Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

QUOTE(hobo @ 2005 06 03, 16:30)
ne taip mane supranti. raganomis jas praminė žmonės iš savo nežinojimo ir bijodami to ką jos gali. iš tiesų raganos tarnauja žmonėms, skleidžia meilę ir ramybę. ir savo galias naudoja tik geriems tikslams. su burtais, magija ir kitomis abrakadabromis neturi nieko bendro.



Manau, kad supratau teisingai, tik bijau, kad nebūtų peržengta riba. Čia panašiai kaip einant į valdžią. Atrodo padėsi žmonėms, o po to nejučia karuselė įsisuka. Jei jau raganauti tai tik su tyra siela, begaliniu pasiaukojimu, be jokio savanaudiškumo, bet manau, kad tai labai sunku ir tikiu, kad kelio atgal nėra.
Atsakyti
aš ne raganauju. raganavimas tai nežinančių požiūris.
šito kelio patys nepasirenkam. jis paskirtas. kelio atgal nėra, bet yra kiti keliai. deja jie neteisingi.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 03, 16:44)
šito kelio patys nepasirenkam. jis paskirtas.


Labai norėčiau sužinoti apie tai plačiau.
Atsakyti
šaindien jau nebeturiu laiko. parašyk konkrečiau, ką norėtum sužinot.
Atsakyti
Apie kokias raganas kalbate, bioenergetikes, būrėjas ir netradicinės medicinos atstoves? Jei apie tas kurios gali pagydyti, nuimti prakeiksmą, nužiūrėjimą ar pan. žinau, kad tokios yra, teko gyvenime susidurti.
Viena iš jų bandė prakeiksmą nuimti, kaip tai darė nesakysiu, bet po seanso pasakė, kad lygiai už 7 dienų man bus labai bloga, kad neišsigasčiau, viskas praeis savaime. Netikėjau, bet lygiai už savaitės susirgau, pakylo tepmeratūra, skaudėjo visą kūna, galva tiesiog plyšo, jau kitą dieną buvo žymiai geriau, viskas staiga praėjo.. Tuo metu labai išsigandau, nes suvokiau koks žmogus yra silpnas ir bejėgis, kaip jį paprastai galima paveikti.
Atsakyti
galiu užtikrint, viksva, kad buvai susidūrus su pačia tikriausia ragana.
Atsakyti
Dabar istisai reklama per ziniasklaida apie visus situos raganavimus, ekstrasensus, burejus.
Netikiu burtais, bet manau, kad zmogu paveikia per samone, itaiga, per baime. Tam kas tuo netiki, daryk ka nori, nepavyks. Turiu pazistama, kuris ilga laika okupuojamas vieno bobos, tai paukscius randa negyvus, tai....nepasakosiu.... tongue.gif , bet jam nieko, jis netiki, juokiasi tai raganai i akis. Labai viduje stiprus zmogus.
Atsakyti
na as truputi ragana ax.gif , kai zaidzia kokios nors sporto komandos, as vyrui visada pasakau kas laimes ir net kokiu rezultatu, ir taip visada buna. Kazkas patare zaisti " Orakule " ar kur ten, bet girdejau, kad savo galiu pinigu uzsidirbimui naudoti negalima, tai nieko is to ir negaunu, tik kiekviena karta matau istysusi vyro veida kai as jam sakau " nu ar as nesakiau " smile.gif
Vat kokia as ragana smile.gif
Atsakyti
Br.....šiurpuliukai man laksto....
Atsakyti
.. Tuo metu labai išsigandau, nes suvokiau koks žmogus yra silpnas ir bejėgis, kaip jį paprastai galima paveikti.
[/quote]

paveikti zmogu galima tada, jei jis pasduoda itaigai (pvz hipnoze) tongue.gif
jei zmogus netiki, nera linkes atsiverti, ziuri skeptiskai i viska - nepaveiksi biggrin.gif
paveikiami tik tie,kurie nori buti paveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 03, 16:49)
šaindien jau nebeturiu laiko. parašyk konkrečiau, ką norėtum sužinot.


Norėčiau sužinoti kaip tas kelias paskiriamas. Argi žmogus pats neturi jokios įtakos, negali nieko spręsti?
Atsakyti
Ragana yra:

1. Bjauraus būdo - tai reiškia, bendrauja nesilaikydama etiketo, reiškia kultūriškai nepriimtomis laikomas emocijas, žodžių nevynioja į vatą.

2. Bjaurios išvaizdos - netvarkinga, arba neatitinkanti visuomenėje priimtų tvarkingumo, aprangos standartų.

3. Bauginanti - domisi dalykais, kuriais "normaliam" žmogui domėtis atrodo nenormalu, šventvagiška - todėl ji turi daug keistų ir paslaptingų žinių.

4. Keista (amorali) - jos pasilinksminimo būdai atrodo nežmoniški (kažkada tai buvo Valpurgijos, skraidymai ant šluotos), o draugai - ne žmonės (demonai, į ją panašūs).

5. Gebanti pranašauti, ypač blogus dalykus - būdama pesimistė, ji nevengia atvirai sakyti, kad tikisi blogo, ir kai tai įvyksta (pralaimi Žalgiris) - patikima jos pranašavimo galia (kai pesimizmas nepasitvirtina - šie atvejai sąmonėje neužsifiksuoja).

5.a. Gebanti nužiūrėti, užkalbėti, užburti - žr. 5 punktą. Atsižvelgiant į 1, 2, 3 ir 4 punktus, efektas sustiprėja, kadangi tai, kas nesuprantama, kitoniška, kartu ir baugina.

6. Pakankamai vieniša, atsiskyrėliška, bendraujanti tik su "savo ratu" - o kuris normalus žmogus gali draugauti su boba, atitinkančia 1, 2, 3 ir 4 punktus?

Atsižvelgiant į visus šiuos punktus, taip pat šėtonišką jų skaičių, galiu atsakingai pareikšti, kad esu ragana. Natūralu, kad pažįstu ir daugiau tokių pat (nes daugiausiai su tokiomis ir bendrauju). O visi "įtikėjimai" savo stebuklingumu tolygūs įtikėjimui napoleoniškumu, tačiau kreipusis laiku medicina dažniausiai gali padėti. Nors, kita vertus, tai gali tapti ir pragyvenimo šaltiniu g.gif ("gera ragana", tvarkinga gerą energiją skleidžianti blondinė tetulė - šių dienų išmislas, komercializavus visą šį reikalą)
Atsakyti