Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio (>3 m.) vaiko krikštynos

Sveika, turiu panasaus amziaus sunu, taip pat dar nekrikstytas. Tai va as galvoju taip: pirma tai del ivedimo i baznycia, manau graziai uz rankos (jei vaikas neprisileidzia, nemanau, kad tie zmones yra tinkami i krikstotevus, tik neisizeiskit!! 4u.gif manau, tevai turi atsizvelgti ne tik kaip gerai "sueina" su zmonem kurie bus krikstotevai, bet ir vaikas juos priima, su jais bendrauja, bet cia jau atskira tema mirksiukas.gif ) aisku, vaikui reikia pries tai papasakoti, supazindinti, kas ten vyks, kad reikia buti geram, klausyti, nelakstyti...
Del dovanu, tai kazkaip dviraciai, paspirtukai ar kiti dideli zaislai ar dovanos, kazkaip nelabai.. cia ne gimtadienis, o krikstas, dovana ir turi buti susijusi su tuom. na manau, tokio amziaus vaikui grazu butu nupirkti grazia dezute(galima vaikiska) ideti vaikiska maldaknyge (sunui prosenele dovanojo, labai grazi, su spalvotais paveiksleliais iliustruota, tiktu komunijai), rozanciu (tiktu taip pat komunijai) ir kokia grazia masinyte (su kuria ir gales zaisti), o mama i ta dezute gales ideti kriksto zvakele, ar rubelius jei tilps...nu va issisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(ingulka35 @ 2011 05 02, 15:30)
gal isdekupazuokit su jo  nuotraukytemis kokia dezute ar foto remeli g.gif  nuotraukytes nuo gimimo ir dabarties...

[SIZE=7] nemanau,kad vaikas su tokiu charakteriu tokį dalyką vertins. nors man tai irgi graži mintis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 05 02, 15:47)
Sveika, turiu panasaus amziaus sunu, taip pat dar nekrikstytas. Tai va as galvoju taip: pirma tai del ivedimo i baznycia, manau graziai uz rankos (jei vaikas neprisileidzia, nemanau, kad tie zmones yra tinkami i krikstotevus, tik neisizeiskit!! 4u.gif  manau, tevai turi atsizvelgti ne tik kaip gerai "sueina" su zmonem kurie bus krikstotevai, bet ir vaikas juos priima, su jais bendrauja, bet cia jau atskira tema  mirksiukas.gif ) aisku, vaikui reikia pries tai papasakoti, supazindinti, kas ten vyks, kad reikia buti geram, klausyti, nelakstyti...
Del dovanu, tai kazkaip dviraciai, paspirtukai ar kiti dideli zaislai ar dovanos, kazkaip nelabai.. cia ne gimtadienis, o krikstas, dovana ir turi buti susijusi su tuom. na manau, tokio amziaus vaikui grazu butu nupirkti grazia dezute(galima vaikiska) ideti vaikiska maldaknyge (sunui prosenele dovanojo, labai grazi, su spalvotais paveiksleliais iliustruota, tiktu komunijai), rozanciu (tiktu taip pat komunijai) ir kokia grazia masinyte (su kuria ir gales zaisti), o mama i ta dezute gales ideti kriksto zvakele, ar rubelius jei tilps...nu va issisakiau lotuliukas.gif

