Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nenesiojau daug metu, bet vyras turbut del to vyras nusprende, kad man jo reikia ir padovanojo. dabar nesioju ax.gif juk nedulkes stalciuj dovana blush2.gif
Atsakyti
Ne, bet labai ieskau tinkamo smile.gif
Atsakyti
Jeigu laikrodis stilingas visuomet atkreipiu dėmesį, bet pati nešioti nemėgstu, labai retai ir grandinėles ant rankos seguos.
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2009 12 07, 05:30)
Ne, bet labai ieskau tinkamo smile.gif

drinks_cheers.gif Nelabai ieškau, bet kai turėsiu, būtinai nešiosiu. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi dar neturiu... po truputį žiūrinėjuos, labai noriu kokio iš geresnių... ax.gif Sunku išsirinkti.
Atsakyti
Man laikrodis labai grazu, bet pati kazkaip nepriprantu nesiot.
Atsakyti
dėviu ax.gif
kažkaip solidžiau atrodau, nevėjavaikiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
Senasis sugedo, dabar ieškau naujo, labai patinka masyvūs wub.gif
Atsakyti
Nenesioju, nes dar neradau sau patinkancio smile.gif Matyt labai isranki esu biggrin.gif
Atsakyti
seniau nenesiojau, nes mobilieji telefonai turbut isties pakeite laikrodzius. Bet vel isigyjau laikrodi, kai pradejau daznai skraidyti. Labai jau laikas prailgsta lektuve, jei nezinau kiek liko skristi, o mobilieji juk isjungti. Taip ir pripratau nesioti nuolat. smile.gif
Atsakyti
Nesenai devejau, bet dabar laukiu kol kaledu senelis atnes nauja biggrin.gif Turiu du laikrodzius, ty turejau du, viena labai brangu ( pavoge sad.gif ), kuri ir nesiojau, o kitas toks pusbrangis, tai nelabai norisi beleko nesioti. Be laikrodzio laaabai nekas, tai tiesiog neatskiriama mano dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 10 gruodžio 2009 - 10:00
Deviu, nes man taip daug patogiau ir, zinoma, graziau. Tai daugiau rankos puosmena, nei butinumas. Turiu net kelis, kuriuos derinu prie aprangos. smile.gif
Man ir vyrai su rankiniais laikrodziais labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti