Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 28, 12:07)
Taip, nes gavau dovanų nuo vyro wub.gif

drinks_cheers.gif Aš ir gavau iš vyro dovanu laikrodi,tai dabar be laikrodzio niekus neišeinu pripratau,kelis kart pamiršau per skubejima uzsideti,dirst i ranka ,o ten laikrodzio ner,truksta jau man jo. ax.gif
Atsakyti
Va nusprendžiau sau dabar biggrin.gif ,kad jei ne gimtadieniui tai Kalėdų proga tikrai nusipirksiu gražų laikroduką rolleyes.gif su kokia labai blizgia detale wub.gif tsakant šarka esu biggrin.gif
Atsakyti
Laikrodzio nenesioju, bet tik todel, kad neturiu. O labai noreciau. gal senis saltis atnes mirksiukas.gif ?
Atsakyti
labai megstu rankini laikrodi, man ji ne tik prakstiskas dalykas, bet ir grazi stiliaus detale ax.gif
Atsakyti
anksciau nesiojau,ilga laika nenesioju,gal reiks vel koki nauja laikroduka isigyti g.gif
Atsakyti
Kai gavau dovanu laikrodi - neisivaizduoju saves darbe be jo. Nors namie tai pirmoj eilej nusiimu - nemegstu namie, kai kazkas prisegta prie rieso. rezultatas - nesioju (ne namie) biggrin.gif
Atsakyti
kai lankiau mokykla, nesiojau, po to kazkaip visi rankiniai laikrodziai eme gest, byret, tai nustojau nesiot, .
O dabar gal po 10 metu pertraukos vel pradejau, nes gavau dovanu. Na gal ir ne kasdien uzsidedu, bet gan daznai.
Atsakyti
Noriu nešioti.. bet nerandu patinkančio.. (ir laiko paieškoms pritūksta doh.gif )
Atsakyti
nudveso elementas niekaip nenuperku kito doh.gif
Atsakyti
eidama iš namų beveik visada užsidedu
Atsakyti
man laikrodis ant rankos įvaizdžio dalis. labai gražu, ypač vyrams..traukinėtis telefoną pastoviai žemas lygis (na gal per žiauriai aš čia išsireiškiau)... jaučiuosi kaip ką nors pamiršusi, jei išbėgu į darbą be laikrodžio..ir papuošia ir praktiška ir šiiap labai geras dalykas, laiko patikrintas smile.gif
Atsakyti
Kai tik įsigijau pirmąjį mobiliaką, padėjau laikrodį į stalčių. Tačiau dabar atsirado problema - be akinių neįžiūrių valandų mobil.. Teko vėl užsidėti laikrodį, tik šį kartą didžiulį su dideliais skaičiais (vos ne žadintuvą). Ir dabar čiki - nereik kiekvieną kartą, norint sužinoti val., trauktis akinių, kurių į tolį man nereikia (amžiaus kušlumas lotuliukas.gif ).
Atsakyti