Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams

Apklausa: kokį šampūną naudojat? (259 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man tai dabar labai patiko Elvital is Loreal blink.gif plaukai taip blizga gražiai, sveikai atrodo, nesausi, pati buvau nustebinta tokiu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Naudojau Pregaine,tai nelabai koki skirtuma pajauciau kai pradejau naudot Loreal Elvital,na tik kvapas ax.gif Bet siaip neblogas sampunas....
Atsakyti
man tai labaiausiai tinka fructis sampunas (ilgiems plaukams) thumbup.gif
Atsakyti
man tai sampunas yra isvis nelabai svarbu, svarbiausia balzamas ar kauke ax.gif nes ji suminkstina ir nesuvelia ax.gif teko bandyti ir brangesnias plauku priemones ir paprastas, is prekybos centru, galiu pasakyti, kad mazai skirtumo, nes plaukai vistiek pripranta. tiesiog gera aliejuka, seruma ar kremuka naudoju, pamaitinu ir viskas ok mirksiukas.gif galiu pasakyt, kad nuo pleiskanu man padejo head and shoulders, pabadziau ir nustebau ax.gif cia kaip kam blush2.gif
Atsakyti
va nusipirkau prieš kelia diena teebaum šampūną ir negaliu juo atsidžiaugt thumbup.gif
Atsakyti
pritariu tau chinchilla
aš ir per daug dėmesio į šampūnus nekreipiu dėmesio, dabar štai jau antrą mėnesį naudoju Fructis "long and strong" ir gerai... prieš tai Elvital su keramidais, visi maximiniai..... mirksiukas.gif
tik plaukus su aliejuku patepu, kad galai nebūtų sausi ar kokią ampulę kas antrą plovimą įtrinu ir viskas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2005 12 21, 14:00)
va nusipirkau prieš kelia diena teebaum šampūną ir negaliu juo atsidžiaugt thumbup.gif

Nagi papasako apie šampūną ax.gif kokiam plaukų tipui ir kuo jis toks geras. Kur pirkai ir kokia maždaug kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 22, 05:28)
Nagi papasako apie šampūną ax.gif kokiam plaukų tipui ir kuo jis toks geras. Kur pirkai ir kokia maždaug kaina ax.gif

Yra Eurokose,apie 6lt.PAgreitina plauku augima ir stabdo slinkima berods lotuliukas.gif As ir galvoju,gal reix nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
man jis irgi patinka, jau baigiu pirma bonkute, keliausiu antros, nes plaukuciai tikrai auga ir slinkti nustojo!
Atsakyti
Dažniausiai šampūnus ir visus priedus perku iš vaistinės arba iš kirpyklos. Taip pat profilaktiškai perku šampūną nuo slinkimo.
Atsakyti
Vaikinas nupirko Natural Vital.Geresnio nebandzius.Plaukai blizga wub.gif Reix dazniau ji siust i parduotuve
Atsakyti
as tai naudoju Joico sampuna bei balzama,na man tai thumbup.gif tik tiek,kad brangokas,bet jo lb nedaug reikia,tai naudoju jau ilgai smile.gif
Atsakyti