Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Atsakiau taip- nors šiuo metu nedėviu- man labai greitai jie sustoja. Paskutinio- labai gaila... prabangus buvo... verysad.gif
Atsakyti
Nenešioju rankinio laikrodžio dėl 2 priežasčių;
1. kadangi turiu bjaurų įprotį visur vėluoti, laikrodis tampa "gyvu priekaištu", o aš ne mazochistė.
2. rankiniai laikrodžiai nelabai su manimi "draugauja", - matyt mano bio-elektro-magnetiniai ar kažkokie kiti laukai jiems trukdo.. - Arba sustoja, arba pradeda rodyti neaišku, ką, arba išvis - nuo rankos "nušoka", pasinaudoję pirma pasitaikiusia proga (paskui gaila gero daikto).
Atsakyti
ne nedėviu man laikrodį atstoja mobiliakas user posted image
Atsakyti
Dėviu laikrodį, bet atsikračiau to nevalingo įpročio nevalingai žvilgčioti kiek valandų. Ir kadangi kažkaip turiu polinkį visur vėluoti, tai nustatytas jis pas mane 10-15 min į priekį - labai padeda nevėluot.
Atsakyti
ilgai nenesiojau, gal del to, kad mobiliakas rodo laika. Aisku ir neturejau grazaus blush2.gif
O dabar nesioju, nes neseniai isigijau grazuti Armanio laikroduka mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei rasčiau kokį gražutį - galbūt neištverčiau, nusipirkčiau ir nešiočiau biggrin.gif Bet šiuo metu kol kas ne rolleyes.gif
Atsakyti
turiu tris laikrodzius.
Deviu juo kai prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
Nedeviu. Kai ejau i darba, tai devedavau, o kai siuo metu auginu vaikucius, tai ir butinybes nera. biggrin.gif
Atsakyti
Nedėviu, nes nuolatinis tiksėjimas, laiko įgarsinimas mane trikdo.
Atsakyti
mano pagrindinis aksesuaras thumbup.gif
Atsakyti
kai atsirado telefonai,rankinis laikrodis pamirštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 11 09, 12:45)
kai atsirado telefonai,rankinis laikrodis pamirštas biggrin.gif

na jau taip ir man ax.gif
Atsakyti