Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

dar norėjau paklaust Zipper, ar aš galiu dabar instaliuoti tuos "anglų kalbos diskus"ar man nepasidarys vėl kaip buvo. Nžn. ar čia nuo to problema ta atsirado, nes vakare vėlai atvežė sutaisytą kompą , bandžiau instaliuoti diskus nors prieš tai jie buvo instal, bet pasidarė kaip matai kas. lauksiu ats. Ačiū
Atsakyti
labai ačiū už kantrybe 4u.gif

na va paspaudžiautada va tokia lentele iššoko o ką joje daryt? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2008 08 19, 12:38)
dar norėjau paklaust Zipper, ar aš galiu dabar instaliuoti  tuos "anglų kalbos diskus"ar man nepasidarys vėl kaip buvo. Nžn. ar čia nuo to problema ta atsirado, nes vakare vėlai atvežė sutaisytą kompą , bandžiau instaliuoti diskus nors prieš tai jie buvo instal, bet pasidarė kaip matai kas. lauksiu ats. Ačiū

manau, kad gali mėgint juos instaliuot. Tik prieš tai du kartus paspausk ant "išjungti pataisymą". O įdiegus vėl tikriausiai reikės paspaust ant "Įjungti pataisymą". Sėkmės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:39)
labai ačiū už kantrybe  4u.gif 

na va paspaudžiautada va tokia lentele iššoko o ką joje daryt?  blush2.gif

user posted image

pastoviai problemos su ta Windows Vista :/ . emm pamėgink nuimt varnelę nuo Protect my computer and data... ir spausk OK. Jei ccleaneris visvien nepasileis, vėl sugrįžk į tą lentelę ir spausk ant The following user, ten įrašyk administrator ir slaptažodį jei toks yra.

P.S gražus wallpaperis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 19 rugpjūčio 2008 - 12:43
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 13:42)
manau, kad gali mėgint juos instaliuot. Tik prieš tai du kartus paspausk ant "išjungti pataisymą". O įdiegus vėl tikriausiai reikės paspaust ant "Įjungti pataisymą". Sėkmės smile.gif
Papildyta:
pastoviai problemos su ta Windows Vista :/ . emm pamėgink nuimt varnelę nuo Protect my computer and data... ir spausk OK. Jei ccleaneris visvien nepasileis, vėl sugrįžk į tą lentelę ir spausk ant The following user, ten įrašyk administrator ir slaptažodį jei toks yra.
P.S gražus wallpaperis smile.gif

ačiū 4u.gif

jau lig ir pasileidžia va dabar einu namų tvarkyt o programytė tegul kompą pravalo biggrin.gif

pas mane ne vista tik "marškinukai" biggrin.gif
Papildyta:
va paleidau pasidarė taip ir sustingo nieko nevyksta verysad.gif ką daryyyyt? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:15)

va paleidau pasidarė taip ir sustingo nieko nevyksta verysad.gif  ką daryyyyt?  unsure.gif

user posted image

Run cleaner.
Atsakyti
ačiū jau išsiaiškinau valo db normaliai smile.gif

o po visko reikės dar ką nors daryt? ar padauges vietos diske? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:22)
ačiū jau išsiaiškinau valo db normaliai smile.gif

o po visko reikės dar ką nors daryt? ar padauges vietos diske? rolleyes.gif

jei išsivalei šiukšles ir vietos nepadaugėjo, reiškia kažkas kitkas ją okupavęs smile.gif. o šiaip tai mažiau 2gb žiūrėk, kad nekristų laisva vieta ir kompo funkcionavimui tai netrukdys.
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 16:25)
jei išsivalei šiukšles ir vietos nepadaugėjo, reiškia kažkas kitkas ją okupavęs smile.gif. o šiaip tai mažiau 2gb žiūrėk, kad nekristų laisva vieta ir kompo funkcionavimui tai netrukdys.

ačiū. o tas kitkas kas galėtu buti?
na dar valo šiaip gal tik kokiu 35 min. aš nusiteikus kad procedūra užtruks ilgiau smile.gif

nu bet pažiūrėjus tam C diske jau nieko nėra o užimta 30 GB blink.gif absurdas kažkoks doh.gif
pažiūrėsim ar kas pasikeis po valymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 rugpjūčio 2008 - 15:39
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:31)
ačiū. o tas kitkas kas galėtu buti?
na dar valo šiaip  gal tik kokiu 35 min. aš nusiteikus kad procedūra užtruks ilgiau smile.gif

nu bet pažiūrėjus tam C diske jau nieko nėra o užimta 30 GB  blink.gif  absurdas kažkoks  doh.gif
pažiūrėsim ar kas pasikeis po valymo  ax.gif

gali bandyt paiešką numest visiems failams didesniems nei 100mb ir pažiūrėt, gal yra kokių nors didelių failų iš kažkur atsiradę, kurie užima daug vietos
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 16:51)
gali bandyt paiešką numest visiems failams didesniems nei 100mb ir pažiūrėt, gal yra kokių nors didelių failų iš kažkur atsiradę, kurie užima daug vietos

nelabai supratau kaip tai daroma unsure.gif

lig ir baige jau pašalino TIK 313 MB blink.gif nieko jau nesuprantu doh.gif

ar dabar reikia ką nors daryti? g.gif

user posted image
Atsakyti
niekas nepadės ? ką dabar daryti? nieko??? unsure.gif
Atsakyti
help.gif gal kas nors zinote kodel kur tik lietuviskos raides iskaityti neimanoma,vietoj raidziu kvadratukai,taskiukai,pagaliukai verysad.gif
Atsakyti