kaip pravalyti kompą nežinau jau ką daryt bet man nevalo C disko neseniai ten buvo bėda beveik visas pilnas siaubingai stabde visa darbą košmaras iš ten prantiniau ko nereikėjo perkeliau kaip kurios failus į diska D atlaisivinau 10 GB viskas buvo gerai bet vėl ten tik 6 GB liko doh.gif kame reikalas kas ji užpyldo? nieko neinstaliuoju nesiunčiu ir tt, ir man nedaro Disc clenap kodėl???? padėkit prašau kas nors

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 11:57)
kaip pravalyti kompą nežinau jau ką daryt bet man nevalo C disko neseniai ten buvo bėda beveik visas pilnas siaubingai stabde visa darbą košmaras iš ten prantiniau ko nereikėjo perkeliau kaip kurios failus į diska D atlaisivinau 10 GB viskas buvo gerai bet vėl ten tik 6 GB liko doh.gif kame reikalas kas ji užpyldo? nieko neinstaliuoju nesiunčiu ir tt, ir man nedaro Disc clenap kodėl???? padėkit prašau kas nors 

Disk cleanup dažnai labai labai ilgai užtrunka kol pasileidžia jeigu kompas apkrautas ir diskas užpildytas. Geriau parsisiųsk Crap Cleaner'į http://www.ccleaner.com/download ir jis turėtų pašalint didžiąją šlamšto dalį. Atlaisvink kuo daugiau vietos ir defragmentuok diską, tada kompas turėtų iš ties lengviau pradėt kvėpuot

Zipper ačiū parsiųst
ten naudojimas paprastas? o negali buti taip kad pravalys ko visai nereikėtu? ar ilgai užtruks viskas?

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:08)
Zipper ačiū parsiųst
ten naudojimas paprastas? o negali buti taip kad pravalys ko visai nereikėtu? ar ilgai užtruks viskas? 

jo ten iš ties daug maž paprasta. Pravalyt gali nebent internet history iš tokių, retkarčiais naudojamų dalykų, o šiaip tai valys tik temp katalogus, šiukšles, dar kažką. Dokumentų/programų tikrai nelies. Užtruks tikrai mažiau nei windowsinis disk cleanup, bet kiek tiksiai nepasakysiu. 15-45 min manau

atleisk už kvaila klausymą bet bijau prigrybaut , sakyk o ką čia spaust kad atsiust nes variantu keletas

o šį programa nemokama?
beja vistiek įdomu gal kas atsakytu kodėl jis užsipildo jei nieko neinstalioju ir tt
tai jei tik kokia valanda valytu tai baika man disk clenap per 4 nepradėjo veikt

o šį programa nemokama?
beja vistiek įdomu gal kas atsakytu kodėl jis užsipildo jei nieko neinstalioju ir tt

tai jei tik kokia valanda valytu tai baika man disk clenap per 4 nepradėjo veikt

Labai didelis ačiū Zipper, pagelbėjai labai, dabar nebemeta tos lentelės.labai labai didelis dėkui.
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:11)
atleisk už kvaila klausymą bet bijau prigrybaut , sakyk o ką čia spaust kad atsiust nes variantu keletas

Spausk ant Download File from FileHippo.com, tada kitam lange aukščiau dešinėje turėtų būti nuoroda parsisiuntimui.
Papildyta:
QUOTE(deiron @ 2008 08 19, 12:13)
Labai didelis ačiū Zipper, pagelbėjai labai, dabar nebemeta tos lentelės.labai labai didelis dėkui.
Džiugu, kad sugebėjau padėt tavo kompui, problema ta tai ištiess įkyri buvo

QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 13:20)
Spausk ant Download File from FileHippo.com, tada kitam lange aukščiau dešinėje turėtų būti nuoroda parsisiuntimui.
Papildyta:
Papildyta:

aha yra visko tie daaaaug

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:22)

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 13:22)
Download latest version.
aha jau paspaudžiau , siunčia kai grįsiu bandysiu valytis ir spėju jau turėsiu tau dar klausimu 
Papildyta:
niu va suinstaliavau lietuvių kalba viskas gera bet kažkodėl nepasileidžia spaudžiu spaudžiu nulis emocijų kur bėda?
gal restartuot kompą reiketu?

Papildyta:
niu va suinstaliavau lietuvių kalba viskas gera bet kažkodėl nepasileidžia spaudžiu spaudžiu nulis emocijų kur bėda?

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:25)
aha jau paspaudžiau , siunčia kai grįsiu bandysiu valytis ir spėju jau turėsiu tau dar klausimu 

o aš turėsiu tau atsakymų

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:29)
Papildyta:

Papildyta:

pamėgink dešinį paspaust ant CCleaner ikonėlės ir pasirink Run as administrator ar kažkas panašaus.