Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

kaip pravalyti kompą nežinau jau ką daryt bet man nevalo C disko neseniai ten buvo bėda beveik visas pilnas siaubingai stabde visa darbą košmaras iš ten prantiniau ko nereikėjo perkeliau kaip kurios failus į diska D atlaisivinau 10 GB viskas buvo gerai bet vėl ten tik 6 GB liko doh.gif kame reikalas kas ji užpyldo? nieko neinstaliuoju nesiunčiu ir tt, ir man nedaro Disc clenap kodėl???? padėkit prašau kas nors verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 11:57)
kaip pravalyti kompą nežinau jau ką daryt bet man nevalo C disko neseniai ten buvo bėda beveik visas pilnas siaubingai stabde visa darbą košmaras iš ten prantiniau ko nereikėjo perkeliau kaip kurios failus į diska D atlaisivinau 10 GB viskas buvo gerai bet vėl ten tik 6 GB liko doh.gif kame reikalas kas ji užpyldo? nieko neinstaliuoju nesiunčiu ir tt, ir man nedaro Disc clenap kodėl???? padėkit prašau kas nors verysad.gif

Disk cleanup dažnai labai labai ilgai užtrunka kol pasileidžia jeigu kompas apkrautas ir diskas užpildytas. Geriau parsisiųsk Crap Cleaner'į http://www.ccleaner.com/download ir jis turėtų pašalint didžiąją šlamšto dalį. Atlaisvink kuo daugiau vietos ir defragmentuok diską, tada kompas turėtų iš ties lengviau pradėt kvėpuot smile.gif
Atsakyti
Zipper ačiū parsiųst smile.gif ten naudojimas paprastas? o negali buti taip kad pravalys ko visai nereikėtu? ar ilgai užtruks viskas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:08)
Zipper ačiū parsiųst smile.gif  ten naudojimas paprastas? o negali buti taip kad pravalys ko visai nereikėtu? ar ilgai užtruks viskas? unsure.gif

jo ten iš ties daug maž paprasta. Pravalyt gali nebent internet history iš tokių, retkarčiais naudojamų dalykų, o šiaip tai valys tik temp katalogus, šiukšles, dar kažką. Dokumentų/programų tikrai nelies. Užtruks tikrai mažiau nei windowsinis disk cleanup, bet kiek tiksiai nepasakysiu. 15-45 min manau smile.gif
Atsakyti
atleisk už kvaila klausymą bet bijau prigrybaut , sakyk o ką čia spaust kad atsiust nes variantu keletas biggrin.gif blush2.gif

user posted image

o šį programa nemokama?

beja vistiek įdomu gal kas atsakytu kodėl jis užsipildo jei nieko neinstalioju ir tt g.gif

tai jei tik kokia valanda valytu tai baika man disk clenap per 4 nepradėjo veikt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 rugpjūčio 2008 - 12:18

Labai didelis ačiū Zipper, pagelbėjai labai, dabar nebemeta tos lentelės.labai labai didelis dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:11)
atleisk už kvaila klausymą bet bijau prigrybaut , sakyk o ką čia spaust kad atsiust nes variantu keletas  biggrin.gif  blush2.gif

user posted image
beja vistiek įdomu gal kas atsakytu kodėl jis užsipildo jei nieko neinstalioju ir tt  g.gif

tai jei tik kokia valanda valytu tai baika man disk clenap per 4 nepradėjo veikt  doh.gif

Spausk ant Download File from FileHippo.com, tada kitam lange aukščiau dešinėje turėtų būti nuoroda parsisiuntimui.
Papildyta:
QUOTE(deiron @ 2008 08 19, 12:13)
Labai didelis ačiū Zipper, pagelbėjai labai, dabar nebemeta tos lentelės.labai labai didelis dėkui.

Džiugu, kad sugebėjau padėt tavo kompui, problema ta tai ištiess įkyri buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 13:20)
Spausk ant Download File from FileHippo.com, tada kitam lange aukščiau dešinėje turėtų būti nuoroda parsisiuntimui.
Papildyta:
Džiugu, kad sugebėjau padėt tavo kompui, problema ta tai ištiess įkyri buvo smile.gif

aha yra visko tie daaaaug blink.gif ką pasirinkt ??? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:22)
aha yra visko tie daaaaug  blink.gif  ką pasirinkt ???  unsure.gif

user posted image

biggrin.gif tai dešinėj aukščiau kur parašyta "Download Latest Version" spausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 13:22)
aha yra visko tie daaaaug  blink.gif  ką pasirinkt ???  unsure.gif

user posted image

Download latest version.
Atsakyti
aha jau paspaudžiau , siunčia kai grįsiu bandysiu valytis ir spėju jau turėsiu tau dar klausimu biggrin.gif
Papildyta:
niu va suinstaliavau lietuvių kalba viskas gera bet kažkodėl nepasileidžia spaudžiu spaudžiu nulis emocijų kur bėda? unsure.gif verysad.gif gal restartuot kompą reiketu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 rugpjūčio 2008 - 12:32
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:25)
aha jau paspaudžiau , siunčia kai grįsiu bandysiu valytis ir spėju jau turėsiu tau dar klausimu biggrin.gif

o aš turėsiu tau atsakymų smile.gif. tik už pusę val. iškeliauju kažkam tvarkyti kompo, tai jei nebus aš neatsakysiu, gal kas kitas padės, na vienaip ar kitaip pagelbėsim tavo kompui, Lera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:29)
Papildyta:
niu va suinstaliavau lietuvių kalba viskas gera bet kažkodėl nepasileidžia spaudžiu spaudžiu nulis emocijų kur bėda?  unsure.gif  verysad.gif

pamėgink dešinį paspaust ant CCleaner ikonėlės ir pasirink Run as administrator ar kažkas panašaus.
Atsakyti