Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kol nedirbau nenesiojau, uztekdavo mobilaus telefono laikrodzio. bigsmile.gif Bet dabar priversta ji nesioti, nes neduok Dieve ilgiau minute dirbsiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar pertrauka praziopsosiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai mėgstu rankinius laikrodžius rolleyes.gif
Kolkas ieškau tinkamo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškė.: 03 rugsėjo 2008 - 18:01
Seniau nemėgau, gal dėl to, kad neturėjau ax.gif
O dabar neišeinu i darbą ar miestą be laikroduko, atrodo kažką pamiršau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nešioju laikrodį smile.gif ir graži detalė , ir patogu:)
Atsakyti
Kažkaip įpratau, kad laikrodis yra mobiliajame telefone, tai rankinis ir nereikalingas rolleyes.gif
Atsakyti
seniau labai megau rankinius laikrodzius. dabar kazkaip atpratau, ir vis per tuos mobiliakus lotuliukas.gif
Atsakyti
dar pries 10metu neisisvaizdavau gyvenimo bejo.o dabar tiesiog nervina.
Atsakyti
Kadangi nešioju jį labai retai, tai jei ir užsidedu, vistiek vyro vis klausinėju: kiek valandų? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek atsimenu, nuo vaikystės nešioju laikrodį rankinį, man labai patinka, na nemėgstu laiko žiūrėt į mobilų doh.gif ...daug kam keista, bet nenusisegu net naktį eidama miegoti, nu negaliu, jei laikrodžio nėra ant rnakos, kažko trūksta, vis dirsčioju užsimiršus į tą ranką, nes kartais būna po vonios pamirštu užsisegti...

bet dabar reik nešt meistrams, kad batareją pakeistų, tai vargas man, jaučiuosi kaip ne sava be jo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
ne schmoll.gif
ir net labai ju nemegstu doh.gif
Atsakyti
Nešioju 4u.gif Nes raustis po rankinę ir ieškoti mobiliuko nelabai patogu
Atsakyti
Buvau atpratus ir kokius 8 metus nenesiojau, bet dabar nusipirkau labai faina juoduka su akmenukais ir be jo niekur neinu. tongue.gif
Atsakyti