seniau nesiojau, dabar jau nebe
Kogero tik mokyklos laikais turėjau rankinį laikrodį... Dabar užtenka to, kuris mobiliam telefone yra
Turiu laikrodi mobiliajam,todel rankinio neraik.
Siaip esu nesiojus paskutini kart rankini,kai dar studente buvau
Siaip esu nesiojus paskutini kart rankini,kai dar studente buvau
buvo laikas, kai be laikrodzio is namus kojos nekeldavau... dabar net pamirsau, kur ji pasidejusi... O visas laikas gi telefono ekranelyje yra
o aš esu tiek pripratus prei rankinio alikrodžio kad be jo negaliu
Laikrodzio nenesioju,nors noreciau ji isigyti.Ir visu pirma ne tiek del jo paskirties,kiek del ivaizdzio dalies.Noreciau tokio,kuris man patiktu ir prie visko tiktu Tik manau,sunkoka butu toki issirinkti.....
Gal ir noreciau deveti, bet, kad labai jau brangus tie, kurie man patinka ir galeciau nesiot . O betkokio s... tai nenoriu, tada jau geriau jokio.
Esu viena is tu graudziu butybiu, kur ziuri i laikrodi be reikalo. galiu ko nors laukdama pazvelgt 10kartu ir vis tiek nezinociau, koks laikas, o jei galu gale ir desyla, tai vis tiek nieko nekeicia - laukt ir toliau reikia. mobilu visad bunu kur nusikisus, tad naudoju rankini. brangaus nepirkciau, nesiseka man kazkaip - tai pavogia, tai pametu, tai smelio prisisiurbia
As nenesioju, kazkodel nemegstu, atrodo trukdo jis man, vis taisyt ji reikia, vis ne taip ant rankos "guli" , bet paskutiniu metu taip jo uzsinorejau, tai jei rasiu labai sau patinkanti, isigysiu
Turiu 5, keiciu pagal nuotaika
QUOTE(wilioke_ @ 2008 10 02, 16:15)
seniau nesiojau, dabar jau nebe
Mano atsakymas būtų toks pat .