Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nesioju diena nakti lotuliukas.gif ir miegu su laikrodziu ir maudausi, nesiskiriu ne minutei, taip pripratau, kad negaliu be jo niekur ax.gif na tik, kai i pirtele lendu, tai tada nussiimu tongue.gif
Atsakyti
Anksčiau dėvėdavau, bet atsiradus telefonui rimtai laikrodis liko užmirštas... Net liūdna blush2.gif Šiaip noriu vėl priprast prie laikroduko - nepatogu kaskart iš rankinuko traukt mobilųjį g.gif Juo labiau, kad turiu man labai patinkantį rolex'ą, vat tik sutvarkyt jį reikia - stikliuko nėra verysad.gif Beje, gal žinote kokią nors gerą laikrodžių taisyklą Vilniuje, kur labai gerai ir nelabai brangiai padarytų man laikroduką 4u.gif Gal tokia tema jau ir yra apie taisyklas, tik neradau aš, tuomet prašau pagalbos, kur ją surast 4u.gif
Atsakyti
visada ir visur 4u.gif
Atsakyti
neturiu net rankinio laikrodžio biggrin.gif
Atsakyti
nešiojau, bet maždaug prieš mėnesį sudužo mano laikrodis, o naujo vis nėra laiko nusipirkt doh.gif ir kažkaip dar neradau tokio patrauklaus kad būtų netik laikrodis, bet ir papuošalas blush2.gif
Atsakyti
Niekada nesiskiriu biggrin.gif
Atsakyti
Nedeviu, nes neturiu bet kartais pagalvoju, kad gal ir noreciau turet, tik va nezinau koki smile.gif
Atsakyti
Daug metu nenesiojau, pakeite mob.telefonas, bet jau uzsimaniau laikroduko
Atsakyti
Nešioju, o jei neužsidedu, tai ranka labai tuščia be laikrodžio jaučiasi. smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE([Greisė)
,2008 11 01, 15:47]Nešioju, o jei neužsidedu, tai ranka labai tuščia be laikrodžio jaučiasi. smile.gif

Va va, ir man taip drinks_cheers.gif Ir dar buna, kad tiesiog kai nera kur det akiu, tai zvilgsni i laikrodi metu blush2.gif o vat kai nera jo ant rankos, tai tikrai labai keistai jauciuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu kaip du medu: 01 lapkričio 2008 - 19:16
nenešioju schmoll.gif
Atsakyti