Ir as be laikrodzio negaliu, tiesiog kazko truksta
Laikrodis, kaip ir kvepalai, mano tapatybės dalis
Turiu kelis, kai tinka prie aprangos nesioju.
QUOTE(konfetee @ 2010 07 15, 11:18)
Šiaip nešioju, bet šiomis karštomis dienomi tai ne, nes karšta ir limpa
nesioju savo guess'iuka ir saugau kaip savo aki.. bet dabar pas pussesere palikau, tai kaip be ranku jauciuos..vis zvilgcioju is iprocio i ranka kiek valandu paziuret:D
Anksčiau niekada nenešiojau, bet dabar nusipirkau patinkantį ir dėviu visada
Tik labiau jis man kaip aksesuaras tarnauja, nes laiko pažiūrėt vistiek iš įpročio telefoną traukiu
Tik labiau jis man kaip aksesuaras tarnauja, nes laiko pažiūrėt vistiek iš įpročio telefoną traukiu
Patinka, bet nešioju tik retkarčiais, nežinia kodėl
dazniausiai
Ant kitų man pažiūrėt gražu, stilinga, o ant savęs ne.
Mano labai ploni ir smulkūs riešai, tai nenešioju nei laikrodžio, nei apyrankių, neprisitaikau. Žinoma, galima odinį dirželį pritaikyt, bet didelis ciferblatas prie tokio plono riešo nesižiūri, o man būtent tokie yra gražūs
Be to, kažkaip mistiškai visi laikrodžiai ant mano rankų arba šalia manęs genda
Pernai pirkau tris žadintuvus, spėkit ar nors vienas dar tebeveikia? Ir nepigūs... O rankiniai tas pats...
Mano labai ploni ir smulkūs riešai, tai nenešioju nei laikrodžio, nei apyrankių, neprisitaikau. Žinoma, galima odinį dirželį pritaikyt, bet didelis ciferblatas prie tokio plono riešo nesižiūri, o man būtent tokie yra gražūs
Be to, kažkaip mistiškai visi laikrodžiai ant mano rankų arba šalia manęs genda
Pernai pirkau tris žadintuvus, spėkit ar nors vienas dar tebeveikia? Ir nepigūs... O rankiniai tas pats...