Tikrai puiki mintis. Aš galvojau jau apie tai, bet nepagalvojau visko apipavidalinti dežutėje blush2.gif Dėl mūsų tinkamumo, tai galiu išsiduoti, kad mes netryškom dideliausiu noriu krikštyti, dėl finansų. Tačiau vyro teta nori jaunų žmonių. Prieš mus buvo prašyta vyro brolio krikštyti, bet nenorėjo, kad jo panelė su juo krikštytu, neva jie išsiskirs(nors su jų vaiku ji sutaria labai gerai, jis ją mėgsta). O su jokia kita panele jis krikštyti nesutiko. Tad mes juos paprašėm savo mažosios krikštynom ir jie mielai sutiko. Na, o staiga išgirdom, kad lyg jau ir mus nori prašyt ir paprašė. Man iš karto pirma mintis buvo-kaip jį reiks nusivest, nes jų giminėje esu dar neseniai, na ir pats vaikas dar manęs nepažįsta, aš jo juk taip pat. Dėl to man ir yra sunkiausias išbandymas dabar doh.gif
Papildyta:
Šiaip su dovanomis mes vaikui ir jo tėveliams labai įtikdavom,bet dabar tikrai ne tas atvejis kada užteks kokio lavinančio žaisliuko. Nors vienas variantas man patiko http://www.lavinanty...zaidimas_p1.jpg unsure.gif ten tokie žaidimėliai su kauliuku ir mašinėlėm. Šios knygelės kaina bent PC Mada mačiau beveik 57lt. Ką manot?

Gaila, kad vyro teta nenori vaikui grandinėlės, šiandien tokių pasakiškų pakabukų mačiau. Ir šiaip,tai graži dovana, bent jau savo mažajai nupirkau grandinėlę ir pakabuką angeliuką(nors dabar pamačiau dar gražesnį) biggrin.gif o krikštatėviams pasakėm,kad gali tiesiog tada nupirkti auskariukus, kuriuos įversime truputį didesniai. Ir problemos iš to nedarom nei jiems nei sau. O norės kažką dar padovanot-padovanos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukai: 02 gegužės 2011 - 19:15
Apie krikstynas, cia dar priklauso kurioj baznycioj krikstysit. Kiek teko isgirsti is draugiu krikstynu, tai kiekvienoje baznycioje sava tvarka smile.gif
Man teko krikstyti savo pypli, tai va kaip buvo. Mazus vaikus laike kriksto tevai ant ranku, jei vaikai verke, juos paime mamos ant ranku. Didelius vaikus laike uz rankyciu. Jei ir jiems pasidare nedrasu, teciai pasieme ant rankyciu, na, svoris visgi.
O del dovanu sakyciau vaikams dovanoti vaikiskas dovanas. Maldaknyges, rozanciau jie nesupras. Per mazi. Dabar tikrai pasirinkimas didelis parduotuvese. Ir dviratuku ir kompiuteriuku... pagaliau tie patys Lego. Svarbu juk kad butu smagu smile.gif
Sekmes galvojant 4u.gif
Atsakyti
Krikštysim Molėtuose, kaimo bažnyčioje rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dovanu gavom per savasias krikstynas wub.gif saldainiu medeli, patikekit, puiki dovana wub.gif wub.gif Originali, grazi, skani, mazoji mano buvo suzeta kaip ir visi sveciai wub.gif

Musu mazute irgi krikstyta 2 m. kai buvo, jokios bedos. Stovejo salia per ceremonija, kai reikejo krikstamote paeme ant ranku. Jusu atveju jei berniukas tai krikstatevis ji tures laikyti smile.gif Bet nezinau ar toki dideli jau teks imti, tiesiog pakaks kad salia pastoves, skraiste uzdes smile.gif nebijokit, buna kiti po baznycia laksto, kai reikia pasigauna tevai biggrin.gif Bet siaip vaikai smalsus, jie ganetinai ilgai ziuri ka veikia kunigas, tad lakstyt nebent jei ilgai krikstynos vyksta pradeda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 02 gegužės 2011 - 20:20
QUOTE(Rijama @ 2011 05 02, 21:19)
Mes dovanu gavom per savasias krikstynas  wub.gif saldainiu medeli, patikekit, puiki dovana  wub.gif  wub.gif Originali, grazi, skani, mazoji mano buvo suzeta kaip ir visi sveciai  wub.gif

