Įkraunama...
Įkraunama...

Lečio

Man kaip nepatyrusiai seimininkei, pasakykit ar visokias misraines, tokias kaip lecio, adzika ir visas kitas, uzdarius sloikus apverciat ir laikot siltai po koldrom, ar ne? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 07 25, 18:00)
Mergaites, kodel nuodijat save su visokiais Cilitais.... valykit stiklainius su geriama soda, ir taip jau visokiu tersalu privalgom, tai kodel bent stklainius neisvalyti soda? schmoll.gif

Pritariu thumbup.gif Visada stiklainius plaunu su soda, juk ji visą brudą išdezinfekuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 08 02, 23:07)
Atsiprašau, o acto čia kiek..... ax.gif  4u.gif

visai lecio normai 0.500 ml.bet jei kazkurio produkto buvo maziau tai ir acto na pvz.kokiu 0.50ml maziau siaip jau pilant iki galo neispilti o paragauti ,jei skanu tai ir nepilti viso. Ragaukit ....
Atsakyti
Agurotis tai tas pats kaip ir cukinija, na bent jau as skirtumo nematau didelio, cukinijos buna zalios margos geltonos ir pan, o agurotis pas mane tai kremines , ar baltos, na kas kaip supranta ir mato spalvas, as ju siemet prisiauginau ir niekaip nesudoroju vis dar, bandysiu sita lecio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 27 rugpjūčio 2009 - 22:52

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 18, 18:45)
Turiu receptuka ,labai skanu
30 paprikos
2 litrai sumaltu pomidoru
10 dideliu galvu svogunu
1 stikl.cukraus
1 stikl.aliejaus
0.5 stil.acto
druka pagal skoni
pavirinti i steril.stikl. ir uzdaryti thumbup.gif

atsiprasau uz nesupratima, bet kiek cia pilti asto? 0,5 stil? stiklinės? smile.gif o mano astas obuolių (6 proc.), ar tiks šiam reikalui? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 05, 11:12)
atsiprasau uz nesupratima, bet kiek cia pilti asto? 0,5 stil? stiklinės? smile.gif o mano astas obuolių (6 proc.), ar tiks šiam reikalui? Ačiū  4u.gif

0.5 stiklines acto, as su obuoliu actu nedarau bet manau kad reikia ragauti
Atsakyti
Aš pyliau 3/4 stiklinės obuolių acto. Iš viso kiekio išėjo 5,5 l Bet jau dabar matau, kad bus labai skanu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 18, 18:45)
Turiu receptuka ,labai skanu
30 paprikos
2 litrai sumaltu pomidoru
10 dideliu galvu svogunu
1 stikl.cukraus
1 stikl.aliejaus
0.5 stil.acto
druka pagal skoni
pavirinti i steril.stikl. ir uzdaryti thumbup.gif

na liux receptukas thumbup.gif jau 4 kart darom smile.gif ir draugams rekomenduojam . zodziu dieviskas skonis smile.gif essen.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(furfytė @ 2010 10 03, 23:26)
na liux receptukas  thumbup.gif jau 4 kart darom smile.gif ir draugams rekomenduojam . zodziu dieviskas skonis smile.gif  essen.gif  gathering.gif

net neabejoju .lecio ir pas mane rusy ,,karalius"
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2010 12 27, 21:57)
net neabejoju .lecio ir pas mane rusy ,,karalius"

mes irgi baigiam sudoroti, tik vienas litrinis sloikiukas telikes ax.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu padaryti Leco pagal dziunkos recepta, tik mano vyras visai jokiu pagrindu nevalgo svogunų. Jeigu ras nors maza gabaliuka nevalgys ir taskas. doh.gif Ar nepagadynsiu Leco jeigu nedėsiu jų visai? O gal vietoj svogunų galima ką kitką?
Atsakyti