Ne, jeigu reik pasižiūrėti kiek valandų tam puikiai tinka mobilus
Anksciau visada nesiojau, dabar kokius 5 metelius nebe..
taip, deviu, bet tai man tas laikrodis kaip apyranke- del grozio nesioju, kad grazu...
nešiodavau anksčiau, bet kai elentas paisbaigė taip iki šiol nesugebu pakeist
Taip, kasdien dėviu laikrodį. Kažkaip jau nuo mažų dienų pripratau jį nešioti...
vaikystėj neįpratau prie laikroduko tai ir dabar jo nenešioju. Kai reikia pažiūrėt kiek laiko išsitraukiu mobilų
man tiap pat pats geriausias laikrodis yra mobilus.. laikrodis kaip aprangos detale, prie mano dabartinio stiliaus kazin ar tiktu..
seniau nenesiojau, bet va nesenai gavau lb faina laikrodi dovanu, tai butinai deviu, nes sauniai atrodo
jau seniai nenešioju.. bet gavusi dovanų gera laikrodį labai apsidžiaugčiau.. jį daugiau įsivaizduoju kaip aksesuarą, nes kiek valandų galima pažiūrėti ir mob. telefone..
Vaikystėje, deja, nenešiojau laikrodukų, tai ir nepripratau Bet neseniai brolis padovanojo laaaaabai gražų laikrodį
Tikrai dažnai nešioju jį, bet kadangi esu pripratus kiek valandų pasižiūrėti telefone, tai ir užmirštu, kad laikrodis ant rankos Todėl, kol įprasiu, daugiau tarnauja, kaip aksesuaras
Tikrai dažnai nešioju jį, bet kadangi esu pripratus kiek valandų pasižiūrėti telefone, tai ir užmirštu, kad laikrodis ant rankos Todėl, kol įprasiu, daugiau tarnauja, kaip aksesuaras