NA KAIP IR KAŽKAS ČIA JAU MINĖJA, VIS DĖL TO IR MAN DIDESNĘ SVARBĄ TEIKIA BALZAMAS , NA, O PVZ, KUR BŪNA ŠAMPŪNAS 2IN1 TAI TEN BALZAMO MANO PLAUKAM PER MAŽAI REIKIA DAR PAPILDONAI KRAUTIS
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 10 13, 10:28)
As perku sampunus arba "Sarmoje" arba "Kritianoje" ir tik "Scwarzkopf" firmos.
QUOTE(Laiza @ 2004 10 13, 13:46)
Anksciau buvau prisitaikiusi "Londos" sampuna, kuri pirkdavau Droge.
NA BENT MAN NUO ŠIŲ ŠAMPŪNŲ TAI PLAUKAI KAIP ŠIAUDAI PASIDARO
QUOTE(gutukas @ 2004 10 13, 19:50)
gal kas žinot kur kaune galima įsigyti kirpyklose naudojamų priemonių,ar kirpyklų kurios parduoda.
NUSILEIDUS SAVANORIAIS PO DEŠINE YRA KIRPĖJŲ PARDUOTUVĖ TAI MANAU TEN VISKO RASTUM
QUOTE(bea @ 2004 10 14, 13:18)
Aš plaunu kasdien... Kitaip jaučiuos kažinkokia nenusiprausus iki galo, negaivi. Šiaip nesiriebaluoja mano labai, tiesiog man taip patinka pradėti rytą.
AŠ GIRDĖJUS, KAD KASDIEN PLAUTI PLAUKUS YRA NEGERAI KAIP BEBŪTŲ KEISTA GIRDĖJAU IR TAI, KAD TIPO PLAUKAM REIKIA DUOT KARTS NUO KRTO SUSIRIEBALUOT IKI GALO NA ATSEIT TAIP PLAUKO STRUKTŪRA ATSISTATO
QUOTE(Ingrė @ 2005 12 19, 17:54)
Aš naudoju Margarita šampūnus.Išbandžiau alaus ir dilgėlių, bet nepatiko, nes labai greit susiriebaluoja plaukai.Turi kas antrą dieną plauti galvą.
MAN MARGARITA IRGI NE KOKĮ ĮSPDĮ PALIKO, O VA BALZAMAS TAI VISAI NIEKO
QUOTE(etsia @ 2005 12 21, 13:39)
man tai labaiausiai tinka fructis sampunas (ilgiems plaukams)
"FRUCTIS'' GERAI
QUOTE(varveklis @ 2006 01 02, 22:17)
nu čia toks man klausimas iškilo. aš dažiau plaukus ir gavosi per tamsi spalva. gal žinote ar esate susidūrusios su kokiu nors šampūnu, kuris greičiau spalvą nuplauna? nes baisi neviltis. peroksidinti ir dėti po to ne tokia tamsią spalvą kaip ir plaukų gaila.. gal koksai fruktis stipriau nuplauna..
NA SAKO, KAD TIE ŠAMPŪNAI KURIŲ SUDĖTYJE YRA VAISIŲ EKSTRAKTO GREIČIAU NUGRAUŽE SPALVĄ (ČIA MAN TAIP KIRPĖJA KAŽKADA PAPORINO) TAI "FRUKTIS" TAM TIKTŲ