Dėviu net miegodama . Jei pvz besimaudant nusiimu laikrodį ir po to pamiršusi užsidėti kur nors išlekiu, tai jaučiuosi labai nejaukiai, labai truksta man jo.
nedeviu, bet vis dazniau apie toki pamastau ir nuolat atkreipiu demesi, man grazu
Tikrai deviu, nes turiu labai grazu
O aš su mobiliu labai susdraugavau, tai net namie laikrodžių neturėjom, kol draugai nepadovanojo
ne neturiu laikrodio ji atstoja mobilus bet tikrai noreciau grazaus laikroduko kaip aksesuaro
Kažkaip mobilus telefonas atstoja man laikrodį,tačiau man gražu laikrodukas ant rankos,manau,reikės įsigyti
Mobiliakas vietoj laikroduko
Aš skaičiau labai įdomų straipsnį apie laikrodžių tipus ir stilius. Pasirodo, kad laikrodžių dizainas žmones tarsi sugrupuoja. Reikšmės turi žmonių pasirinkimas devėti laikrodį su odine ar metaline apyranke, laikrodžio forma- kvardatinė ar opvali/ovali, ciferblato dizainas...žinot, tiesa...
Aš turiu labai gerą laikrodį, pirkau jį inete, bet Lt už tokį Lt supločiau apie 2000lt..gal daugiau.
Aš turiu labai gerą laikrodį, pirkau jį inete, bet Lt už tokį Lt supločiau apie 2000lt..gal daugiau.
Nebe. Bet vis mastau isigyt nauja - visgi grazus aksesuaras
Nedėviu, nes neturiu, o neturiu, nes nemėgstu
Aš jau daug metų kaip nebenešioju, jį atstoja kaip ir daugumai mobilusis. Tačiau visai neseniai nusipirkau laikroduką, tai bandau pratintis. Nors kai reikia sužinoti laiką vis dar pagaunu save, kad ieškau mobilaus