Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

ar tikite tuo? ar tikite, kad yra žmonių, galinčių matyti daugiau negu mato kiti? galinčių savo energija gydyti, paveikti kitus? ar esate su tuo susidūrę? o gal patys galite?

temą paskelbiau būtent kertelėje sielai, nes pokalbio tema apie dvasiškai labai gilų dalyką, būtent apie sielos reikalus. tikiuosi, kad ji nebus perkelta į paplepėjimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 07 birželio 2005 - 14:22
Tikrai tikiu, kad pasaulyje yra keletas unikalių žmonių turinčių tokių sugebėjimų. Bet kai pasižiūri kad vien Lietuvoje apsiskelbę virš 100 matančiais ateitį, jaučiantys energetinius laukus ir pan, tai juokas ima. Jei mūsų tik 3 mln tai Kinijoje gal kas antras toks genijus tongue.gif
Bet tikrai tikiu, kad ir tie Lietuvos šarlatanai kai kam padeda, sakoma, tikėjimas daro stebuklus mirksiukas.gif Pati į juos niekada nesikreipiau, nes nesu iš tų tikinčiųjų.
Atsakyti
matai didžioji dalis tų šarlatanų ištiesų kažką jaučia ir žino, bet jie per daug tuo įtikėję. paprasčiausiai jų galios per silpnos. jie nėra šarlatanai, tiesiog jie per daug gerai save vertina.
Atsakyti
Ko tai hobo užvesta tema pirmakart tokia nepopuliari g.gif Tyli forumo raganos- neišsiduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif Tikrai yra tokių kurie tik sakosi jog jaučia, o dar kai pradeda i televizija lyst su savo jutimais tai jau ne juokas o pyktis ima. Nors...
Mano senelis kažkada su savo chebra baliavojo, ir vienas iš chebros skundėsi Rože ant kojos. Tai senelis mano išgėsęs bandė įtikinti ligoni jog sugebės tą rožę užkalbėt (ko tik girti neprisigalvoja). Pamosikavo rankom paburbėjo kažką po nosim, o tam žmogeliui sekančią dieną Rožė pradėjo trauktis blink.gif Taip ir liko neaišku, ar senelis mano energetikas, ar anas labai įtikėjo kad jam bus pagelbėta blink.gif
Atsakyti
As tai tokiais dalykais tikiu, nes is smalsumo ir reikalo patikrinau smile.gif Man sugebejo tikliai nupasakoti mano vaikino charakteri, net i jo nuotrauka nepaziureje, taip ir nesupratau is kur, nes as apie ji nei zodzio nepratariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 06 03, 10:18)
Ko tai  hobo užvesta tema  pirmakart tokia nepopuliari g.gif Tyli forumo raganos- neišsiduoda mirksiukas.gif


nu jo, išsiduos, matai... mirksiukas.gif smile.gif Bijo, nes gali likti nesuprastos. doh.gif Vienintelis privalumas, kad ant laužo nesudegins, bet užjuoks aštriadantės mamašos negyvai. cry.gif verysad.gif mirksiukas.gif

TIKIU, kad yra raganų. Neseniai sapnavau, kad baisi pribaisi ragana mane priėmė mokytis. ax.gif Kai daugiau sužinosiu, būtinai pranešiu. rolleyes.gif
Atsakyti
vobla, tai laikina.
šitą temą mane paskatino užvest gautas mane demaskuojantis laiškas, grasinantis inkviziciniais kankinimais ir klausiantis ar sangulavau su velniu.

o kad čia yra gal ne raganų, bet žinančių žmonių, tai tikrai žinau, nes su tokiais bendrauju a.ž. tikiuosi, kad po truputi jie atsiskleis.
Atsakyti
Viskas taip. Viskas tikrai yra ir realu, bet neraganaukite. Labai prašau. Pasaulyje ir taip labai daug velniavos. Aš nesakau, kad raganavimas blogai, - blogai, kad raganos iki galo nesupranta ką daro. Norite pakeisti pasaulį, - MYLĖKITE 4u.gif , stenkitės padėti, pradžiuginti, suprasti.
Atsakyti
ne taip mane supranti. raganomis jas praminė žmonės iš savo nežinojimo ir bijodami to ką jos gali. iš tiesų raganos tarnauja žmonėms, skleidžia meilę ir ramybę. ir savo galias naudoja tik geriems tikslams. su burtais, magija ir kitomis abrakadabromis neturi nieko bendro.
Atsakyti
Na jei Žolininkes pavadinsite raganomis, tai tokiomis raganomis aš tikiu, o būtent žolininkes senovėje ir apšaukdavo Raganom.
Atsakyti
ir taip, beto, jei ragana, tai tikrai nereiškia, kad sena nevalyva ir susiraukšlėjusi. o tos kur buria už 10 Lt ar pan. ir eina į nomeda reklamuotis, su raganom neturi nieko bendro.
Atsakyti