Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
deveciau,jei oda nebutu alergiska metalui...o su odinem apyrankem graziu nerandu g.gif
Atsakyti
Turiu tik viena, bet labai grazu, tai ji uzsisegu karts nuo karto.
Atsakyti
megstamiausias aksesuaras rolleyes.gif
Atsakyti
Nenesioju, bet nesiociau, nes niekaip neprisiruosiu apyrankyte susimazinti. Man tai grazu.
Atsakyti
Nenesioju, nors labai noreciau...netinka man kazkaip g.gif o gal cia man tik taip atrodo doh.gif
Atsakyti
nenešioju, bet planuoju įsigyti, stilingas laikrodis labai gražus aksesuaras. o dėl patogumo, ma nesunku ir į telefoną pažiūrėt, nors laikrodis aišku patogiau.
Atsakyti
turiu pasidejus stalciuj toki idomu, bet nuo pirkimo tik karta buvau uzsidejus, nes nelimpa kazkaip, trukdo, matyt atpratus esu...
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 18, 17:36)
deveciau,jei oda nebutu alergiska metalui...o su odinem apyrankem graziu nerandu g.gif

pasirodo ne aš viena tokia verysad.gif
sesuo anksčiau dirbo laikrodžių parduotuvėj, tai rodė man vieną laikroduką, tinkantį būtent mums, bet gyvatė virš 300 berods kainavo. Nepigūs jie.
Atsakyti
Nenesioju....nes neturiu...bet noreciau...niekaip neprisiruosiu nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
taip thumbup.gif
galiu grįžti ir iš namų išėjus, jei laikrodžio neturiu, man tai būtinas dalykas kasdien, nes nemėgstu vėluoti niekur, tad dažnai žvilgčioju.
Beje, nors ir nesu kairiarankė, bet segiu laikrodį ant dešinės rankos, taip įpratau, ir kitaip nemoku ir net nepatogu, nors daugelis stebisi, kaip tu matai ant dešinės rankos. lygiai taip pat galiu klausti kitų kaip mato ant kairės laugh.gif
Atsakyti
uzsisegu kartais kaip aksesuara, bet ne del to, kad valandas ziureciau, vis tiek traukiu mobilu telefona doh.gif
Atsakyti
kažkada seniai vienu laikotarpiu nešiojau, bet dabar nematau reikalo (praktinė pusė). jei tai liuks aksesuaras-tada jo, nešiočiau.
Atsakyti