Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ir as be laikrodzio negaliu, tiesiog kazko truksta
Atsakyti
Laikrodis, kaip ir kvepalai, mano tapatybės dalis bigsmile.gif
Atsakyti
neisivaizduoju kaip be laikrodzio ax.gif mano stiliaus dalis biggrin.gif
Atsakyti
Ilgą laiką neturėjau laikrodžio, nerasdavau patinkančio, tinkančio prie manęs ir mano stiliaus.
Visai neseniai tokį atradau ir nešioju. Iš pradžių sunku priprasti, kad ant rankos kažkas sėdi, bet dabar jo jau nejaučiu (nebent tik karštom dienom kai jis 'prilimpa') ir be jo jausmas jau ne toks smile.gif
Atsakyti
aš tai niekada nenešioju laikrodžių ir jų net neturiu, jei ir kas padovanodavo jie stebuklingai dingdavo blush2.gif bet man jie ant kitų pasižiūrėti labai gražu, jeigu priderinta tai taip stilinga ax.gif bet man toks jausmas kaip aš užrišta būčiau, lyg kas blokuotų energiją g.gif
Atsakyti
Turiu kelis, kai tinka prie aprangos nesioju.
Atsakyti
Šiaip nešioju, bet šiomis karštomis dienomi tai ne, nes karšta ir limpa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 07 15, 11:18)
Šiaip nešioju, bet šiomis karštomis dienomi tai ne, nes karšta ir limpa  blush2.gif

nesioju savo guess'iuka ir saugau kaip savo aki.. ax.gif bet dabar pas pussesere palikau, tai kaip be ranku jauciuos..vis zvilgcioju is iprocio i ranka kiek valandu paziuret:D doh.gif
Atsakyti
Anksčiau niekada nenešiojau, bet dabar nusipirkau patinkantį ir dėviu visada smile.gif

Tik labiau jis man kaip aksesuaras tarnauja, nes laiko pažiūrėt vistiek iš įpročio telefoną traukiu biggrin.gif
Atsakyti
Patinka, bet nešioju tik retkarčiais, nežinia kodėl 4u.gif
Atsakyti
dazniausiai ax.gif
Atsakyti
Ant kitų man pažiūrėt gražu, stilinga, o ant savęs ne.
Mano labai ploni ir smulkūs riešai, tai nenešioju nei laikrodžio, nei apyrankių, neprisitaikau. Žinoma, galima odinį dirželį pritaikyt, bet didelis ciferblatas prie tokio plono riešo nesižiūri, o man būtent tokie yra gražūs ax.gif

Be to, kažkaip mistiškai visi laikrodžiai ant mano rankų arba šalia manęs genda blink.gif
Pernai pirkau tris žadintuvus, spėkit ar nors vienas dar tebeveikia? lotuliukas.gif Ir nepigūs... O rankiniai tas pats...
Atsakyti