Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nenešioju...Jei gražų turėčiau gal ir nešiočiau rolleyes.gif
Atsakyti
Nedėviu, bet man gražu smile.gif
Atsakyti
Anksčiau nešiojau. Atsirado telefonai, sugedo ir rankiniai laikrodžiai biggrin.gif Dabar iš tikrųjų jau pasiilgau. Reikės ateityje nusipirkti kokį gražų bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu du, dažnai nešioju. Beje, abu padovanoti mano brangiausiojo. Jau labai seniai, o mes vis dar kartu smile.gif
Atsakyti
Nenesioju. Man jis trukdo smile.gif
Atsakyti
nenesioju.Kai pamatau grazu laikroduka ant kieno nors ankos ,tada pagalvoju,kodel as nenesioju juk grazus ir reikalingas daikciukas.Bet nusiprkt neprisiruosiu,be jo issiverciu blush2.gif
Atsakyti
Ne
Atsakyti
Nesioju , jei kokia diena pamirstu ,nevalingai vis kelnoju ranka ant kurios nera laikrodzio rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nešioju laikrodi ir netgi labai pripratau, kai pamirštu tai kas 5 minutes traukiu mobiliaka laugh.gif
Atsakyti
Nenešioju nuo mokyklos laikų nuo kokios 11 klasės. Kažkaip poreikio nebuvo, viskas buvo mobiliakuose.. o va dabar visai neseniai prieš gerą pusmetį sumąsčiau, kad reiktų... Taip įnirtingai neieškojau, bet radus patinkantį pirkčiau.. Buvau radus, tik kad juodas buvo, o kadangi esu nestuke.gif ir oda pablyškus nenorėjau tokio kontrasto. Reiks tęst paiešką.
Atsakyti
Nenešioju rolleyes.gif
Atsakyti
dėviu smile.gif
Atsakyti