Atsakiau taip- nors šiuo metu nedėviu- man labai greitai jie sustoja. Paskutinio- labai gaila... prabangus buvo...
Nenešioju rankinio laikrodžio dėl 2 priežasčių;
1. kadangi turiu bjaurų įprotį visur vėluoti, laikrodis tampa "gyvu priekaištu", o aš ne mazochistė.
2. rankiniai laikrodžiai nelabai su manimi "draugauja", - matyt mano bio-elektro-magnetiniai ar kažkokie kiti laukai jiems trukdo.. - Arba sustoja, arba pradeda rodyti neaišku, ką, arba išvis - nuo rankos "nušoka", pasinaudoję pirma pasitaikiusia proga (paskui gaila gero daikto).
1. kadangi turiu bjaurų įprotį visur vėluoti, laikrodis tampa "gyvu priekaištu", o aš ne mazochistė.
2. rankiniai laikrodžiai nelabai su manimi "draugauja", - matyt mano bio-elektro-magnetiniai ar kažkokie kiti laukai jiems trukdo.. - Arba sustoja, arba pradeda rodyti neaišku, ką, arba išvis - nuo rankos "nušoka", pasinaudoję pirma pasitaikiusia proga (paskui gaila gero daikto).
Dėviu laikrodį, bet atsikračiau to nevalingo įpročio nevalingai žvilgčioti kiek valandų. Ir kadangi kažkaip turiu polinkį visur vėluoti, tai nustatytas jis pas mane 10-15 min į priekį - labai padeda nevėluot.
ilgai nenesiojau, gal del to, kad mobiliakas rodo laika. Aisku ir neturejau grazaus
O dabar nesioju, nes neseniai isigijau grazuti Armanio laikroduka
O dabar nesioju, nes neseniai isigijau grazuti Armanio laikroduka
Jei rasčiau kokį gražutį - galbūt neištverčiau, nusipirkčiau ir nešiočiau Bet šiuo metu kol kas ne
turiu tris laikrodzius.
Deviu juo kai prisimenu
Deviu juo kai prisimenu
Nedeviu. Kai ejau i darba, tai devedavau, o kai siuo metu auginu vaikucius, tai ir butinybes nera.
Nedėviu, nes nuolatinis tiksėjimas, laiko įgarsinimas mane trikdo.
mano pagrindinis aksesuaras
kai atsirado telefonai,rankinis laikrodis pamirštas
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 11 09, 12:45)
kai atsirado telefonai,rankinis laikrodis pamirštas
na jau taip ir man