Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kažkada turejau laikroduką ir nešiodavau,bet jau kokie 6 metai nenešioju.
Atsakyti
Nesioju, bet jis labiau kaip aksesuaras, nes toks puostas akmenukais blizgiais smile.gif noredama suzinot kiek valandu ne visada i ji ziuriu, vis tik pirma i telefona smile.gif
Atsakyti
Nenesioju g.gif g.gif
Atsakyti
Ne, bet planuoju įsigyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2009 01 18, 18:19)
Man laikrodis - graziausias aksesuaras... wub.gif Pati, deja, niekaip neissirenku... biggrin.gif

drinks_cheers.gif tik as turiu issirinkus ax.gif
Atsakyti
negalėčiau be laikrodžio, mėgstu tiek rankinius, tiek kabinamus ant kaklo, bet pats mylimiausias - vyro cool.gif pradėjo patikti grubūs
Atsakyti
Nenešioju, nors ir turiu. Vadovaujuosi posakiu, kad laimingi laiko neskaičiuoja biggrin.gif
Atsakyti
nešioju, patinka wub.gif
Atsakyti
kai padovanojo maniskis, tai ir pradejau nesioti.
ar man vaidenas, ar yra toks prietaras, kad negalima poroms dovanotis laikrodzius mastau.gif tipo po to "gresia" issiskyrimas smile.gif
Atsakyti
Seniau nešiojau,kol mobilaus neturėjau,o su pirmojo mobilaus įsigijumu kažkaip sutapo tas,kad per kelionę pamečiau savo laikrodį.Nuo tada daugiau laikrodžių neturėjau.Galbėt nešiočiau jį kaip aksesuarą,bet tokie kokius nešiočiau su mielu noru kainuoja kelis tūkstančius,o jei tokio kokio noriu negaunu,tai man geriau išvis be nieko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Seniau nenesiojau, dabar nesioju ir nebegaliu be jo. biggrin.gif Pradzioje laikrodziai buvo tik akesuaras, dabar ir naudotis pradejau, greiciau, nei is rankines mobilu traukti. smile.gif
Atsakyti
kai sugedo mano mylimas laikrodukas, daugeli metu nenesiojau. ir nereikejo. po ranka juk visad mobilus buna smile.gif
bet per sias kaledas gavau lb grazu laikroduka dovanu. tad pradejau nesioti. nors velgi, tai labiau aksesuaras man rolleyes.gif
Atsakyti