Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

na ta prasme ghmz....ghmz....ghmz.....gal ir išeinu. na nežinau galiu tik pasakyt, kad tai visiškas kūno atpalaidavimas. man ženklas yra, kad pradeda niežtėt kažkur, dažniausiai nosį ar ausį ir kai tai praeina patenki į kitą būseną. poto atsibundi ir atrodo, kad miegojai. tokiu būdu galiu pažvelgti kito žmogaus akimis. bet beveik niekad to nedarau, tik kritiniais atvejais. šitą būdą praktikuoju, kad pasiimčiau energiją. beje ne visada pavyksta, tai pakankamai sunku, todėl retai taip darau.
Atsakyti
Man atrodo, kad išeiti nėra labai sunku, jei tvirtai pasiryžti, bet jaučiu, kad atgal gryžti nesugebėčiau.
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 06 07, 13:30)
prie tos meiles ir sviesos energijos yra duota prisiliesti visiems, tik ne visi tai zino, ne visiems to reikia... Taigi, sau ar patiems artimiausiems gali padeti kiekvienas, kuris tuo tiki...


thumbup.gif
Atsakyti
išeiti yra labai sunku. reikia visiško susitelkimo, atsipalaidavimo ir minčių išvalymo. beto aš net nežinau ar tai ką aš darau yra išėjimas. o grįžti kažkaip savaime. bumpt ir grįžti. poto būna tokia ramybė ir gerumas. be to žiūrint ko ten eini. aš einu ieškoti baltos šviesos. ja sunku rast, o dar sunkiau pasiimt. bet sumaišyt su kažkuo kitu neįmanoma. nėra daugiau tokios švaros ir šilumos. nors pasakiau neteisingai. patekus į tamsą, kiekvienas siūlomas blyksnis gali būti palaikytas šviesos energija. bet tai ko gero ir yra tie dalykai apie kuriuos kalba roof. aš nežinau kas tai ir ar tai kenkia. man tai tiesiog panašiau į balastą.
Atsakyti
manau, kad sumaišyti gali tie, kurie ištikrųjų nežino kas yra ta baltoji šviesa. tuomet kiekvienas energetinis gūsis gali pasirodyti kaip dieviška galia.

beje vibracijų aš nejaučiu, tik šilumą.
Atsakyti
...jau buvo šios polemikos dalyvių akcentuota tai, kad savo smegenų galimybių nežinom ir neišnaudojam (gal taip Dievas mus saugo nuo išprotėjimo? ir kodėl vunderkindai miršta tokie jauni?)
įdomus straipsniukas, kuris tiesioginės sąsajos gal ir neturi, bet....

http://www.lass.lt/mz/200304/str12.htm
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 07, 12:57)
manau, kad sumaišyti gali tie, kurie ištikrųjų nežino kas yra ta baltoji šviesa.

O ar yra tu, kur is tikruju zino? Juk nei vienas mes nepabuvom anapus, ir nei vienas to tikslaus zinojimo neatsinese gimdamas... Tai, kad zmogus gali kategoriskai tvirtinti, jog mato bendraujas su sviesiaja energija... Na, nezinau, man tai yra nepagrista... Tai tarsi pakylejimas saves iki labai aukstu butybiu... Sutinku, kad galima malda pakyleti save iki Kurejo (ar kaip ten kitaip galima vadinti, kam tai Dievas, kam meile skleidzianti sviesa), dar galima darant absoliuciai nesavanaudiskus, gerus darbus kitiems, nuosirdziai linkint gero kitiems... O kitais atvejais, tai kaip jau rasiau, visokie veiksmai siaip sau gali buti pavadinti tik eksperimentai, ir bukite tikri, kad, deja prisijungiate ne prie paciu sviesiausiu ir maloniausiu butybiu... Visos tos zinios ir gebejimai yra musu ginklas, jis gali mus apsaugoti, bet tuo paciu, neteisingai naudojamas, gali mus nuzudyti....
Atsakyti
papildydama wild nurodytą informaciją, galiu paminėti , kad yra sukurta kompiuterinė technika, tokie tarsi "akiniai" akliesiems, kuire būtent tuo principu ir veikia- impulsai perduodami tiesiogiai į už regėjimą atsakingas smegenų sritis. Buvo tel.laida, tik tiksliau nieko nepapasakosiu, nes neatsimenu. Lieku prie savo nuomonės, kad žmonės savo galimybes žino ir panaudoja minimaliai.
Atsakyti
keletas nuorodų

http://www.kaplya.ic...a/infotech.html

http://www.barbarabr...n.com/home.html

ką manot?
Atsakyti
roof, tu kalbi apie teorinius dalykus. aš apie praktinius. aš kalbu ne apie dievą. man dievai neegzistuoja. o apie gėrį ir šilumą. tu juk pripažįsti, kad ir pati nieko nežinai, tai kodėl taip užtikrintai sakai, kad žinai kaip yra mano atveju. tai joks stebuklas. daug kas gali taip padaryt. tam kad pasiektum baltą šviesą nereikia būt išrinktuoju. užtenka neturėt blogų jausmų.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 07, 14:15)
aš kalbu ne apie dievą. man dievai neegzistuoja. o apie gėrį ir šilumą. tu juk pripažįsti, kad ir pati nieko nežinai, tai kodėl taip užtikrintai sakai, kad žinai kaip yra mano atveju. tai joks stebuklas. daug kas gali taip padaryt. tam kad pasiektum baltą šviesą nereikia būt išrinktuoju. užtenka neturėt blogų  jausmų.


O yra ar esminis skirtumas kaip įvardint? Gėriu, Šviesa, Šiluma, Dievu, Meile...?
Atsakyti
hobo, o kieno yra ta šviesa ir šiluma?
Atsakyti