Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 16, 01:10)
nesioju nebent del grozio, nes laika esu ipratus ziureti i telefona.
taigi, jei tadien jis man tinka prie viso garderobo, uzsidedu.

Aš taip pat segiu dėl grožio smile.gif Nors jau pradedu įprast laiką žiūrėti į jį, nebe į telefoną.
Atsakyti
Kazkaip nelimpa man rankinis laikrodis... g.gif mokykloje nesiojau kazkoki, kol nenutruko, bet paskui atsirado mobilieji telefonai... Isvis esu toks zmogus, kad nesugebu nesiot kazkokiu papuosalu, aksesuaru, nors i kitus paziuret tai labai grazu... rolleyes.gif Man uztenka auskaru, o viso kito gali ir nebuti biggrin.gif
Atsakyti
Nešioju, be laikrodžio iš namų neišeinu.. ax.gif
Atsakyti
Laaabai retai, o jei ir turiu laikrodi ant rankos - i ji neziuriu biggrin.gif Man maiso, man nepatogu, zodziu nesu megeja ax.gif
Atsakyti
Aš be laikrodžio kaip be rankų, mano darbe labai jis reikalingas unsure.gif , ir be laikrodžio "nemokėjau" eit į mokyklą ax.gif
Atsakyti

nenešioju laikrodžio ,nes su savimi visada turiu telefoną į kurį ir pažiūriu kiek valandų smile.gif Bet ,dabar matau tiek gražių laikrodžių,kad užsimaniau
Atsakyti
laikrodi nesioju nuo pat mazumes bigsmile.gif nesiodama as jo net nejauciu, kad jis yra...o jei kartais neuzsidedu, tai vis tiek karts nuo karto pasiziuriu i ranka kiek valandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 11 16, 20:30)
laikrodi nesioju nuo pat mazumes bigsmile.gif nesiodama as jo net nejauciu, kad jis yra...o jei kartais neuzsidedu, tai vis tiek karts nuo karto pasiziuriu i ranka kiek valandu biggrin.gif

va, butent taip man yra biggrin.gif laikrodis man laaaabai reikalingas
Atsakyti
Nešioju, mechaninį,kasryt prisuku biggrin.gif
Atsakyti
man laikrodis - aksesuaras, kaip stiliaus detale ir pas mane neatlieka savo tikrosios funkcijos rolleyes.gif rolleyes.gif
bet dabar esu nusiziurejus geruli toki, tai gal tarnaus pagal paskirti, t.y nenoresiu nusiimti biggrin.gif
Atsakyti
nesioju, nusipirkau ir taip prigijo, jai laikrodzio neuzsidedu, tai visa diena jo truksta smile.gif
labai man patinka, nors niekada nenesiojau
Atsakyti
siaip man yra svarbu nuolat zinoti kiek yra valandu, bet nesioti laikrodzio nemegstu. kabinete, kuriame dirbu laikrodis yra, o ne darbo metu uztenka zvilgteleti i mobilu ax.gif
Atsakyti