turiu labai gražų,vyro dovanotą bet nenešioju kažkaip nemėgstu ir viskas nors kai kiti nešioja,tai baisiai patinka
nemegstu laikrodziu aplamai jokiu..
laimingi laiko neskaiciuoja
laimingi laiko neskaiciuoja
anksčiau neįsivaizdavau, kaip galima be laikrodžio gyventi... O paskui prasidėjo mobiliakų era, gana greitai mano laikrodukas sugedo ir naujo kažkaip jau neprireikė...
nenesioju , nes man alergija nuo ju.. Na nebent tiktu jei butu visas auksinis, bet gal nepirksiu..
As irgi nesioji laikroduka tik kaip aksesuara, nusipirkau toki kokio ir norejau tik retai i ji pasiziuriu, is pripratimo vis mobilu issitraukiu pasiziuret kiek valandu
turejau labai patinkanti man laikrodi nesiojau ir tuo metu kai jis laiko nebeskaiciavo bet kai viena karta manes paklause kiek valandu....o as turedama laikrodi ieskojau telefono kad pasakyciau kiek valandu....tai nuo tada ir nusprendziau,kad geriau jo nebedevesiu kol nepasikeisiu batareikos
taip jau kokie 2 metai kaip esu belaikrodzio..
taip jau kokie 2 metai kaip esu belaikrodzio..
Man nepatinka nesioti laikrodzius,tiesiog nemegstu
Anksciau nesiojau, dabar nebenesioju, atsirado mobilieji....
Oi mėgstu, oi nešioju Daugiau dėl grožio - jis man pati nuostabiausia ir mylimiausia apyrankė. O kad valandas ta apyrankė rodo - tai tik tuo geriau. Mobilų traukti iš tašės, jeigu esi gatvėje, daug krapštymosi - o čia tik ranką į panosę kyšt, ir matai
Nešioju, kartais