Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

ir esi visiškai teisi, pinigus ima tik šarlatanai. aš, deja, balsų negirdžiu. žana dar'k girdėjo, mūsų laikais ji būtų gydoma, bet kas nuneigs, kad ji atliko žygdarbį?
Atsakyti
ir to ką aš galiu, deja, yra per maža, kad galėčiau sakyti esanti išskirtinė. bet jei kažko niekada nematei, tai gal todėl, kad tiesiog mažai dar matei, o ne todėl, kad to nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 06 birželio 2005 - 15:20
Tikrai negaliu teigti kategoriskai, kad tokiu zmoniu nera... Bet vis del to, kur konkretumas? Kur tos realiosios galios? Paklausi ju pvz. labai konkreciai: "vezi isgydyti gali"? Ir pradeda pilstyti is tuscio i kiaura, apie tai, kad viskas Dievo rankose ir pan. Na, atsiprasau, kad paprasyciau Dievo pagalbos man nereikia pas nieka kreiptis... Man kol kas niekas neatsako i klausima: ka realiai jie gali padeti? smile.gif Ir kur mato savo isskirtinuma? Nes siaip jau kiekvienas zmogus yra unikalus ir nepakartojamas...
Atsakyti
pati pripažinai, kad nesi nei vieno išskirtinio sutikusi, tai nenuostabu, kad pas šarlatanus nematei nieko išskirtinio. jie ir nėra išskirtiniai. o tai, kad mes čia kalbama apie ne išskirtinius, bet kitokius žmones, nereiškia, kad čia tik tokie susirinko.
Atsakyti
jei nori konkretumo, tai mane domina žmonės, kurie ne tik žino, bet ir gali. apie ką aš kalbu? tu nori konkretumo? negaliu. tie, kas žino supranta apie ką aš kalbu. jei kažkas nesupranta, tai aš tikrai nepajėgsiu paaiškinti. beje labai gaila, kad tie, kurie parašo man į a.ž. nerašo čia. nors iš dalies suprantu jų baimę.
Atsakyti
Nesu aš ragana, bet tris sykius mano blogi palinkėjimai išsipildė (neskaitant to, kad Noa ir Medeiną buvau užčerėjusi, kad svoris nekristų).

pirmą sykį, kai nelaimingai žlugo mano pirmoji meilė (turėjo vest iš reikalo), aš jo žmonai palinkėjau nelaimingos santuokos. nekomentuosiu, bet tokio gyvenmo, kokį jinai gyveno (dabar lyg ir isšsiskyrė, liko viena su keturiais vaikais), nelinkėčiau niekam. Tada man buvo 15, nesugebėjau blaiviai mąstyti. Dabar šito tikrai nelinkėčiau.

Antrą sykį mano viena žiauriai nemėgiama kolegė, stora kaip karvė, raji kaip kiaulė, sumanė svorį numest. bet ne sportuodama ar laikydamasi dietos. Atvažiavo į Palangą kažkoks ekstrasensas iš Ukrainos (įtariu, šarlatanas nemenkas), tai ji nuvarė pas jį užsikoduot. Kai jinai ten ėjo tai procedūrai, aš jai palinkėjau, kad kodas atvirkščiai suveiktų. Ir ką jūs sau galvojat? Pradėjo dar daugiau ėst, vienu prisėdimu dvi porcijas to "dešrinio" plombyro suėsdavo. nenumetė nei gramo, bet priaugo tai tikrai ne vieną kg

trečią sykį mane pasikvietė draugė, kad nuo vyro į snukį negautų (detalių nepasakosiu, bet tokia grėsmė jai buvo). Kai šis iš tiesų bandė prieš ją šaKotis, aš stojau į tarpą. Man užvožt neišdrįso (o aš ir siūliau jam to nebandyti, nes tyliai reikalas nesibaigtų). tada jis savo įtūžį ant telefono suvertė, kalė kumščiu į aparatą, vien draiskalai iš jo beliko. Aišku, ir pirštą susižeidė. Tada vėl mane puolė plūsti, nes aš neva kalta, kad jis telefoną sudaužė (žmonos feisas neva ne toks prabangus). tada aš veptelėjau frazę "kad tau tas pirštas nudžiūtų". Ira ką jūs sau galvojat? Ėmė ir nudžiūvo. Tiksliau, žaizda užsikrėtė ir teko pirštą amputuoti.

Tiesa, dar pamiršau paminėti, kad nei vienam nepasisekė manęs užhipnotizuoti. Net tris kartus bandžiau. neužhipnotizavo ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 06 birželio 2005 - 15:49
QUOTE(hobo @ 2005 06 06, 15:46)
tu nori konkretumo? negaliu. tie, kas žino supranta apie ką aš kalbu.

Na, tikrai nesuprantu... Ar tie, kurie yra kitokie, tai yra, turintys virszmogisku sugebejimu, turi laikyti tai paslaptyje? Tai reiskia, reklamuojasi ir skelbiasi galintys padeti tik tie "netikri pranasai"?
Atsakyti
ką konkrečiai galiu aš? labai labai mažai. nuimti skausmą, depresiją, nemigą, grąžinti ramybę ir pasitikėjmą savimi, bet tik labai trumpam. maximum kelioms dienoms. esu tai padarius daug kartų. niekada nieko už tai neėmiau ir neprašiau. dažniausiai net nepasakau žmogui, kad taip padarysiu. tiesiog matau, kad blogai ir truputi pakoreguoju. dar galiu priverst žmogų manęs bijot ar tiesiog vengt. bet šitą darau ypatingai retai, kai nebežinau kaip kitaip nuo to žmogaus atsikratyt.
galbūt mano atvirumas paskatins ir kitas slapukes pasisakyt. anksčiau dėl šiot labai kentėjau, bandžiau tai nuneigt, galvojau, kad esu beprotė. ačiū tiems, kurie man padėjo su savim susitaikyt ir atrast kelią, kuriuo galėčiau savęs nežudydama eit.
Atsakyti
nėra jokių tylėjimo įžadų, tiesiog ne visi gali tokią informaciją priimti. dažniausiai sakyti yra beprasmiška. bet aš jau pasakiau.
Atsakyti
Konkretizuojamas dalykas netenka paslapties sydo ir daug kam darosi suprantamesnis. smile.gif

Yra isskirtiniu asmenybiu, kurios stiprios energetiskai tiek, kad sugeba padeti kitiems, patraukia paskui save daug zmoniu, manau lengvai surasim pavyzdziu ivairiose religijose- tarkim motina Terese, Sai baba ir pan. ir .t.t.

O ir kasdieniam savo gyvenime, mes visi sutinkam zmoniu, kurie tampa musu "mokytojais", salia kurio augam, tobulejam, tempiames, pasiimam is ju daug energijos.

bet cia visiskai ne burtai kokie tai ir ne uzkalbejimai.
Atsakyti
brazilė visiškai teisi.
nėra čia jokios paslapteis ir burtų, tiesiog vieniems gali tokius dalykus sakyt, nes supras, kitiems ne, nes nepajėgs suprast.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 06, 15:55)
nuimti skausmą, depresiją, nemigą, grąžinti ramybę ir pasitikėjmą savimi, bet tik labai trumpam

Bet ar tikrai zmogui pageredavo? Tarkim, mano drauge praktikuoja reiki, bet man nuo jos prisilietimu, nei syla, nei sala, nei skausmas praeina...
Atsakyti