Anksčiau labai nemėgau rankinių laikrodžių,vis pamesdavau,bet prieš porą metų gavau dovanų ir labai prigijo dabar be laikrodžio kaip ir be vestuvinio žiedo išėjus iš namų jaučiuosi lyg kažko trūktų
O aš jau kokius 5 metus jei nedaugiau norėjau laikrodžio, bet vis neturėdavau pinigėlių geram (ilgaamžiam) arba nerasdavau patinkančio, bet pagaliau radau ir nusipirkau, sakiau kas bus tas bet aš jo noriu Gavau vyro leidimą ir nusipirkau ir esu labai patenkinta juo
kas keisčiausia, jog labiausiai ir norėjau laikrodžio, ad nebereikėtų žiūrėti į telefoną, nes kol išsitrauki tu tą telefoną iš tašės, o ir šiaip nesmagu vakare kur nors gatvėje išsitraukti tą telefoniuką, kad tik pažiūrėt už kiek laiko atvažiuos tarkim koks autobusas ar ateis draugė...o laikrodukas visada ant rankos ir bet kada gali pasižiūrėt
kas keisčiausia, jog labiausiai ir norėjau laikrodžio, ad nebereikėtų žiūrėti į telefoną, nes kol išsitrauki tu tą telefoną iš tašės, o ir šiaip nesmagu vakare kur nors gatvėje išsitraukti tą telefoniuką, kad tik pažiūrėt už kiek laiko atvažiuos tarkim koks autobusas ar ateis draugė...o laikrodukas visada ant rankos ir bet kada gali pasižiūrėt
Taip, dar dėvime. Man jis labai reikalingas...
nemegstu laikrodziu
Nešioju ir man labai patogu O jei pamirštu užsisegti, tai jaučiuosi kaip be rankų Juolab, kad savo svajonių laikrodį gavau dovanų nuo MB
Ne nedeviu Kazkaip nematau butinybes, kai laikrodis ir mobiliajame ir iPod'e...Aisku grazus stilingas laikrodis grazu, bet kazkaip butinybes jam neturiu O ir pradzioj kol priprastum
As deviu, nes mobilus dazniausiai rankinei metosi ir kol issitraukiu laiko paziuret, tai pavargstu , o ant rankos labai patogu, nereikia rankinei ilgai krapstytis.
QUOTE(Jucke @ 2008 11 24, 14:23)
Nešioju ir man labai patogu O jei pamirštu užsisegti, tai jaučiuosi kaip be rankų Juolab, kad savo svajonių laikrodį gavau dovanų nuo MB
as irgi be laikrodzio negaliu
Anksčiau niekad nenešiodavau rankinio laikrodžio, bet prieš pora metų tėtis parsivežė iš užsienio vyrišką laikrodį, kuris man taip patiko, kad jis tiesiog privalėjo man jį padovanoti Bet ne veltui, iki šiol tai pats mėgstamiausias mano aksesuaras. Tačiau karts nuo karto pasvajoju dar apie kišeninį tokį senovinį laikroduką, jie man šeip žavūs
Siuo metu nedeviu, bet anksciau nesiojau dovanotus ivairiom progom. Kai tik isigysiu nauja, butinai nesiosiu. Laikrodis praktiskas laiko zinojimo atzvilgiu (daug greiciau nei "suzvejoti" mobiliaka tasej). Kartu jis tarsi ir stiliaus atributas. Visuomet atkreipiu demesi i stilingus laikrodzius devincius zmones.
anksciau nenesiodavau visai, galvodavau, kad nepatogu
bet gavau dovanu labai grazu laikroduka , apsipratau per kelias dienas ir dabar labai dziaugiuosi juo
bet gavau dovanu labai grazu laikroduka , apsipratau per kelias dienas ir dabar labai dziaugiuosi juo
manau grazus stilingas ir geros firmos laikrodis tai yra kaip puosmena... be jo negaliu gyventi.. turiu sveicariska laikrodi ir labai juo dziaugiuosi, jei pamirstu uzsideti tai labai truksta kazko..