Dukrytes krikštijome praeitais metais birželio mėn., kai joms buvo 9 mėn.
Musu sunui buvo 1,8m.
O su mama susibarem del to, kada reikia vaikus krikstyt. Mano manymu krikstyt geriau tada, kada patogu ir kai leidzia finansai. O mama sako, kad cia paprociu lauzymas. Ir bla bla bla, ir tt. Taip ir susipykom.
O su mama susibarem del to, kada reikia vaikus krikstyt. Mano manymu krikstyt geriau tada, kada patogu ir kai leidzia finansai. O mama sako, kad cia paprociu lauzymas. Ir bla bla bla, ir tt. Taip ir susipykom.
Mes gruodzio 27d. krikstijom. Vaikui buvo 3men.
Musu dukrytes vardas Liepa, todel nusprendem krikstynas daryti liepos menesi jai bus 4 menesiai
pirma savo dukryte krikstyjau 8men.,o savo mazele-krikstysim kita savaite o jai jau 6 cia ne apsileidimas jei kas taip pagalvos-mes laukem kol gales musu busimi kriksto teveliai
krikštijome 10men tai manau pats tas žinoma visa ceremonija praverke
dukrelei buvo lygiai 6 menesiai - liepa
sveikos mamytes mano dukrytei bus sausi 4metukai ji dar nekrikstyta ir labai pergyvenu ar ne per velai bus,beda ta kad nerandam kriksto teveliu ,ir dar viena problema esu issikyrus bet gyvenu su kitu vyru kaip daryti per krikstynas ar vaiko teva kviest ar kaip ? ar gali but ir mano draugas dabartinis ka daryti?
krikstijom per pirmaji gimtadieni,rugpjucio men.
Mūsiškis turėtu gimti birželio pabaigoje, tai nežinau, gal kokį rugsėjo pabaigoj bandysim krikštyti ištaikę gražesnį ir šiltesnį orą, arba jau tada kitą vasarą, nes gaila žiūrėti vaikučių , kurie bažnyčiuose žiemą šala