Įdomu, ar šiais laikais dar dėvite rankinius laikrodžius, nes kiek pastebiu, vis mažiau žmonių juos turi (išskyrus kietus "biznierius"). Aš turiu net kelis (ne, ne, ne roleksus, paprastus ir nebrangius). Man labai nepatogu būtų kaskart traukti mobilųjį ir žiūrėti, kiek valandų, nors daug kas laikrodį iškeitė į telefoną, be to, man gražu "laikroduota" ranka. Jei nedėvite laikrodžio, tai kodėl?
deviu ir labai pripratau prie laikrodzio ant rankos. be jo iskart jauciu trukuma, nepatoguma kazkoki.. nors buvo laikas kai nemegau nesiot ir tada taip pat buvo gerai
taciau siuo metu man, kaip ir autorei, labai grazu laikrodis ant rankos, o ir rinktis yra is ko
taciau siuo metu man, kaip ir autorei, labai grazu laikrodis ant rankos, o ir rinktis yra is ko
ne, jau daug metu rankinio laikrodzio nebenesioju,. Kai atsirado mobilusis telefonas pas mane, tai nuo to laiko ir laikrodis man nebereikalingas
Aš irgi nedėviu .. Nors laikrodžių pasirinkimas dabar išties beribis.... Galima ir kaip tą pačią apyrankę prisitaikyti.. Bus ir gražu, ir naudinga.Man regis teks traukti i parduotuves, laikroduko ieškoti
nešioju. pirkau už 20 litų ir jau 5 metus nešioju, super maniškis užsikniščiau mobiliaką kaskart graibydama
ne, nereikia man to laikrodzio, o jei del grozio, tai uztenka apyrankiu
dėl grožio pasiginčyčiau, nes pvz. aš apyrankių pakęst negaliu laikrodį nešioju dėl tikslinės paskirties.
stilingas laikrodis tai super, tokį mielai užsidedu
aš kadangi seguosi, įdomu ar užsidėtas greit nenukrenta?
QUOTE(l'eau @ 2008 08 18, 17:03)
aš kadangi seguosi, įdomu ar užsidėtas greit nenukrenta?
as nesisegu