Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

QUOTE(megana @ 2005 06 06, 21:39)
As nesigilinu-protinga esu ar ne...manau,daugiau vadovaujuos jausmais-man taip patinka ir tokia gimiau...bet kad mes gyvenam zemeje ne pirma karta,tiesiog zinau.Ir nieko daugiau.Tas zinojimas ne  visada buvo.Viskas savu laiku.Ir atitinkama informacija mane pasieke,kai priaugau iki jos.As ypatingu galiu neturiu,bet tas  z i n o j i m a s , kad mes cia esame kaip praeito gyvenimo tasa,-man artimas,savaime suprantamas.Ir nezinau kodel.Man nereikia irodymu.Kad yra zmoniu su ypatinga energija-tikiu,ir jie man kaip naturalus dalykas.Beje,traukiantis,viliojantis... blink.gif

Pritariu. Man toks žinojimas taip pat atrodo savaime suprantamas...
Atsakyti
dar kartą pabrėžiu, kad pavadinimą parašiau blogai. bet todėl galbūt, kad nesitikėjau, kad atsiras tiek daug žmonių, kurie visa tai galės priimti kaip savaime suprantamą ir realų dalyką.
aš nepriskiriu viso to mistikai.
brazile, jei žinai tam tikrus dalykus ir kažkiek gali valdyt energiją, tai tikrai nėra sunku padėti kitam. blogoji šio reikalo pusė yra kaip tiesiog padėti kitam, nuimti jo skausmą, o ne pačiam iš jo tai pasiimti. pirmus kartus kiek tai darydavau tiesiog pasiimdavau visa tai sau. keletą kartų esu bandžius ir padėti sergančiam žmogui, bet matyt esu dar per silpna, nes draugė pasveiko aš atsidūriau ligoninėj. poto karto bijau.
dėl to galima negalima. aš daug kartų bandžiau viską nuneigti, ir tada gyvenimas pasidarydavo visiškai nebeįmanomas. kai rašiau temoje apie gėrimą, kad kažką žinau, tai ir buvo tas žinojimas. galbūt jums labai lengva kalbėt ir priimt viską realiai, o aš matyt nesu tokia protinga, nes man buvo labai sunku. kažkas paminėjo, kad žino visi, bet ne visi gali dar ir galėti ar kažkaip pan. vat taip ir yra. vieni žino ir tiesiog žino. kito kažką pamato, bet negali realiai tokios minties priimti ir ją atmeta, pavadina tai dezavu ir t.t. o dar kitus tas žinojimas kankina ir verčia gyventi kitaip. mane tai labai kankino. galvojau, kad to nebeištversiu. galbūt jus supa tik žinantys žmonės, deja aš gyvenu tik tarp aklų. ir paskutiniu metu retai sutinku žmogų, galintį mane suprasti. aš nepervertinu to ką galiu. žinau, kad galėčiau dar daugiau, beje daugelis iš čia pasisakiusiu irgi galėtų, bet tam kad galėtum reikia labai daug savo gyvenime pakeist, labai daug atsisakyt. aš to nenoriu, todėl dabar galiu tik tiek, bet nežinau ar tai ką galiu daryti dabar nevers manęs siekti daugiau.
Atsakyti
o avataras keičiasi pagal dvasinę būklę, apie tai jau esu rašiusi. nemanau, kad tai esminis dalykas, nors aišku, jeigu jau reikia būtinai prie kažko prisikabint, tai ir avataras gerai.
Atsakyti
Hobo,
Padėk man. Kaip tu manai ar reikia ar gerai yra tas galias naudoti? Ar manai, kad tai negali pakenkti tau pačiai? Ar negali būti taip. kad kažką įtakojant iššauksim padarinius visai nenumatytoje sferoje?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 06 06, 19:53)
Tai dabar atcerėk, blyn. O tai žinai, tokie burtai atgal sugrįžta rolleyes.gif Man gal nekrenta, o tau - +10 ax.gif

Tai kad psio, 10 kilų jau numečiau. Dabar antrus dešimt metu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 06 06, 17:04)
Artimiems zmonems daug kas gali tai padaryt, buna, kad mylimam zmogui uztenka apkabinti, priglausti ir visi tie simptomai, kuriuos minejai nusiiima. Na o siaip bet kam gatveje, be kontakto, tai cia jau gal ir kokie kitokie sugebejimai.


Taip, artimą dvasinį kontaktą turintys žmonės (vienas kitą mylintys šeimos nariai, artimieji) gali vienas kitam padėti. Tikrai.
Kiekviena mylinti motina gali padėt savo vaikui. Net neįsivaizduoju, iki kokio lygio dėl savo vaiko galėtų mobilizuoti savo galias iš pažiūros paprasta, eilinė motina.

bet turbūt visų svarbiausia yra tai, kad SAU padėti galim kiekvienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 07 birželio 2005 - 08:36
QUOTE(sadnalor @ 2005 06 07, 08:14)
Hobo,
Padėk man. Kaip tu manai ar reikia ar gerai yra tas galias naudoti? Ar manai, kad tai negali pakenkti tau pačiai? Ar negali būti taip. kad kažką įtakojant iššauksim padarinius visai nenumatytoje sferoje?