Musu mazute irgi krikstyta 2 m. kai buvo, jokios bedos. Stovejo salia per ceremonija, kai reikejo krikstamote paeme ant ranku. Jusu atveju jei berniukas tai krikstatevis ji tures laikyti smile.gif Bet nezinau ar toki dideli jau teks imti, tiesiog pakaks kad salia pastoves, skraiste uzdes smile.gif nebijokit, buna kiti po baznycia laksto, kai reikia pasigauna tevai  biggrin.gif Bet siaip vaikai smalsus, jie ganetinai ilgai ziuri ka veikia kunigas, tad lakstyt nebent jei ilgai krikstynos vyksta pradeda  biggrin.gif

O idomu, labai sunku tą saldainių medį padaryt pačiam? g.gif

Papildyta:
http://www.saldainiu...edis-krikstynos
su tokiu eičiau net nedvejodama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukai @ 2011 05 02, 21:32)
O idomu, labai sunku tą saldainių medį padaryt pačiam?  g.gif

Papildyta:
http://www.saldainiu...edis-krikstynos
su tokiu eičiau net nedvejodama  thumbup.gif

[B]Nusprendėm, užsakynėsime tą medelį. Tikėkimės patiks g.gif Dėkui už mintį!!! clap.gif
Bet ką dar prie jo? g.gif gal nesupyks labai tėveliai jei padovanotume grandinėlę su pakabuku angeliuku? g.gif ar labai jau banalu ta grandinėlė?
Atsakyti
QUOTE(burbuliukai @ 2011 05 02, 21:54)
[B]Nusprendėm, užsakynėsime tą medelį. Tikėkimės patiks  g.gif  Dėkui už mintį!!!  clap.gif
Bet ką dar prie jo?  g.gif gal nesupyks labai tėveliai jei padovanotume grandinėlę su pakabuku angeliuku?  g.gif ar labai jau banalu ta grandinėlė?

asmeniskai berniukui grandineles nepirkciau, man daugiau mergaitei tinka... as geriau koki sidabrini ar auksini sauksteli, vis gi tai tik simboline dovana, tikrai nemanau, kad tas vaikas nesios grandinele su angeliuku ar valgys su sauksteliu g.gif
Atsakyti
na man tie šaukštukai, tai nelabai... aš savo vaikui tokios dovanos nenorėčiau. ką vaikas su juo darys? daiktas tik gulės.
O grandinėlę aš norėjau pirkti vyrišką,tik smulkesnę. Vėliau paaugęs jei norės-nešios. unsure.gif
Atsakyti
Planuoju krikstyti savo mazuosius, tai galiu parasyti kokios dovanos noreciau saviskiams - visi lego, dviratukai ir kiti zaislai t.t. aisku puiku, taciau vaikas pazais, atsibos, sulauzys. Tokias dovanas dovanoja eiliniam gimtadieniui schmoll.gif
Manau tai turetu buti kazkas turintis isliekamosios vertes, be to kriksto tevai yra tie zmones kurie turetu ivesti mazaji i tikejimo pasauli, tai manau tokia proga puikiai tiktu pvz. vaikiska iliustruota biblija
Atsakyti
QUOTE(coconut @ 2011 05 03, 23:47)
Planuoju krikstyti savo mazuosius, tai galiu parasyti kokios dovanos noreciau saviskiams - visi lego, dviratukai ir kiti zaislai t.t. aisku puiku, taciau vaikas pazais, atsibos, sulauzys. Tokias dovanas dovanoja eiliniam gimtadieniui  schmoll.gif
Manau tai turetu buti kazkas turintis isliekamosios vertes, be to kriksto tevai yra tie zmones kurie turetu ivesti mazaji i tikejimo pasauli, tai manau tokia proga puikiai tiktu pvz. vaikiska iliustruota biblija

dėl žaislų pritariu, bet kažin ar tokiam lepiam vaikui reikš kažką vaikiška biblija, tai labiau gal vertina mergaitės. g.gif Bet man tai vaikiška biblija - gražus, simboliškas dalykas. mirksiukas.gif ir šiaip, šiais laikais kaikurie tėveliai nelabai puoselėja vaikučio vertybes, kas yra labai gaila. unsure.gif
Atsakyti