Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

QUOTE(Zipper @ 2008 09 01, 13:13)
Tai tikriausiai su vaizdo plokšte kažkas negerai. O būtent kuriais momentais No Signal atsiranda? Pvz. tik atidarant tinklapius ar net ir dirbant word'e arba apskritai kompui sėdint ir nieko neveikiant? Kai vaizdas taip ir neatsiranda, perkrovus kompa atsigauna iškart? Ar kažkokiu kitu būdu gaivinat?

Aš ir tokią nuojautą turiu verysad.gif Dingsta tuo metu spaudžiant pelę, pvz kokią nuorodą, aišku ne kiekvieną kartą. Su dokumentais nedirbu, tai ir nepastebėjau unsure.gif O perkrovus irgi ne visada atsiranda, būna kartais tik iš kokio trečio karto doh.gif
Atsakyti
HELP verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Mėtoo lenteles kad jūsų kompiuteri pavojaus būsenoje, antivirusinė kaukia, ištryniau virusus gal ir viskas gerai tik didžiulis lagas ir kaikurių svetainių neatdarymas ir ta lenta su kompo būseną doh.gif doh.gif doh.gif
ką daryyyt
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 09 01, 13:25)
HELP  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Mėtoo lenteles kad jūsų kompiuteri pavojaus būsenoje, antivirusinė kaukia, ištryniau virusus gal ir viskas gerai tik didžiulis lagas ir kaikurių svetainių neatdarymas ir ta lenta su kompo būseną  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ką daryyyt

Kokia tavo antivirusinė
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 08 31, 19:47)
perinstaliuok garso draiveriukus, paziurek, gal juos kompakte turi,
jeigu neturi, atsisiusk is google pagal savo motinines plokstes pavadinima,

Dėkui, šiandien reiks pabandyti parsisiųsti iš interneto.
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 09 01, 12:20)
Aš ir tokią nuojautą turiu verysad.gif  Dingsta tuo metu spaudžiant pelę, pvz kokią nuorodą, aišku ne kiekvieną kartą. Su dokumentais nedirbu, tai ir nepastebėjau unsure.gif O perkrovus irgi ne visada atsiranda, būna kartais tik iš kokio trečio karto doh.gif

o kokiu dažnumu dingsta tas vaizdas? keletą kartų į valandą ar dažniau/rečiau? kokiame mieste esi?
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 09 01, 09:22)
Kiek matau tai pas tave bevielės plokštės kompas net nerodo. Galbūt ji neįdiegta? Spausk ant My Computer (Mano Kompiuteris?) dešinį > eik į Properties (žemiausiai esantis pasirinkimas) > Spausk ant Hardware skirtuko (apatinėj eilėj antras iš dešinės) > Spausk ant Device Manager (aukščiausiai esantis mygtukas) > ar matai atsidariusiame lange klaustukų? Jei taip tai vienas iš jų turbūt priklauso bevielio tinklo plokštei kurios tvaryklės neįdiegtos.

na va, pasirodo is tikruju kazkokiu klaustuku yra unsure.gif
vaizdas va toks
user posted image
klaustukai

O tai ką man dabar daryt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulyte: 01 rugsėjo 2008 - 13:52
QUOTE(rutulyte @ 2008 09 01, 13:49)
na va, pasirodo is tikruju kazkokiu klaustuku yra  unsure.gif
vaizdas va toks
user posted image
klaustukai

O tai ką man dabar daryt?  blush2.gif

Parašyk tikslų kompiuterio modelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 09 01, 15:03)
Parašyk tikslų kompiuterio modelį smile.gif

DELL LATITUDE D600
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 09 01, 14:37)
o kokiu dažnumu dingsta tas vaizdas? keletą kartų į valandą ar dažniau/rečiau? kokiame mieste esi?

Būna kartais kas kokią minutę, kartais kas kelios ar dar rečiau, visaip. Ir dar ekranas kartais jau po vaizdo atsiradimo tokiais kvadračiukais nueina, arba lieka buvęs koks piešinukas doh.gifVievy
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 09 01, 15:08)
Būna kartais kas kokią minutę, kartais kas kelios ar dar rečiau, visaip. Ir dar ekranas kartais jau po vaizdo atsiradimo tokiais kvadračiukais nueina, arba lieka buvęs koks piešinukas doh.gifVievy

kiek tolokai man važiuot, jei dirbat vln tai galėtumėt užvešt, nes ten akivaizdžiai su vaizdo plokšte negerai. įtariu, kad arba aušintuvas nebeveikia ir ji perkaista arba ją tiesiog keisti reikia. O jei integruota į pagrindinę plokštę tai irgi arba keisti arba bandyti išorinę įdiegt. Tai jei kviesitės kažką iškart prašykit kad su savimi atsivežtų vaizdo plokštę atsarginę. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 09 01, 16:15)
kiek tolokai man važiuot, jei dirbat vln tai galėtumėt užvešt, nes ten akivaizdžiai su vaizdo plokšte negerai. įtariu, kad arba aušintuvas nebeveikia ir ji perkaista arba ją tiesiog keisti reikia. O jei integruota į pagrindinę plokštę tai irgi arba keisti arba bandyti išorinę įdiegt. Tai jei kviesitės kažką iškart prašykit kad su savimi atsivežtų vaizdo plokštę atsarginę. Sėkmės smile.gif

Nelabai norisi su mažu vaiku ir kompu važiuot blush2.gif Bandysiu kaimyno prašyt kai iš darbo grįš, jis nemažai supranta. Bet kokiu atveju ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 09 01, 16:08)

gal tavo prekei garantija dar yra, tieisog nuvezk i garantini ir viska tau sutvarkys...
Atsakyti