Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams

Apklausa: kokį šampūną naudojat? (259 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
fructis
Atsakyti
dabar turiu sunsil, teebaum, head and shoulders ir loreal sampunus. brangesniu pirkt neapsimoka, nes plaukai greit pripranta ir jokio efekto nebesijaucia, jau geriau pigesnius tarpusavy pakeisti ax.gif man svarbiau geras balzamas ir daug jo rolleyes.gif dar aliejukas galiukam ir t.t.
Atsakyti
Aš taip pat anksčiau nekreipdavau dėmesio į brangius šampūnus. Kuriuos bandydavau iš profesionalių serijų man plaukus padarydavo sunkius ir greit riebaluodavosi schmoll.gif . Bet kai netyčia kartą pabandžiau AMWAY šampūną su kondicionieriumi - tai bigsmile.gif !!!!!! Rezultatas buvo stubinantis. thumbup.gif Teko pakeisti nuostatą apie platintojų siūlomus produktus ir jų kainas....Tiesa, jei perki didelį kiekį, tai ne taip ir brangu (1L kaina apie 75Lt )
Atsakyti
QUOTE(Atech @ 2006 01 22, 08:10)
Beje, gal dar kokiu priemoniu patartumet garbanoms, kad jos nesusiveltu po plovimo, tikrai maciau, kad kai pas kurias garbanos graziai taip atrodo, o mano dar netobulos ax.gif

Yra tokia Keune kosmetika ir tokia jos priemonė Sculpting ar kaip ji ten vadinasi (vidutinio stiprumo jei tokio yra - senai pirkau, nepamenu). Ji naudojama kaip garbanų formavimo priemonė, bet kai ją pabandė mano garbanota draugė, tai ji sakė neįsivaizduoja kaip be jos gyveno iki tol blink.gif . Plaukai, naudojant ją, tampa minkšti ir nesišiaušia, tarsi prisisotina. Nes mano plaukai negarbanoti schmoll.gif , tai po kelių kartų garbanų formavimo jie tapdavo man kažkokie neformuojami.Turėdavau daryti pertrauką. Bet draugei - tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 21, 20:17)
Kiek šampūnų esu naudojusi, tai mano plaukams labiausiai tiko Lorial professional plaukų šampūnas ir balzamas. Jį pirkdavau iš draugės kirpėjos. Tačiau draugei išvažiavus nebežinau kur tokių priemonių būtų galima įsigyti Klaipėdoje, todėl jei kas žino, būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif

QUOTE(vita82 @ 2006 01 21, 20:39)
pamegink uzsukt  akropolyje i salon+ kirpykla,ten lygtais maciau  4u.gif

Aha, salon+ kirpyklose galima nusipirkt tų professional šampūnų, bet yra ir parduotuvės salon+, tai ten jie irigi prekiauja tais šampūnais. Turėtų Klaipėdoj būt tokia parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 01 28, 10:17)
Aha, salon+ kirpyklose galima nusipirkt tų professional  šampūnų, bet yra ir parduotuvės salon+, tai ten jie irigi prekiauja tais šampūnais. Turėtų Klaipėdoj būt tokia parduotuvė.

tai as ne taip parasiau doh.gif ,nes ten parduotuve su kirpykla.is pradziu iejus yra nedidele parduotuve,o poto tik pamatosi,ir kirpykla ax.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kuri zinote apie parduotuve esancia KAUNE LAISVES AL. tikslu adreasa.kurioje parduodami brangiu firmu labai geri pilstomi sampunai? 4u.gif
Atsakyti
o kur vilniuj rasti to keune sculpting? ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2005 12 14, 17:23)
Kiek mokejai?issilaiko kvapas?Turiu kauke,tai nelabai schmoll.gif

mokejau nedaug gal iki 6 lt. kvepia skaniai, plauna gerai, nesivelia plaukai ir pleiskanu nera. geras pasirinkimas neturint pinigu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 01 29, 19:27)
o kur vilniuj rasti to keune sculpting? ir kiek kainuoja?

jo yra femina bonos salonose arba euro vaistinese kaina 30 lt
Atsakyti
Pas tebejau kad sampunus reikia kas kelis menesius keisti,nes plaukai pripranta ir tada nej blizka nej ka,tas pats ir su balzamais ir kondicionieriais g.gif
Atsakyti
O aš dar dažniau kaitalioju: du kartus su vienu šampūnu, paskui - su kitu, po to trečią paimu.... Maždaug tris rūšis pastoviai kaitalioju, kartais naudoju balzamą, kartais kondicionierių... Mano kirpėja negali atsidžiaugt, kaip gražiai plaukas blizga ir lengvai krenta smile.gif
Atsakyti