man tai dabar labai patiko Elvital is Loreal plaukai taip blizga gražiai, sveikai atrodo, nesausi, pati buvau nustebinta tokiu rezultatu
Naudojau Pregaine,tai nelabai koki skirtuma pajauciau kai pradejau naudot Loreal Elvital,na tik kvapas Bet siaip neblogas sampunas....
man tai labaiausiai tinka fructis sampunas (ilgiems plaukams)
man tai sampunas yra isvis nelabai svarbu, svarbiausia balzamas ar kauke nes ji suminkstina ir nesuvelia teko bandyti ir brangesnias plauku priemones ir paprastas, is prekybos centru, galiu pasakyti, kad mazai skirtumo, nes plaukai vistiek pripranta. tiesiog gera aliejuka, seruma ar kremuka naudoju, pamaitinu ir viskas ok galiu pasakyt, kad nuo pleiskanu man padejo head and shoulders, pabadziau ir nustebau cia kaip kam
va nusipirkau prieš kelia diena teebaum šampūną ir negaliu juo atsidžiaugt
pritariu tau chinchilla
aš ir per daug dėmesio į šampūnus nekreipiu dėmesio, dabar štai jau antrą mėnesį naudoju Fructis "long and strong" ir gerai... prieš tai Elvital su keramidais, visi maximiniai.....
tik plaukus su aliejuku patepu, kad galai nebūtų sausi ar kokią ampulę kas antrą plovimą įtrinu ir viskas
aš ir per daug dėmesio į šampūnus nekreipiu dėmesio, dabar štai jau antrą mėnesį naudoju Fructis "long and strong" ir gerai... prieš tai Elvital su keramidais, visi maximiniai.....
tik plaukus su aliejuku patepu, kad galai nebūtų sausi ar kokią ampulę kas antrą plovimą įtrinu ir viskas
QUOTE(stilla @ 2005 12 21, 14:00)
va nusipirkau prieš kelia diena teebaum šampūną ir negaliu juo atsidžiaugt
Nagi papasako apie šampūną kokiam plaukų tipui ir kuo jis toks geras. Kur pirkai ir kokia maždaug kaina
QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 22, 05:28)
Nagi papasako apie šampūną kokiam plaukų tipui ir kuo jis toks geras. Kur pirkai ir kokia maždaug kaina
Yra Eurokose,apie 6lt.PAgreitina plauku augima ir stabdo slinkima berods As ir galvoju,gal reix nusipirkt
Dažniausiai šampūnus ir visus priedus perku iš vaistinės arba iš kirpyklos. Taip pat profilaktiškai perku šampūną nuo slinkimo.
Vaikinas nupirko Natural Vital.Geresnio nebandzius.Plaukai blizga Reix dazniau ji siust i parduotuve