Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

QUOTE(Zipper @ 2008 08 18, 09:33)
Pačio žaidimo grafiniuose nustatymuose pamėgink paketinėt konfigūraciją. Pvz, viską nustatyk iki minimumo (rezoliuciją, spalvų gamą, efektų kiekį ir pan) ir žiūrėk ar problemą išnyko. Jei taip tai, atstatinėk viską po truputį stebėdamas, kada problema pasikartos. Taip pat gali mėginti atsinaujinti vaizdo plokštės driverius.

dėkui
bet grafinius nustatymus keičiant niekas nepasikeitė, o prie driveriu lysti bijau, dar visai viska sugadinsiu
dabar tokia lentelė atsiranda, kur parašyta " The memory could not be "read""
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 18, 22:53)
jei anksčiau skaitydavo, o dabar nebe, gali būti, kad cd-romo lazeriukas susidevėjo, galima bandyt valyt su specialiu CD arba išardžius, bet anksčiau ar vėliau teks keisti.

Anksčiau skaitė, jau bandėm valyti, bet nepadėjo schmoll.gif , teks taisyti (o kur?, kiek laiko tai užims, kiek maždaug kainuoja? blush2.gif )

ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti

QUOTE(l'eau @ 2008 08 18, 16:32)
gal bandykit pakaitaliot nustatymus čia g.gif
user posted image
user posted image

kaitoliojau viską ten iš eilės, bet niekas nepadeda schmoll.gif Nu keista man ir pačiai kame čia reikalas g.gif

QUOTE(Zipper @ 2008 08 18, 16:40)
O mėginot su zmule išjungta laikyt kompą? Vis vien užsklanda nepasirodo? Laptopai dažniausiai turi mygtukų kombinaciją monitoriui išjungti, pvz pas aš dabar kelis remontuoju kaip tik, tai galiu pasakyt:
Toshiba FN + F5
IBM: FN + F3

Bandžiau ir nieko, tas pats doh.gif O mygtukai nei vienas nei kitas neišjungia, bet gal dėl to kad pas mus DELL laptopas unsure.gif

Šiaip ar taip, labai ačiū visiems už bandymus padėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 19, 07:27)
kaitoliojau viską ten iš eilės, bet niekas nepadeda  schmoll.gif Nu keista man ir pačiai kame čia reikalas  g.gif
Bandžiau ir nieko, tas pats  doh.gif O mygtukai nei vienas nei kitas neišjungia, bet gal dėl to kad pas mus DELL laptopas  unsure.gif

Šiaip ar taip, labai ačiū visiems už bandymus padėt  4u.gif

rutulyte, radau tau programą kuri išjungia LCD, o vos tik pajudinus pelę vėl jį ijungia. Ką tik pats išbandžiau, veikia gerai smile.gif http://www.redmondpi...nOffLCDv101.zip
Papildyta:
QUOTE(RKR @ 2008 08 18, 22:28)
dėkui
bet grafinius nustatymus keičiant niekas nepasikeitė, o prie driveriu lysti bijau, dar visai viska sugadinsiu
dabar tokia lentelė atsiranda, kur parašyta " The memory could not be "read""

na, toks ir lindimas prie tų driverių, tiesiog pagal modelį susirandi vaizdo plokštės programą, ją parsisiunti ir paleidi, perkrauni kompa, ir driveriai jau atnaujinti. Pvz tikri geimerei kas mėnesį parsisiunčia naujausius, kad išspaust maximaliai ką įmanoma iš vaizdo plokštės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 19 rugpjūčio 2008 - 08:19
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 09:18)
rutulyte, radau tau programą kuri išjungia LCD, o vos tik pajudinus pelę vėl jį ijungia. Ką tik pats išbandžiau, veikia gerai smile.gif http://www.redmondpi...nOffLCDv101.zip

o čia tik laptopams ar visiems kompams? Aš dabar darbe, tai ant stacionaro nepaleidžiu, jaučiu ne taip kažką dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 19, 08:25)
o čia tik laptopams ar visiems kompams? Aš dabar darbe, tai ant stacionaro nepaleidžiu, jaučiu ne taip kažką dariau  g.gif

aš ant stacionaraus išbandžiau. Bet reikia, kad LCD monitorius būtų, man rodos, nes tie seni CRT gal neturi energijos taupymo funkcijos kažkokios...
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 09:39)
aš ant stacionaraus išbandžiau. Bet reikia, kad LCD monitorius būtų, man rodos, nes tie seni CRT gal neturi energijos taupymo funkcijos kažkokios...

nu pas mane darbe turbūt tikrai LCD, nes tas plokščias yra SAMSUNG SyncMaster 920n. Tai turbūt kažką ne taip padariau g.gif Gal gali parašyt ką ten daryt parsisiuntus tą programą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 19, 08:41)
nu pas mane darbe turbūt tikrai LCD, nes tas plokščias yra SAMSUNG SyncMaster 920n. Tai turbūt kažką ne taip padariau  g.gif  Gal gali parašyt ką ten daryt parsisiuntus tą programą  ax.gif

išarchyvuoti, tada lieka Turn Off LCD.exe failiukas toks. Ant jo du kartus paspaudus išsijugnia monitorius (pas mane du, tai abu ir iššsijungė).
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 09:44)
išarchyvuoti, tada lieka Turn Off LCD.exe failiukas toks. Ant jo du kartus paspaudus išsijugnia monitorius (pas mane du, tai abu ir iššsijungė).

man išmeta lentelę su raudonu kryžiuku ir užrašas THE APPLICATION FAILED TO INITIALIZE PROPERLY blink.gif Na gal namie viskas bus normaliai unsure.gif Galėčiau įdėt parodyt kokią lentelę išmetė, bet nemoku kaip įdėt nupaveikluotą failą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 19, 08:56)
man išmeta lentelę su raudonu kryžiuku ir užrašas THE APPLICATION FAILED TO INITIALIZE PROPERLY  blink.gif  Na gal namie viskas bus normaliai  unsure.gif Galėčiau įdėt parodyt kokią lentelę išmetė, bet nemoku kaip įdėt nupaveikluotą failą blush2.gif

jo, tai kai namie išbandysi, duok žinią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 19, 09:59)
jo, tai kai namie išbandysi, duok žinią smile.gif

na va, bandau namuos ir meta tą pačią lentelę, nepasileidžia verysad.gif Nu nesuprantu kame čia reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 19, 11:46)
na va, bandau namuos ir meta tą pačią lentelę, nepasileidžia  verysad.gif Nu nesuprantu kame čia reikalas  doh.gif

aš pas save ant dviejų kompų pabandžiau, veikia be problemų.. Pas tave Windows XP jo? programos parsisiuntimo puslapyje perskaičiau atsiliepimus apie ją, niekas nepraneša problemų.. neįsivaizduoju kodėl tau neveikia ji..
Atsakyti