dar norėjau paklaust Zipper, ar aš galiu dabar instaliuoti tuos "anglų kalbos diskus"ar man nepasidarys vėl kaip buvo. Nžn. ar čia nuo to problema ta atsirado, nes vakare vėlai atvežė sutaisytą kompą , bandžiau instaliuoti diskus nors prieš tai jie buvo instal, bet pasidarė kaip matai kas. lauksiu ats. Ačiū
labai ačiū už kantrybe
na va paspaudžiautada va tokia lentele iššoko o ką joje daryt?

QUOTE(deiron @ 2008 08 19, 12:38)
dar norėjau paklaust Zipper, ar aš galiu dabar instaliuoti tuos "anglų kalbos diskus"ar man nepasidarys vėl kaip buvo. Nžn. ar čia nuo to problema ta atsirado, nes vakare vėlai atvežė sutaisytą kompą , bandžiau instaliuoti diskus nors prieš tai jie buvo instal, bet pasidarė kaip matai kas. lauksiu ats. Ačiū
manau, kad gali mėgint juos instaliuot. Tik prieš tai du kartus paspausk ant "išjungti pataisymą". O įdiegus vėl tikriausiai reikės paspaust ant "Įjungti pataisymą". Sėkmės

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:39)
labai ačiū už kantrybe

pastoviai problemos su ta Windows Vista :/ . emm pamėgink nuimt varnelę nuo Protect my computer and data... ir spausk OK. Jei ccleaneris visvien nepasileis, vėl sugrįžk į tą lentelę ir spausk ant The following user, ten įrašyk administrator ir slaptažodį jei toks yra.
P.S gražus wallpaperis

QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 13:42)
manau, kad gali mėgint juos instaliuot. Tik prieš tai du kartus paspausk ant "išjungti pataisymą". O įdiegus vėl tikriausiai reikės paspaust ant "Įjungti pataisymą". Sėkmės 
Papildyta:
pastoviai problemos su ta Windows Vista :/ . emm pamėgink nuimt varnelę nuo Protect my computer and data... ir spausk OK. Jei ccleaneris visvien nepasileis, vėl sugrįžk į tą lentelę ir spausk ant The following user, ten įrašyk administrator ir slaptažodį jei toks yra.
P.S gražus wallpaperis

Papildyta:
P.S gražus wallpaperis

ačiū

jau lig ir pasileidžia va dabar einu namų tvarkyt o programytė tegul kompą pravalo

pas mane ne vista tik "marškinukai"

Papildyta:
va paleidau pasidarė taip ir sustingo nieko nevyksta

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:15)
Run cleaner.
ačiū jau išsiaiškinau valo db normaliai
o po visko reikės dar ką nors daryt? ar padauges vietos diske?

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:22)
ačiū jau išsiaiškinau valo db normaliai

jei išsivalei šiukšles ir vietos nepadaugėjo, reiškia kažkas kitkas ją okupavęs

QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 16:25)
jei išsivalei šiukšles ir vietos nepadaugėjo, reiškia kažkas kitkas ją okupavęs
. o šiaip tai mažiau 2gb žiūrėk, kad nekristų laisva vieta ir kompo funkcionavimui tai netrukdys.

ačiū. o tas kitkas kas galėtu buti?
na dar valo šiaip gal tik kokiu 35 min. aš nusiteikus kad procedūra užtruks ilgiau

nu bet pažiūrėjus tam C diske jau nieko nėra o užimta 30 GB

pažiūrėsim ar kas pasikeis po valymo

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:31)
ačiū. o tas kitkas kas galėtu buti?
na dar valo šiaip gal tik kokiu 35 min. aš nusiteikus kad procedūra užtruks ilgiau
absurdas kažkoks 

gali bandyt paiešką numest visiems failams didesniems nei 100mb ir pažiūrėt, gal yra kokių nors didelių failų iš kažkur atsiradę, kurie užima daug vietos
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 16:51)
gali bandyt paiešką numest visiems failams didesniems nei 100mb ir pažiūrėt, gal yra kokių nors didelių failų iš kažkur atsiradę, kurie užima daug vietos
nelabai supratau kaip tai daroma

lig ir baige jau pašalino TIK 313 MB

ar dabar reikia ką nors daryti?

niekas nepadės ? ką dabar daryti? nieko???