Siaip tai Kerastase apie savo sampunus raso,kad vien Kerastase sampunu nepavadinsi,jis vadinasi Hair Bath,nes ne tik labai gerai isplauna,bet ir plaukus tausoja ir maitina.
QUOTE(jadzka @ 2006 03 26, 12:04)
DAbar galvoju Goldwell firmos plaukų priežiūros priemones išbandyt ar gali aks nors ką nors apie juos pasakyt?
Man iš Goldwell Definition serijos kažkuris šampūnas patiko O va iš LC2, atrodo taip vadinasi serija , tai šampūnas dažytiems plaukams nepatiko
Beje anksčiau dažiau plaukus kirpykloje Goldwell dažais, tai labai geri mano atsiliepimai apie šiuos dažus Plaukučiams visai nepakenkė, yra dar ir augalinių dažų serija.
Nuo slinkimo ir šiaip pamaitinti, atgaivinti plaukus - firmos ,,Furterer" šampūnas. Yra dar ten visokių priemonių: kapsulių, balzamų.
o jum nuo tu geru sampunu galva kiek dienu svari buna??
QUOTE(Dollzz @ 2006 03 27, 19:03)
o jum nuo tu geru sampunu galva kiek dienu svari buna??
na manau, kad galvos svarumo trukme labiau priklauso ne nuo sampuno, o nuo galvos odos ir plauku strukturos nuo to kokias modeliavimo priemones naudoji ir pan..bent jau as taip manau
QUOTE(vita82 @ 2006 03 26, 13:46)
dabar siuo metu turiu prof.sampuna is selective su juros min.,bet man jis kazko nelabai,nera plaukai svelnus
Man tai šis šampūnas irgi labai prastas... Bet ir ko norėti, jei litras kainuoja tik 14 lt. Teks skalbimui panaudoti
QUOTE(Kera @ 2006 03 28, 09:01)
Man tai šis šampūnas irgi labai prastas... Bet ir ko norėti, jei litras kainuoja tik 14 lt. Teks skalbimui panaudoti
nu tai kaina,tai tikrai juokinga ,tik pas mus jis 18 Lt.kainuoja ,bet Allwaves sampunai,dar pigesni yra,ir sako kad geri ,
beto turiu selective balzama irgi 1L.kainavo iki 20 Lt.ir man visai patiko ,tai susigundziau sampunu,tik va pasirodo niekam tikes
QUOTE(vita82 @ 2006 03 28, 09:27)
nu tai kaina,tai tikrai juokinga ,tik pas mus jis 18 Lt.kainuoja ,bet Allwaves sampunai,dar pigesni yra,ir sako kad geri ,
beto turiu selective balzama irgi 1L.kainavo iki 20 Lt.ir man visai patiko ,tai susigundziau sampunu,tik va pasirodo niekam tikes
man irgi selective produkcija nelabai turejau kauke-krema, bet tikrai nebuvo labai geras dar kazkada vel po ilgo laiko pabandziau tai plaukams isvis nepatiko, susisiause ir negrazus buvo nebepirksiu jokios selective produkcijos
Man labai patinka sampunas is Natur Vital (melyna bonkute) jis yra nuo slinkimo ir skirtas riebiai galvos odai, siandien nupirkau ir sitos firmos kauke
QUOTE(Lala @ 2006 03 28, 17:21)
Man labai patinka sampunas is Natur Vital (melyna bonkute) jis yra nuo slinkimo ir skirtas riebiai galvos odai, siandien nupirkau ir sitos firmos kauke
as irgi si sampuna turiu ir jis man super
perskaiciau visa tema ir labai susidomejau cia visu isgirtu Pregaine sampunu rytoj zadu uzsukt i eurovaistine ir jei rasiu reikes nusipirkti dabar naudoju loreal rozini ta buteliuka, kur su silko proteinas ar kazkaip panasiai, bet nepasakyciau kad jis labai geras, bet ir nera jau labai blogas
as kazkaip visada galvojau, kad sampunu kaip tik geriau nekaitalioti, nes atseit nuo to pleiskanos atsiranda...ir niekada per daugiausia demesio neskyriau balzamams dabar reikes koki gera issirinkti
dar akys uzkliuvo uz Alfa Parf ar kaip ten tik va man labai idomu, zinau kad jis is brangiuju, bet gal zinot kiek tas brangu? kiek daug maz kainuoja? ir ar rasciau ji Sarmoj ?
as kazkaip visada galvojau, kad sampunu kaip tik geriau nekaitalioti, nes atseit nuo to pleiskanos atsiranda...ir niekada per daugiausia demesio neskyriau balzamams dabar reikes koki gera issirinkti
dar akys uzkliuvo uz Alfa Parf ar kaip ten tik va man labai idomu, zinau kad jis is brangiuju, bet gal zinot kiek tas brangu? kiek daug maz kainuoja? ir ar rasciau ji Sarmoj ?
QUOTE(Lala @ 2006 03 29, 04:21)
Parasyk isbandzius kaip kauke Neseniai ismeciau sio sampuno bonka.Tikrai geras buvo