Įkraunama...
Įkraunama...

Lečio

QUOTE(dziunka @ 2008 08 20, 11:55)
taip,kaitinau nors  jos nei verdamos nei sterilizuojamos,,bandyk is puse normos ,jei patiks tada is dar daugiau ,va saldytuve jos puikiai laikosi,o rusi man pora stiklainiu pradejo kilti ,bet tada sriuba viriau ,,labai skani

o kaip kaitinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 25, 09:15)
o kaip kaitinai? 4u.gif

cia turbut ne apie lecio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ,toks jausmas kad apie kopustu misraine....
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 06, 16:51)
Oi, aš tai ypač šiemet pagavau kablį konservuoti viską, bet man ir iš pirmo karto viskas pavyko puikiai, dar nei vienais metais iekas nėra iššaudę ar surūgę, net nepapeliję niekada. O stiklainius plauti tai vienas juokas - papuršti Cilit Bang visus, su šiurkščia kempine pervalai gerai, ir laaaaabai gerai išskalauji. Tada - į iki beveik 100 laipsnių įkaitintą orkaitę, ir kol verda konservai, tegu "kepa" ir stikliniai. Tada tiesiai į karštus sukrečiu karštą košę - niekas nesuskyla, tik reikia pirštinės išlaikyti karštiems stiklainiams.

O šiaip tai norėjau pasidalinti lečo receptu - super paprastas ir nuostabiai skanus (man bent ir mano chebrai).

3 kg pipirų supjaustom stambiai, galima net į keturias dalis, bet jeigu nori, kad daugiau tilptų į puodą, tai smulkiau šiek tiek.
Užpili ant jų 500 g pigiausio pomidorų padažo (galit ir brangiausio smile.gif ) arba sudedi kartu 1 kg supjaustytų pomidorų. Su padažu šiek tiek aštriau gaunasi.
Dar užberi 1 šaukštą druskos, 500 g vandens ir po 0,5 stiklinės aliejaus, cukraus ir 2 minutės iki virimo pabaigos - acto.
Troškinti reikia apie 20 min. Į stiklainiukus - ir vualia. Niam niam, man labai skanuuuu.



Mergaites, kodel nuodijat save su visokiais Cilitais.... valykit stiklainius su geriama soda, ir taip jau visokiu tersalu privalgom, tai kodel bent stklainius neisvalyti soda? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2009 07 25, 15:13)
cia turbut ne apie lecio schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ,toks jausmas kad apie kopustu misraine....

Nu taip ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 27, 00:22)
Nu taip ... ax.gif

taip saltai jos laikosi, va ja ir saldo saldikliuose tik butinas sandarumas nuo paprikos , nes jos prigeria visi kiti vaisiai ,uogos .
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2009 07 27, 21:37)
taip saltai jos laikosi, va ja ir saldo saldikliuose tik butinas sandarumas nuo paprikos , nes jos prigeria visi kiti vaisiai ,uogos .

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 19, 15:45)

siulau padaryti misraine,(labai siulau)
5kg-kopustu
1kg paprikos
1kg morku
1kg svogunu
0,5l-aliejaus
0,5-acto
4-saukstai druskos
350gramu cukraus

viska sumaisyti ir laikyti3 dienas atidarius,po to (jei liks ,nes patikekit jau kita diena galima valgyti)sudeti i stiklainius ir laikyti saltoj patalpoj

darau ir aš šitą gerą daiktą, skanu pasakiškai, tik aš laikau šaldytuve. darau iš nedidelio kiekio, kai baigiam vėl iš naujo darau.

Aš va ką tik paviriau visą puodą padažo ale Uncle Ben'so, bet čia gal bus ne į temą, einu ieškot tinkamos temukės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 08 02, 14:06)
darau ir aš šitą gerą daiktą, skanu pasakiškai, tik aš laikau šaldytuve. darau iš nedidelio kiekio, kai baigiam vėl iš naujo darau.

Aš va ką tik paviriau visą puodą padažo ale Uncle Ben'so, bet čia gal bus ne į temą, einu ieškot tinkamos temukės rolleyes.gif

taip taip tai sitos skaniausios salotos.pabandykit tikrai nepasigailesit(jei nelabai tikit tai darykit is puses normos arba puse dar per puse
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2009 08 02, 14:35)
taip taip tai sitos skaniausios salotos.pabandykit tikrai nepasigailesit(jei nelabai tikit tai darykit is puses normos arba puse dar per puse

Atsiprašau, o acto čia kiek..... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 08 02, 23:07)
Atsiprašau, o acto čia kiek..... ax.gif  4u.gif

0,5 litro manyčiau, nors mano recepte tai parašyta1/3 butelio acto, tai jaučiu, pilt daugiau tiems, kas mėgsta aštriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, apsvieskit mane, kas tas Leco blush2.gif g.gif koks jo skonis? ir su kuo jis valgomas biggrin.gif taip graziai cia apraset, kad seile pradejau varvint tongue.gif ax.gif
bet actas, gal nelabai sveika? as jo kazkodel nemegstu...nesukelia, jis jums rugstingumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 06, 16:51)
O šiaip tai norėjau pasidalinti lečo receptu - super paprastas ir nuostabiai skanus (man bent ir mano chebrai).

3 kg pipirų supjaustom stambiai, galima net į keturias dalis, bet jeigu nori, kad daugiau tilptų į puodą, tai smulkiau šiek tiek.
Užpili ant jų 500 g pigiausio pomidorų padažo (galit ir brangiausio smile.gif ) arba sudedi kartu 1 kg supjaustytų pomidorų. Su padažu šiek tiek aštriau gaunasi.
Dar užberi 1 šaukštą druskos, 500 g vandens ir po 0,5 stiklinės aliejaus, cukraus ir 2 minutės iki virimo pabaigos - acto.
Troškinti reikia apie 20 min. Į stiklainiukus - ir vualia. Niam niam, man labai skanuuuu.

Zhuvycia, kiek to acto pilti??? biggrin.gif
Atsakyti