Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams

Apklausa: kokį šampūną naudojat? (259 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wyshnia @ 2005 01 21, 12:37)
acius didelis didelis, vandens laseli biggrin.gif labai padejai. dabar laukiu nesulaukiu kitos savaites rolleyes.gif is tikruju tai kita serija buvau nusiziurejus, "zaliaja", bet per savaitgali dar pagalvosiu ir apie tavaji;) aciukas dar karteli thumbup.gif

blush-anim-cl.gif Prashau, ner uz ka, kai isbandysi, butinai parashyk, na, manau tikrai nesigailesi thumbup.gif
Atsakyti
As irgi Fitoval labai noreciau pabandyti, bet atrodo, kad ten nera balzamo, taip kaip ir Pregain, o be balzamo as ne is vietos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 01 21, 12:49)
As irgi Fitoval labai noreciau pabandyti, bet atrodo, kad ten nera balzamo, taip kaip ir Pregain, o be balzamo as ne is vietos blink.gif

Taigi nemanau, kad butinai tos pacios firmos kauke ax.gif
Pvz, dabar as naudoju AVON kauke su alyvuogem, ji tokia lengvesne, o kai noriu plaukus palepinti, tai naudoju intencyvesne kauke, pvz, Alfa Parf man shampunas jau baigesi, o kaukes dar turiu smile.gif Arba nusipirk is Hena + ta priemone plauku galiukams, ji man tikrai labai thumbup.gif plaukai po to kaip po balzamo... wub.gif
PS Na, nenoriu nenoriu niekam savo nuomones pirsti, tiesiog is viso to ka esu isbandzius, man visa tai ka cia esu prirashius geriausiai tiko blush2.gif ir patiko biggrin.gif
Beje, esu tiek isbandzius, kad drasiai patarimais drauges gelbeju ir nuo nenusisekusiu xeminiu, ir nuo nutriushusiu galiuku, ir nuo "geltonos Blond" spalvos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frezija @ 2005 01 19, 22:59)
Oi, Valentinka, ir tu is Silainiu  thumbup.gif . Na, nezinau del tos pardes... Matai, as pati tai niekad sestadieni nesu buvusi, o tik savaites vidury. Bet tai gal netycia ne ten uzejai? Nes ten kartu yra ir kirpykla, tai juk ji sestadieni tai, manau, tikrai dirba. Nu, nesuprantu. Ai, zinai, ryt zvilgtelsiu i tixlu pardes adresiuka.

Taip is silainiu, o tu irgi? Gal kaimynes busim kokios? Na greitai sakyk kurioje gatveje gyveni?? console.gif

As tiksliai zinau ta kirpykla -parduotuve, nes joje lankosi mano drauge, todel sumaisyti tikrai negalejau, o ji tikrai sestadieni nedirbo. ax.gif Nu nebent kokios elektros neturejo ar ka, ir uzsidare. doh.gif Visko gi gali buti... doh.gif Reikes si savaitgali pabandyti... tongue.gif
Atsakyti
as labai persiprasau,bet matyt praziopsojau viena svarbu dalyka...Pregaine kaina blush-anim-cl.gif Gal galite kuri pakartoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 01 21, 14:05)
as labai persiprasau,bet matyt praziopsojau viena svarbu dalyka...Pregaine kaina  blush-anim-cl.gif  Gal galite kuri pakartoti? ax.gif

~15lt smile.gif
Atsakyti
drauge padovanojo "long & strong" smile.gif bandysiu plaukus augint biggrin.gif paziuresim,kaip seksis rolleyes.gif
visai neblogas sampunas,sakyciau tongue.gif plaukai svelnus pasidaro thumb_yello.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, gal kuri zino- nusidaziau plaukus su L'orealio dazais(kur uz 20lt), salia buvo idetas kondicionierius. ar yra tokio atskirai pirkt? kazkaip namatau as tokio, reik is L'oreal firmos ieskot, kur, ar yra? g.gif
aciu
Atsakyti
as ati nusprendziau sampuna ir balzama isigyt pas sawo stilista kirpeje, nes kaskart isejus is jo plaukai buna kaip silkiniai, zeri neispasakytai, jo bet kur negausit reik i salona eit ir pawadinimo tikliai nepasakysiu bet super efektas, nebuciau patikejus kol pati nepamaciau smile.gif
Atsakyti
aš tai naudoju Amway firmos šampūnus,ir tikrai super thumbup.gif ,seniau smarkiai riebaluodavisi plaudavau kas dvi dienas,o dabar vaikštau keturias penkias,plaukai gerai išsišukuoja,neslenka nors slinkdavo, nuo pleiskanų tai yra specialus šampūnas,bet pas mane jų nėra tai ir efekto šito šampūno nežinau.
Atsakyti
niekad nenaudoju to paties sampuno net jei ir patiko, reikia keist, bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
As naudoju pacius pigiausius, paprasciausius sampunus, pvz. dabar turiu "Kre kre" niam niam kaip kvepia thumbup.gif O kaukes ir balzamus renkuosi atidziai, kad tiktu, nes sampunas skirtas paprasciausiai isplauti plaukus (cia mano is nezinia kur atkeliave isitikinimai)smile.gif o balzamai ir kaukes - juos priziureti, maitinti ir pan.
Atsakyti