Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Anksciau nuolat nesiodavau, taciau jau pora metu kaip atpratausi ir niekaip "nebelimpa" jie man 4u.gif
Atsakyti
Man su ziedais tas pats... ax.gif
Atsakyti
o as bandau prisijaukint po 10 metu pertraukos ax.gif
Atsakyti
As nieko nesugebu ipratint ant ranku, nei ziedu, nei laikrodzio - trukdo man jie visa laika biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau gal kokią savaitę nenešioju rankinio laikrodžio, nes pasibaigė elementas, o nunešti į taisyklą vis laiko pritrūksta smile.gif Tai rankos tokios tuščios atodo, net palaidines ar megztukai kitaip dėvisi, taip trūksta kažko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dėl žiedų, tai iš vis siaubas blink.gif Turiu savo mėgstamiausią, su juo net miegu, o jei ir palieku retais atvejais kur, tai kaip neapsirengusi jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
as irgi deviu, tai netik praktiska bet ir labai stilinga ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nenešioju, telefoną tam naudoju. Bet kai telefono neturėjau - irgi nenešiojau ant rankos, turejau toki kišeninį. Laiką ir be laikrodžio jaučiu trumpais laikotarpiais, tai telefono ne taip dažnai ir reikia. Be to, nepatogu ant rankos, ir pamesdavau anksčiau dažnai smile.gif
Atsakyti
Taip! Bet visai neseniai pradejau, nes isigijau toki koki pagaliau man patinka smile.gif wub.gif
Atsakyti
nesioju be laikrodzio kaip be rankos jauciuos thumbup.gif
Atsakyti
as nenesioju,
sutinku, kad stilinga, bet tada reikia turet kelisrankinius laikrodzius
Atsakyti
As nesioju jau labai daug metu mirksiukas.gif Pati pirmaji padovanojo mociute pirmoje klaseje, tai nuo to laiko negaliu be laikrodzio - jei pamirstu, labai jo truksta ax.gif
Atsakyti
dėvėsiu, kuomet įsigysiu laikroduką, kuris bus man labai labai bigsmile.gif
Atsakyti