Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kiekvieną dieną ax.gif
Atsakyti
Nešioju laikrodį ir dėl jo funkcijos ir kaip papuošalą.
Yra rusų posakis: kas nešioja iš šeimos narių laikrodį, tas yra šeimos galva.
Na nzn kiek tos teisybės g.gif
Atsakyti
nešioji, nes be jo nekaip jaučiuosi, klasikinis dizainas bigsmile.gif
Atsakyti
Deviu tik kaip aksesuara, o valandas is pripratimo pasiziuriu i telefona tongue.gif
Atsakyti
nesioju laikrodi, nes patogiau paziuret kiek valandu... tai ir patogumas, ir papuosalas viename smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nesioju smile.gif pripratau ir pasigendu jei neuzsisegu smile.gif
Atsakyti
nešioju ir labai myliu savo laikroduką, būna labai nefaina jeigu užmirštu užsisegti
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 04 01, 22:08)
Nešioju laikrodį ir dėl jo funkcijos ir kaip papuošalą.
Yra rusų posakis: kas nešioja iš šeimos narių laikrodį, tas yra šeimos galva. 
Na nzn kiek tos teisybės  g.gif

Chi chi, tai dėl kokios funkcijos nešioji - dėl vadovavimo? hihihi.gif

Ale koks teisingas posakis wub.gif Eisiu diedui pasakysiu, kad žinotų. Mat pas mus laikrodį nešioju aš, o kas yra šeimos galva, nėra iki galo aišku, pastoviai dėl to diskutuojama bigsmile.gif
Ir net nežinau, dėl ko nešioju, be jo būt negaliu, ir viskas, svarbus jis man nesvietiškai, kas, kad mašinoj laikrodis, kompe laikrodis, ant abiejų mobilių telefonų, naminio ir darbinio, po laikrodį ir aplamai, kur benueinu, visur yra laikrodžiai laugh.gif

O vat pasirodo, kaip čia yra. Valdžios, škia, simbolis showoff.gif

Atsakyti
Nenesioju ir seniai - nuo tada, kai nesiojuos mobiliaka. Noriu vis kazkaip susigrazinti laikrodi kaip aksesuara, esu kelis net nusipirkus, bet niekaip jie man neprilimpa... nereikia vadinasi...
Atsakyti
nesioju,patogu,beto puikus aksesuaras smile.gif
Atsakyti
Anksčiau nuolat nešiodavau, o dabar jau net pamiršus esu, koks jausmas su laikrodžiu. Reikės išsitraukti vėl smile.gif
Atsakyti
Taip, bet daugiau kaip aksesuara smile.gif
Atsakyti