Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Namie nesidedu, bet įšeinant visada, man nepatogu kaskart žiūrėt į telefoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 05, 14:33)
Laikrodis zymiai solidziau tongue.gif O ir maziau baimes, kad telefonas "nubegs" valandas beziurint ax.gif

telefonas kaip seimos narys, visada pasiruoses padet biggrin.gif
Atsakyti
Nedėviu laikrodžio, nes kažkaip gerai ir tiesiog pažiūrint į telefoną. ax.gif Nors jei kas padovanotų gražų laikroduką - nešiočiau. biggrin.gif
Atsakyti
Nedeviu tik namie smile.gif
Atsakyti
rankinio laikrodžio nenešioju,
jis man paprasčiausiai trukdo
esu kelių stikliukus sudaužiusi,
tad ir atsisakiau jų
Atsakyti
O aš jau kokius 3 metus visada užsidedu laikrodį, kai einu iš namų, nes nesinori vis traukt tlf, kad pasižūrėt valandų kiek 4u.gif
Atsakyti
Nenešioju kol kas, bet visom keturiom esu už - puikus aksesuaras, patogiau nei į telefoną žiūrėti, ir šiaip geras jausmas (ypač, kai laikrodis masyvus) smile.gif
Atsakyti
Siuo metu nedeviu, bet labai labai noreciau deveti ir man jo labaaai truksta, taciau manasis ilgai turetas ir myletas sugedo, o tokio kokio noriu kol kas nerandu. ax.gif Man grazu tik nedideli, moteriski laikrodukai, su kuo maziau detaliu, minimalistiniai, stilingi. Tie dideli vyrisko tipo visiskai ne mano stilius. rolleyes.gif

Tokie dailus:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 06 27, 12:20)
  Man grazu tik nedideli, moteriski laikrodukai, su kuo maziau detaliu, minimalistiniai, stilingi.

Pasiziurinekit Misaki laikrodziu.Jie tokie dailuciai. wub.gif
Atsakyti
Man laikrodis ne tik funkcinis daiktas, tai aksesuaras, stiliaus detalė - žinoma prie tam tikros aprangos, tam tikras laikrodis, o jei ne jis tai bent jau apyrankė, retai palieku rankas "plikas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, visada išeinant iš namų, užsidedu laikroduką. Man tai stiliaus detalė ir plius pasižiūrėti laiką smile.gif
Atsakyti
rankinį laikrodį nusiimu tik nakčiai - visada su juo wub.gif
Atsakyti