Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Geras laikrodis (ir grazus) atstoja net papuosalus biggrin.gif na bent man. Pries metus draugas padovanojo dkny laikrodi tai negaliu atsidziaugt, nes nerealus man jis ir svarbiausia tinka ir prie sukneles ir prie dzinsu bigsmile.gif

Pries tai turejau is Janopijos laikrodi irgi buvo labai fainas, tik va po keliones i kalnus, kazkas jam nutiko lyg viduj rasot pradejo doh.gif
Atsakyti
turiu viena,nes nelabai patinka man laikrodziai smile.gif nusipirkau kaip papuosala biggrin.gif nes labai grazus ax.gif
Atsakyti
patinka labai laikrodziai,bet nenesioju...
sakoma laimingi laiko neskaiciuoja biggrin.gif tai stengiuos but tuo laimingu zmogum ax.gif
Atsakyti
Beveik visada dėviu laikrodį ax.gif Bet daugiau turbūt man jo reikia kaip aksesuaro, nes valandas vis tiek iš įpratimo žiūriu į telefoną doh.gif
Atsakyti
Neturiu laikrodzio schmoll.gif Vis galvoju isigyti artimiausiu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
dėviu, turiu jų daug, nes man laikrodis - aprangos detalė, būtinas aksesuaras.
Atsakyti
Turiu 1 grazu Nike laikroduka. Siuo metu kaip tik ieskau naujo stilingo laikroduko smile.gif
Atsakyti
[COLOR=red]
PARDUODU NAUDOTUS RANKINIUS LAIKRODZIUS:
ORIENT, VYRISKAS, veikiantis,80lt
18RUBIS, atsilenkiantis, veikiantis, 30lt
POLJOT ir POLET,veikiantys, tik be apyrankiu, kaina po 10lt,
CHATEAU, neveikiantis.
Papildyta:
http://www.skelbiu.l...us-7984606.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustaaa: 15 balandžio 2010 - 14:28
turiu,su vyru turim vienodus,tik žinoma jo vyriškas mano moteriškas,jis dėvi aš ne,kažkaip man užtenka ir mobilaus blush2.gif gal reikia tik priprasati,anksčiau tai dėvėdavau unsure.gif
Atsakyti
turiu vieninteli, labai patinka ir stengiuosi nesioti , tik kartais pamirstu uzsideti, jauciuos lyg ne sava be jo blush2.gif
Atsakyti
Siuo metu nenesioju, nes nerandu nusipirkti tinkancio ir patinkancio laikrodzio (bet labai aktyviai ieskau). smile.gif
Atsakyti
Turejau nuostabu laikroduka, nesiojau pastoviai. Dabar jau to laikrodzio neturiu verysad.gif , pirkau vietoj jo kita - faina, grazu... bet man neprilipo unsure.gif .
Atsakyti