Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Niekur neinu be laikrodzio, o jei netycia palieku vis bandau ziuret i laika ant rieso. Man laikrodis labai funkcionalus papuosalas, ir jei geras laikrodis tai puiki investicija, geri laikrodziai niekada nepraranda savo vertes wub.gif
Atsakyti
Anksčiau nenešiojau, bet prieš kokius metus kai užsidėjau tai dabar nusiimu tik kai žinau, kad jis gali sušlapt, bet neužsidėjus į riešą pastoviai karts nuo karto užsimiršus pažiūriu biggrin.gif žymiai patogiau nei trauktis mobilų žiūrėt laiko smile.gif
Atsakyti
As ir be laikrodzio niekur...
turiu ju keleta ,tai nepamainomas aprangos aksesuaras wub.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur isigyjate laikrodzius? g.gif
Norisi, kad daiktas butu ne tik grazus aksesuaras, bet ir kokybiskas ir ilgaamzis.. ax.gif
Atsakyti
Turiu ir as laikrodi nors man tik 13..
Kai uzmirstu uzsideti laikrod tai jauciuosi nuoga..
As savo pirkau SWATCH.Kainos ten nuo 100 iki 300 4u.gif
Atsakyti
kaip as svajoju apie nauja rankini laikrodi bigsmile.gif tik vis niekaip neissirenku kokio noreciau blush2.gif
Atsakyti
As nesioju kaip aksesuara, nes jis toks idomus . As labai megstu apyrankes, bet kartais prie dalykines aprangos geriau tinka laikrodis, koks nors iskirtinio dizaino ax.gif
Atsakyti
TAIP TAIP TAIP, kasdien, be jo jauciuosi kazkaip negerai tongue.gif megstu zinoti tikslu laika, o kartais truksta ranku issitraukti telefona is rankines ax.gif
Atsakyti
Niekad neturejau rankinio laikrodzio bet jau kuri laika rezgu minti isigyti smile.gif
Atsakyti
dabar nenešioju,nes turiu telefona tongue.gif
Atsakyti
Visada ir visur mes kartu wub.gif Gražiausia ir geriausia aprangos detalė wub.gif Mest galėčiau į šalį visas deimantines apyrankes, aukso grandinėles, kad tik užsidėti, kad ir paprastą mielą laikroduką.. Pamišusi esu dėl jų, nors turiu tik du .. ax.gif wub.gif
Atsakyti
negaliu be laikrodzio cool.gif tai neatskiriama mano stiliaus detale 4u.gif
Atsakyti