Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na man laikrodis tai ne dėl tų valandų tongue.gif man labai gražus dienos aksesuaras smile.gif
Atsakyti
As nedeviu, nemegstu, atrodo, kad trukdo ant rankos, bet..jau apie viena labai svajoju grazuoliuka, tai manau mielai deveciau jei nusipirkciau. smile.gif
Atsakyti
O taip, turiu laikrodį, kurį pradėjau nešioti gal tik prieš kelis mėnesius. Bet taip pripratau, kad be laikrodžio jau liūdna laugh.gif Žodžiu, gerokai patogiau nei žiūrinėti į mobilką. bigsmile.gif
Atsakyti
Be laikrodzio nekeliu kojos is namu, o jeigu netycia pamirstu uzsideti, atrodo kad kazko ziauriai truksta 4u.gif
Atsakyti
Kai eidavau i darba, butinai nesiojau laikrodi...o dabar, kai namie su vaiku, tai man tik trukdo ax.gif
Atsakyti
visada uzsidedu laikroduka 4u.gif
Atsakyti
deviu kasdien. Labai megstu kaip aksesuara ir aisku daug patogiau valandas paziuret, nei tel.traukinet kaskart.
Atsakyti
Niekada doh.gif
Atsakyti
Niekada, nes neturiu bet jei gauciau koki Radolaikroduka tai mielai nesiociau smile.gif
bet kol negaliu sau nusipirkti tokio nenesioju smile.gif
Atsakyti
Nesioju wub.gif Ir del praktiskumo (visuomet zinai, kiek laiko), ir del pasipuosimo (pernai Vokietijoje atradau savo svajoniu laikrodi wub.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
laikrodi deviu kiekviena diena,man jis netrukdo, nors ir dazniausiai namuose su vaiku sedziu smile.gif prilipo ir viskas, tik vakare nusiimu
Atsakyti
atsimenu, kad kažkurio gimtadienio proga esu gavusi rankinį, tokį sidabrinį laikroduką, bet tikrai neatsimenu ar jį buvau užsidėjusi ar ne... tikrai žinau, kad voliojosi stalčiuje, kol išseko baterija blush2.gif
nenešiojau, nenešioju ir turbūt nenešiosiu:) turiu kišenėje telefoną, šmaukšt, greitai tik išsitraukiu, jeigu reikia ir visks tongue.gif
Atsakyti