbimui panaudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2006 03 28, 09:01)
4u.gif Man tai šis šampūnas irgi labai prastas... Bet ir ko norėti, jei litras kainuoja tik 14 lt.  ax.gif  Teks skalbimui panaudoti doh.gif

nu tai kaina,tai tikrai juokinga biggrin.gif ,tik pas mus jis 18 Lt.kainuoja ,bet Allwaves sampunai,dar pigesni yra,ir sako kad geri blush2.gif ,
beto turiu selective balzama irgi 1L.kainavo iki 20 Lt.ir man visai patiko thumbup.gif,tai susigundziau sampunu,tik va pasirodo niekam tikes schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 28 kovo 2006 - 09:31
QUOTE(vita82 @ 2006 03 28, 09:27)
nu tai kaina,tai tikrai juokinga  biggrin.gif ,tik pas mus jis 18 Lt.kainuoja ,bet Allwaves sampunai,dar pigesni yra,ir sako kad geri  blush2.gif ,
beto turiu selective  balzama  irgi 1L.kainavo iki 20 Lt.ir man visai patiko  thumbup.gif,tai susigundziau sampunu,tik va pasirodo niekam tikes  schmoll.gif

man irgi selective produkcija nelabai schmoll.gif turejau kauke-krema, bet tikrai nebuvo labai geras blink.gif dar kazkada vel po ilgo laiko pabandziau tai plaukams isvis nepatiko, susisiause ir negrazus buvo blink.gif nebepirksiu jokios selective produkcijos doh.gif
Atsakyti
Man labai patinka sampunas is Natur Vital (melyna bonkute) jis yra nuo slinkimo ir skirtas riebiai galvos odai, siandien nupirkau ir sitos firmos kauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 28, 17:21)
Man labai patinka sampunas is Natur Vital (melyna bonkute) jis yra nuo slinkimo ir skirtas riebiai galvos odai, siandien nupirkau ir sitos firmos kauke  ax.gif

as irgi si sampuna turiu ir jis man super drinks_cheers.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema ir labai susidomejau cia visu isgirtu Pregaine sampunu blush2.gif rytoj zadu uzsukt i eurovaistine ir jei rasiu reikes nusipirkti smile.gif dabar naudoju loreal rozini ta buteliuka, kur su silko proteinas ar kazkaip panasiai, bet nepasakyciau kad jis labai geras, bet ir nera jau labai blogas ax.gif
as kazkaip visada galvojau, kad sampunu kaip tik geriau nekaitalioti, nes atseit nuo to pleiskanos atsiranda...ir niekada per daugiausia demesio neskyriau balzamams blush2.gif dabar reikes koki gera issirinkti blush2.gif
dar akys uzkliuvo uz Alfa Parf ar kaip ten blush2.gif tik va man labai idomu, zinau kad jis is brangiuju, bet gal zinot kiek tas brangu? kiek daug maz kainuoja? ir ar rasciau ji Sarmoj ? 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 29, 04:21)
Man labai patinka sampunas is Natur Vital (melyna bonkute) jis yra nuo slinkimo ir skirtas riebiai galvos odai, siandien nupirkau ir sitos firmos kauke  ax.gif

Parasyk isbandzius kaip kauke ax.gif Neseniai ismeciau sio sampuno bonka.Tikrai geras buvo bigsmile.gif
Atsakyti