Nea
ne, nors man labai grazu laikrodziai, bet jie pas mane neisbuna ilgiau kaip 2 savaites, sugenda, pametu arba dar kas nors atsitinka. nei is sio nei is to pradeda skubeti arba atsilikti 2 ar 1 valanda, nueinu pakeisti pagal garantija, naujas laikrodis ir vel tas pats
Deviu Ne namie, nes tada galima i mobiluji paziureti, bet kai kur iseinu, tai as tyngiu jo po ta tase ieskot, todel rankinis laikrodukas siuo atveju Be to ir labai puosia
Papildyta:
Zinau, kad yra zmoniu, kurie negali deveti laikrodzio, nes po kiek laiko ant tokio zmogaus rankos tas laikrodis arba sustoja, arba pradeda nesamones rodyt... Mano vyrui taip pat anksciau buvo, nespeja uzsisegti, jau neveikia Bet dabar padovanojau viena, tai jau metus devi ir viskas
Papildyta:
QUOTE(piene78 @ 2008 09 06, 14:19)
ne, nors man labai grazu laikrodziai, bet jie pas mane neisbuna ilgiau kaip 2 savaites, sugenda, pametu arba dar kas nors atsitinka. nei is sio nei is to pradeda skubeti arba atsilikti 2 ar 1 valanda, nueinu pakeisti pagal garantija, naujas laikrodis ir vel tas pats
Zinau, kad yra zmoniu, kurie negali deveti laikrodzio, nes po kiek laiko ant tokio zmogaus rankos tas laikrodis arba sustoja, arba pradeda nesamones rodyt... Mano vyrui taip pat anksciau buvo, nespeja uzsisegti, jau neveikia Bet dabar padovanojau viena, tai jau metus devi ir viskas
Ne
nea. Nesidedu niekada jokio laikrodžio, nes po turiu tokį įdomų įprotį - nuolat žvilgčioju į jį, kas kelios minutės. Be tuomet laiką suplanuoju minučių tikslumu. Kartais toks pareigingumas mane pačią "užknisa". be laikrodžio atsipalaiduoju labiau
Niekada nenesiodavau laikrodzio , bet dabar visai noreciau , bet kad butu grazus ir daugiau kaip stiliaus detale
visada nešioju ir miegu su juo.
Užsidedu kai reik kur važiuot ar laiku nueit, o šiaip užtenka ir laikrodžio mobiliake
Vietoj laikrodžio dabar pas mane apyrankė
O labao geras laikrodis yra ant kaklo pakabintas telefonas....
O labao geras laikrodis yra ant kaklo pakabintas telefonas....
Ne, nedeviu
Taip, bet tik kai vaziuoju i miesta uzsidedu,siaip man jo nereikia