į šitą klausimą turi pati rast atsakymą. man toks klausimas niekada neiškylo. paprastai kai būnu prie žmogaus, kuriam reikalinga pagalba, negaliu to kontroliuot tiesiog savaime jam padedu. o kartais , vat vienas konkretus pvz.: labai sunkiai sirgo mano vaikas ir iškylo reali grėsmė jo gyvybei, per visą ligos laiką aš net neatsiminiau, kad galėčiau jam padėt. poto ilgai galvojau, kaip aš taip net nepagalvojau apie tai, bet tiesiog tarsi buvau pamiršus, kad galiu. kai atsiminiau, vaikui jau gerėjo, nors dar buvo blogai, bet buvau tokia tuščia, neturėjau iš ko jam padėt. kažkaip savaime gaunasi, kad kartais tiesiog negali ir dažniausiai tada net nepagalvoji, kad galėtum. o sau pakenkti ištiesų labai lengva. tai sudėtingi ir sunkiai valdomi dalykai. gali sau pakenkt padėdama, o kenkdama sau pakenksi garantuotai. bet kartais tiesiog neturi iš ko rinktis. jei būtų blogai man artimam žmogui, rizikuočiau numirti, kad jam padėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 07 birželio 2005 - 09:15
QUOTE(sadnalor @ 2005 06 07, 08:14)
Hobo,
Padėk man. Kaip tu manai ar reikia ar gerai yra tas galias naudoti? Ar manai, kad tai negali pakenkti tau pačiai? Ar negali būti taip. kad kažką įtakojant iššauksim padarinius visai nenumatytoje sferoje?

Nors tai yra klausimas hobo, bet tikiuosi sadnalor nesupyks del mano isreikstos nuomones. Nes man jau nuo pat pradziu norejosi tema pakreipti butent ta linkme. Tikrai, jei jau mes kazka jauciam, kad turim daugiau, kad galim daugiau, tai ar galima taip lengvai zaisti tuo, eksperimentuoti? Viena labai protinga moteris, kuri uzsiimdavo tokiu netradiciniu gydymu, biolauko korekcijomis man taip pasake: "Neleisk bet kam prie saves prisiliesti (cia energetine prasme), tik vienas procentas gali tau padeti, devyniasdesimt devyni procentai gali tau pakenkti, juk ir kai siaip koki organa (aki ar ausi) skauda neini pas bet koki gydytoja, tai kodel savo biolauka nebijai atiduoti i nezinia kieno rankas". Tikrai, juk padeti, gydyti gali tik labai svarus, energetiskai tyri, stiprus, dvasingi zmones, kurie savo gyvenima yra susitvarke, apsivale viduje. O siaip megejai, tai kiek girdejau daugiau suardo, negu atstato. Todel ir padariniai gali buti ne kokie... Jei jau tiketi tuo, kad yra bendras informacijos laukas, tai visokie neismaneliai, pradedantieji arba patys nekoki gyvenimo buda vedantys prie jo prisijunge, vargu ar semiasi energijos is kosmoso is sviesiuju butybiu, tik labai labai mazai kam tai duota... Daugiausiai jie prisijungia prie zemesniuju, tamsiuju butybiu, tai yra prie astralio, ir ta pagalba dazniausiai buna atvirkstine, t.y. pablogejimas...
Atsakyti
aš padėdama žmogui nebijau. žinau, kad jam nepakenksiu, nes ta meilė, kurią jam perduodu yra nekenksminga ir nebijau, kad kažką atiduodama, pakenksiu sau, nes prarasiu dalį to ką turiu. tai sudėtinga, nežinau koks tai mokymas. bet viskas paremta energijos srautais. baltos švarios skleidžiančios gėrį ir šilumą energijos. viskas daroma per ją. beje sau padėti aš negaliu. galiu tik atstatyti tai ką praradau, nusiraminti, apsiginti nuo blogos energijos. jei susirgčiau, negalėčiau savęs gydyti. apskritai stengiuosi sau nepadėt.
Atsakyti
Nieko netaigiu, nes nieko tikrai nežinau, bet jaučiu, kad net gera daryti galima semiantis iš blogų šaltinių. Bijau, kad tai kaip tik mano atvejis. Galiu padėti, bet pakenkti sau. Klausimas - kaip išmokti naudotis geraisiais šaltiniais.
p.s rašau ir rankos dreba. Kažkas jau ne taip.
Atsakyti
roof, esi visiškai teisi. aš kalbu tik apie save. pakenkusi esu tik sau. ir padedu tik tada, kai matau, kad tikrai galiu ir to tikrai reikia. pirmą kartą tai padariau prieš kokius 5 metus. dar nei vienam neatsirado neigiamų pasekmių, priešingai. beto aš niekur nesireklamuoju ir atlygio už tai neimu. naudos iš to negaunu.
Atsakyti
QUOTE(sadnalor @ 2005 06 07, 09:33)
jaučiu, kad net gera daryti galima semiantis iš blogų šaltinių

Tikrai taip. Kartais blogis ateina isisupes i labai sviesu pavidala... Dar kitas dalykas - i aukstesnes jegas yra kreipiamasi malda. O uzsiiminejant neaisku kuo, patenkama i taip vadinamu neramiu sielu pinkles, kurios, kai buvo gyvos kazko nepadare, neigyvendino, todel dabar mintimis pasijungia prie to vadinamo "gydytojo" ar "aiskiaregio". Tie tikrieji ekstrasensai (kuriu, kaip jau sakiau, yra labai mazai, ir jie patys savo gyvenimu jau yra isskirtines asmenybes) mato zmogaus biolauke siurbtukus, t.y. kanaliukus, per kuriuos tos zemesnes butybes juos maitina. Tai tikrai nera gerio energija... Siaip turetu buti vienas kanalas ir eiti tiesiai i virsu - i kosmosa, is ten tiktai semiamasi tyros energijos...
Atsakyti