Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Anksčiau labai nemėgau rankinių laikrodžių,vis pamesdavau,bet prieš porą metų gavau dovanų ir labai prigijo dabar be laikrodžio kaip ir be vestuvinio žiedo išėjus iš namų jaučiuosi lyg kažko trūktų lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš jau kokius 5 metus jei nedaugiau norėjau laikrodžio, bet vis neturėdavau pinigėlių geram (ilgaamžiam) arba nerasdavau patinkančio, bet pagaliau radau ir nusipirkau, sakiau kas bus tas bet aš jo noriu smile.gif Gavau vyro leidimą lotuliukas.gif ir nusipirkau ir esu labai patenkinta juo clap.gif yahoo.gif yess.gif

kas keisčiausia, jog labiausiai ir norėjau laikrodžio, ad nebereikėtų žiūrėti į telefoną, nes kol išsitrauki tu tą telefoną iš tašės, o ir šiaip nesmagu vakare kur nors gatvėje išsitraukti tą telefoniuką, kad tik pažiūrėt už kiek laiko atvažiuos tarkim koks autobusas ar ateis draugė...o laikrodukas visada ant rankos ir bet kada gali pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 17 lapkričio 2008 - 11:10
Taip, dar dėvime. thumbup.gif Man jis labai reikalingas... ax.gif
Atsakyti
nemegstu laikrodziu schmoll.gif
Atsakyti
Nešioju ir man labai patogu wub.gif O jei pamirštu užsisegti, tai jaučiuosi kaip be rankų doh.gif Juolab, kad savo svajonių laikrodį gavau dovanų nuo MB wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 24 lapkričio 2008 - 14:24
Ne nedeviu schmoll.gif Kazkaip nematau butinybes, kai laikrodis ir mobiliajame ir iPod'e...Aisku grazus stilingas laikrodis grazu, bet kazkaip butinybes jam neturiu smile.gif O ir pradzioj kol priprastum biggrin.gif
Atsakyti
As deviu, nes mobilus dazniausiai rankinei metosi ir kol issitraukiu laiko paziuret, tai pavargstu doh.gif , o ant rankos labai patogu, nereikia rankinei ilgai krapstytis.
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2008 11 24, 14:23)
Nešioju ir man labai patogu  wub.gif  O jei pamirštu užsisegti, tai jaučiuosi kaip be rankų  doh.gif Juolab, kad savo svajonių laikrodį gavau dovanų nuo MB  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi be laikrodzio negaliu
Atsakyti
Anksčiau niekad nenešiodavau rankinio laikrodžio, bet prieš pora metų tėtis parsivežė iš užsienio vyrišką laikrodį, kuris man taip patiko, kad jis tiesiog privalėjo man jį padovanoti blush2.gif Bet ne veltui, iki šiol tai pats mėgstamiausias mano aksesuaras. Tačiau karts nuo karto pasvajoju dar apie kišeninį tokį senovinį laikroduką, jie man šeip žavūs rolleyes.gif
Atsakyti
Siuo metu nedeviu, bet anksciau nesiojau dovanotus ivairiom progom. Kai tik isigysiu nauja, butinai nesiosiu. Laikrodis praktiskas laiko zinojimo atzvilgiu (daug greiciau nei "suzvejoti" mobiliaka tasej). Kartu jis tarsi ir stiliaus atributas. Visuomet atkreipiu demesi i stilingus laikrodzius devincius zmones.
Atsakyti
anksciau nenesiodavau visai, galvodavau, kad nepatogu blush2.gif
bet gavau dovanu labai grazu laikroduka wub.gif , apsipratau per kelias dienas ir dabar labai dziaugiuosi juo tongue.gif
Atsakyti
manau grazus stilingas ir geros firmos laikrodis tai yra kaip puosmena... be jo negaliu gyventi.. turiu sveicariska laikrodi ir labai juo dziaugiuosi, jei pamirstu uzsideti tai labai truksta kazko..
Atsakyti