Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėvite rankinį laikrodį?

Apklausa: Ar dėvite rankinį laikrodį? (661 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
deviu,man patinka mano laikrodis,plius nereikia kaskart rankinuke mobiliako jeskot.
Atsakyti
Deviu, nes viena labai grazu turiu wub.gif MB dovanota wub.gif Is toli kaip apyranke atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juna:):):): 01 rugsėjo 2008 - 19:28
negaliu be laikroduko:)
Atsakyti
O aš kažkaip nenešioju, tik nusiperku, atrodo jau nešiosiu, bet tuoj padedu ir viskas
Atsakyti
Nesioju, neseniai nusipirkau toki dideli is swatch. Anksciau nepatikdavo, teukdydavo, o dabar jei pamirstu uzsideti, tai kaip be ranku jauciuos.
Atsakyti
šiuo metu neturiu gražaus, o seni senamadiški nemieli. Tenkinuosi telefone esančiu laikrodžiu. ax.gif
Atsakyti
dėviu kasdien, jei netyčia išeinu iš namų be laikrodžio, jaučiuosi nekaip bigsmile.gif
Atsakyti
as ir jauciu diskomforta be laikrodzio, negaliu be jo! cool.gif
Atsakyti
Niekad nenesiojau,bet kai pries pora metu parsiveziau toki faina ir stilinga is UK, tai dabar jau niekur nebeinu be laikrodzio. O su mobiliaku tai uzknistu kuistis,kol issitrauki,paziuri..per daug veiksmu reikalauja biggrin.gif
Atsakyti
Man jis taip pat būtinas ant rankos ax.gif Kažkaip naudot mobiliaką vietoj laikrodžio kažkos diskomforas, o čia šast- renkutę elegantiškai pakeli ir jau žinai kiek valandžikių lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenšioju,galbūt dar neatradau tokio kuris man netrukdytų ir labai patiktų ... g.gif
Atsakyti
Nesioju,ir labai prie jo pripratusi esu 4u.gif
Atsakyti