Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Turiu labai stilinga laikroduka,ir visada ji nesioju.
Atsakyti
Man laikrodis - graziausias aksesuaras... wub.gif Pati, deja, niekaip neissirenku... biggrin.gif
Atsakyti
Visalaik su laikrodziu, pradzioj nesiojau kaip aksesuara, bet dabar ipratau, daznai reikia ziuret kiek valandu biggrin.gif
Atsakyti
Nedeviu schmoll.gif Kazkada buvau nusipirkus, bet erzindavo jis mane doh.gif
Atsakyti
neseniai vėl išsitraukiau (po kokių 2 metų) savo senąjį gerąjį laikroduką, kurį prieš tai nešiojau kiekvieną dieną kelis metus. net nežinau kodėl pamiršusi buvau, turbūt pabodęs buvo smile.gif
Atsakyti
Kadangi neturiu laaabai patinkancio tai uzsisegu ka turiu tik kai egzaminas ar siaip zinau, kad negalesiu tel. pasinaudoti. Bet siaip megstu laikrodukus
Atsakyti
man grazu kai geras, grazus laikrodis yra uzdetas ant grazios rankos
Atsakyti
As visada iseinant is manuuzsidedu laikrodi. Pripratau, beto skaitau kad tikrai geras aksesuaras. Mano sunus visada nesioja, va tik vyras ne, sako kad jam nepatinka.
Atsakyti

Nebeturiu blink.gif naujo niekaip neišsirenku. Be jo kai nesava dabar jaučiuos unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fraise: 28 sausio 2009 - 02:04
Taaaaip thumbup.gif Vasarai - Guess, žiemai - Esprit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRONE39: 28 sausio 2009 - 10:10
Taip! kadangi nemegstu jokiu apyrankiu, karoliu ar grandineliu, tai laikrodis man - ir praktiskiausias, ir graziausias aksesuaras. Dabar turiu Kookai, dievinu ji wub.gif
Atsakyti
Negaliu nešiot. Nervuoja! Gal reikia priprast... nors man ir nelabai reikalingas dalykas, tačiau gražus laikrodis ant gražios rankos labai gerai atrodo wub.gif
Atsakyti