Namie nesidedu, bet įšeinant visada, man nepatogu kaskart žiūrėt į telefoną
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 05, 14:33)
Laikrodis zymiai solidziau O ir maziau baimes, kad telefonas "nubegs" valandas beziurint
telefonas kaip seimos narys, visada pasiruoses padet
Nedėviu laikrodžio, nes kažkaip gerai ir tiesiog pažiūrint į telefoną. Nors jei kas padovanotų gražų laikroduką - nešiočiau.
Nedeviu tik namie
rankinio laikrodžio nenešioju,
jis man paprasčiausiai trukdo
esu kelių stikliukus sudaužiusi,
tad ir atsisakiau jų
jis man paprasčiausiai trukdo
esu kelių stikliukus sudaužiusi,
tad ir atsisakiau jų
O aš jau kokius 3 metus visada užsidedu laikrodį, kai einu iš namų, nes nesinori vis traukt tlf, kad pasižūrėt valandų kiek
Nenešioju kol kas, bet visom keturiom esu už - puikus aksesuaras, patogiau nei į telefoną žiūrėti, ir šiaip geras jausmas (ypač, kai laikrodis masyvus)
Siuo metu nedeviu, bet labai labai noreciau deveti ir man jo labaaai truksta, taciau manasis ilgai turetas ir myletas sugedo, o tokio kokio noriu kol kas nerandu. Man grazu tik nedideli, moteriski laikrodukai, su kuo maziau detaliu, minimalistiniai, stilingi. Tie dideli vyrisko tipo visiskai ne mano stilius.
Tokie dailus:
Tokie dailus:
QUOTE(Hiver @ 2014 06 27, 12:20)
Man grazu tik nedideli, moteriski laikrodukai, su kuo maziau detaliu, minimalistiniai, stilingi.
Pasiziurinekit Misaki laikrodziu.Jie tokie dailuciai.
Man laikrodis ne tik funkcinis daiktas, tai aksesuaras, stiliaus detalė - žinoma prie tam tikros aprangos, tam tikras laikrodis, o jei ne jis tai bent jau apyrankė, retai palieku rankas "plikas"
rankinį laikrodį nusiimu tik nakčiai - visada su juo