Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As manau, kad nebutinai brangus laikrodis gali buti stilingas. Yra zmoniu kurie vertina daikta pagal jo kaina, t.y. jei jis brangus tai vadinas labai madingas ir stilingas...
O siaip pati kartais nesioju laikrodi, pries keleta metu buvau kaip uzburta, viena laikrodi isturedavau vienus metus ir pamesdavau ir taip jau kokius 7 laikrodzius rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nesioju toki nedideli su akmenukais wub.gif Noreciau didelio laikroduko dar smile.gif
Atsakyti
Vyras padovanojo labai smagu sidabriai juoda laikrodua, jau antri metai nesioju, nors pries tai sakydavau, kad nereik - galiu i mobilu paziureti. smile.gif
Atsakyti
aš neturiu, bet jau žiūrinėjuosi, labai jau užsimaniau ax.gif
Atsakyti
Laikrodžio nenešioju dveji metai. Jei labai reikia, pasiskolinu iš sūnaus smile.gif
Atsakyti
Mano gyvenimo svajone - grazus, firminis laikrodukas... ax.gif Einu svajot toliau...gal kitam penkmety... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurava @ 2008 12 26, 20:14)
nenesioju,,, nes vis pametu doh.gif

o kaip cia taip sugebet reikia? g.gif

pernai gavau dovanu kaledoms dailu laikrodi, nesioju, ir jau sunkiai be jo issiverciu rolleyes.gif
Atsakyti
Studentavimo laikais nešiodavau, bet tikrai ne kaip aksesuarą, o kaip reikalingą daiktąax.gif Po to ilgai nenešiojau. Prieš metus susigundžiau Rado laikrodžiu, dabar be jo iš namų neišeinu mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau per kaledas dovanu, bet nesiosiu, kai nereiks rengtis 5 sluoksniais rubu bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau po Kaledu egltue nuo vyro. L.jau puosnus. ax.gif smile.gif Dabar ne tik laikrodi nesioju, bet visada privalau pasipuosti. hihihi.gif
Atsakyti
As pamisus del rankiniu laikrodziu, gal labiau kaip del aksesuaro, nei del pirmos butinybes daikto smile.gif Labai patinka Mexx ir Cacharel firmos laikrodukai, tokie jaunatviski (man pagal amziu vis dar tinka) 4u.gif
Atsakyti
Retai uzsidedu, ir tai tik kaip aksesuara. Grazu, bet nepatogu man schmoll.gif
Dideli patinka labai, turiu toki dideli, juodai- balta, odiniu juodu dirzeliu smile.gif
Atsakyti