anksčiau labai nešiojau, po to sugedo tas laikrodis, bet tuo pačiu atsirado ir mobilieji, tai laiką juose pasižiūrėdavau ir laikrodis liko užmirštas. Bet prieš metus vėl užsinorėjau laikrodžio, tai dabar vėl kasdien nešioju (nešioju ne tik kaip aksesuarą, bet ir į laiką pasižiūriu)
Man asmeni6ki laikrodžiai labai patinka, labai gražu. Nuo vaikystės labai patikdavo klausyti tiksėjimo, ramindavo. Tačiau jau kokius šešis metus nesegiu laikroduko, nes esu alergiška metalui ir tikrai kaip afrodite sakė: "laimingi laiko neskaičiuoja". Nustojus segėti laikrodį pradėjo labiau sektis gyvenime. Nors kartais pasiilgstu laikroduko, oi kaip pasiilgstu.
jau 15 m kai nedeviu
Jei ne darbas tai tikriausiai rankinio laikrodzio niekam nepavyktu rasti ne su ziburiu pas mane. As aplamai nemegstu visu tu pakabuciu (grandineliu, apyrankiu, laikrodziu, auskaru, skareliu ar salikeliu ant kaklo) Tiesiog su jais jauciuos ne sava, kai kas makaluojasi ant kaklo, apima toks jausmas, kad truksta oro, o jei ant ranku makaluojasi, tai irgi tiesiog ji visa tokia lyg hanteliukus buciau kilnojus visa diena Ir taip nuo pat mazens. Lygtais per psichologijos kursa destytoja minejo, kad gali buti is praeities kazkokie tai padariniai, nes gimiau su apie kakla apsisukusia virkstele ir biski pridusus, tai gal todel viskas Neturiu jokio paaiskinimo kodel, bet laikrodi naudoju tik darbe ir tai, kai tik esu isitikinusi, kad per artimiausia pusdieni jo man neprireiks, nusegu ir nukisu kur i kisene Bet siaip tai laikrodukai man labai grazu ant rankos
Visada..be jo prarandu orientacija laike
Turiu laikrodį, bet jei užsidedu, tai vis tiek nenešioju, padeda telefonas
Dėviu, nes jis jau kaip ir suaugo su manimi
Nenešioju,namuose yra sieniniai laikrodžiai,kiekviename kambaryje,vonioje taip pat,darbe turime nedidelį pastatomą laikrodėlį,o šiaip telefonas pasitarnauja.
Taip, nešioju. Turiu keletą, nes tai mano mėgstamas aksesuaras.
Beto daug patogiau žvilgtelėti į laikrodį, nei iš rankinės traukti mobilų
Beto daug patogiau žvilgtelėti į laikrodį, nei iš rankinės traukti mobilų