Na mano rankos ir labai plonos, siauros, mazos, zodziu neproporcingos Bet kazkaip radau laikrodi, kuris man tiktu. Siaip visa gyvenima, nuo kokio septyneriu metu nesioju laikrodukus. As be ju negaliu. Jei uzmirstu uzsidet ryte, tai tiesiog kaip be ranku jauciuos... Cia ipratimas yra ziuret i riesa, net negaliu pakest, kai reikia traukt telefona.
Nešiojau kai jaunesnė buvau, dabar ne.
dėviu kiekvieną mielą dieną. Jeigu išeinu iš namų be laikrodžio, tai į baisiausią panika puolu, kad manečiau Turiu jau diidelę jų kolekciją sukaupusi, galėčiau pasakyti, kad laikrodis daugiau kaip aksesuaras ar įpratimas man nei savo funkciją atliekantis daigtas.. taip jau dėja yra..
Laikrodis su manim nuolat kai as ne namie. Uzsisegu iseidama is namu ir nusisegu tik iejus i troba Jei pamirstu, tai kaip be ranku Nors profesija ne laiko skaiciuotoja
QUOTE(tyloszona @ 2008 08 18, 15:13)
ne, jau daug metu rankinio laikrodzio nebenesioju,. Kai atsirado mobilusis telefonas pas mane, tai nuo to laiko ir laikrodis man nebereikalingas
telefonas visad po ranka,tad kam tas laikrodis
QUOTE(Lellija1013 @ 2014 02 05, 03:44)
telefonas visad po ranka,tad kam tas laikrodis
Laikrodis zymiai solidziau O ir maziau baimes, kad telefonas "nubegs" valandas beziurint
dažniausiai kai kur einu iš namų užsisegu, namie nenešioju