Kol nedirbau nenesiojau, uztekdavo mobilaus telefono laikrodzio. Bet dabar priversta ji nesioti, nes neduok Dieve ilgiau minute dirbsiu. Ar pertrauka praziopsosiu.
Labai mėgstu rankinius laikrodžius
Kolkas ieškau tinkamo
Kolkas ieškau tinkamo
Seniau nemėgau, gal dėl to, kad neturėjau
O dabar neišeinu i darbą ar miestą be laikroduko, atrodo kažką pamiršau
O dabar neišeinu i darbą ar miestą be laikroduko, atrodo kažką pamiršau
Nešioju laikrodį ir graži detalė , ir patogu:)
Kažkaip įpratau, kad laikrodis yra mobiliajame telefone, tai rankinis ir nereikalingas
seniau labai megau rankinius laikrodzius. dabar kazkaip atpratau, ir vis per tuos mobiliakus
Kadangi nešioju jį labai retai, tai jei ir užsidedu, vistiek vyro vis klausinėju: kiek valandų?
kiek atsimenu, nuo vaikystės nešioju laikrodį rankinį, man labai patinka, na nemėgstu laiko žiūrėt į mobilų ...daug kam keista, bet nenusisegu net naktį eidama miegoti, nu negaliu, jei laikrodžio nėra ant rnakos, kažko trūksta, vis dirsčioju užsimiršus į tą ranką, nes kartais būna po vonios pamirštu užsisegti...
bet dabar reik nešt meistrams, kad batareją pakeistų, tai vargas man, jaučiuosi kaip ne sava be jo
bet dabar reik nešt meistrams, kad batareją pakeistų, tai vargas man, jaučiuosi kaip ne sava be jo
ne
ir net labai ju nemegstu
ir net labai ju nemegstu
Nešioju Nes raustis po rankinę ir ieškoti mobiliuko nelabai patogu
Buvau atpratus ir kokius 8 metus nenesiojau, bet dabar nusipirkau labai faina juoduka su akmenukais ir be jo niekur neinu.