Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ne smile.gif
Atsakyti
Buvo laikas kai negalejau be jo gyventi lotuliukas.gif ,o dabar tiesiog neprisiruosiu nunesti sutaisyti,nes jau pora metu kai sugedes blush2.gif Siaip tai jis man butu reikalingas-uzknisa rankineje ieskoti mobilaus kai kur nors eini
Atsakyti
Anksciau subegedavau vis pamesti kur nors tai ilga laika buvau iskeitus i mobilu. Dabar kai darbe neleidzia mobilaus savo turet tai isigyjau du fainus laikrodukus ir pradejo visai patikti. istiesu net nesmagu vis ta telefona ziuret kaip apsestai (ypac taip atrodo kai reikia laika sekti) smile.gif
Atsakyti
Dazniaiusia ne ,nu retai as ji uzsidedu smile.gif
Atsakyti

Kodėl nėra varianto kartais? biggrin.gif
Dėviu laikrodį tik dėl grožio, niekad nepažiūrėčiau į laikrodį, kad sužinoti kiek valandų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 01 spalio 2008 - 17:38
Laikrodzio nedeviu,turiu grandinele 4u.gif
Atsakyti
Ne, nes dar neradau sau patinkančio ax.gif ( na radau, tik kainelė doh.gif doh.gif )
Atsakyti
ne nedeviu nes kolkas jis man nereikalingas ax.gif
Atsakyti
Anksciau negalejau gyvent be laikrodzio ant rankos, bet kai sugedo, taip ir neprisiruosiu nusipirkt naujo blush2.gif , betkokio nenoriu schmoll.gif , bet jauciu, kad man jo truksta, nors kazkiek gelbsti mobiliakas. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balock: 02 spalio 2008 - 12:38
Taip bigsmile.gif Drauge padovanojo ax.gif
Atsakyti
taip, turiu gerą, kokybišką. ir vyrui padovanojau per praeitas Kalėdas brangų, atitinkantį jo pajamas ir gyvenimo būdą (nes prieš tai papigiajską turėjo turginį, nu bet toks tas MB, niekad jam nieko nereikia, kol senasis veikia)
Atsakyti
NE ax.gif
Atsakyti