Mes savo mažylę krikštijom 1,3 mėn, manau pats tas
Męs savo mažėliu planuojame krikstyti liepos 21d. Sūnui bus 2 metai ir 8 mėn. ,o dukrytei puse metukų.
Man atrodo, kad bus super
Man atrodo, kad bus super
O mes savo mazyle krikstijom kai jai buvo 4 men, kaip tik per Jonines. Buvo labai geras oras
savaitgali pakrikstijom savo krikscione siandien kaip tik jai 11 men.
is pradziu vaziavom i foto atelje, paskui i baznycia. oras puikus pasitaike, po apeigu vaziavom i gamta, paskui vaises namuose. visi patenkinti. sventine vakariene labiausiai dziaugesi seneliai kriksto mama prigalvojo visokiu mazu dovaneliu visiems ir graziu zodziu. viskas puikiai pavyko
kunigai siais laikais su viskuo sutinka, bet kada gali krikstyt, jiems svarbu kad butu pakrikstytas dar vienas lialius
is pradziu vaziavom i foto atelje, paskui i baznycia. oras puikus pasitaike, po apeigu vaziavom i gamta, paskui vaises namuose. visi patenkinti. sventine vakariene labiausiai dziaugesi seneliai kriksto mama prigalvojo visokiu mazu dovaneliu visiems ir graziu zodziu. viskas puikiai pavyko
kunigai siais laikais su viskuo sutinka, bet kada gali krikstyt, jiems svarbu kad butu pakrikstytas dar vienas lialius
QUOTE(rosia @ 2007 03 26, 18:53)
na aš taip nemanau man rodos per adventą nekrikštija, tik jums papuolė taip, kad yra išskirtinė diena-Juozinės-Per kurias advento metu ir krikštija ir tuokia
gal ne adventas, bet GAVENIA dabar
ir krikstija istisus metus tikrai zinau
Papildyta:
ir dar, juozines 19d, o krikstijom 24
ir krikstija istisus metus tikrai zinau
Papildyta:
ir dar, juozines 19d, o krikstijom 24
Mano stebukleliui buvo vos 2 savaites, kai krikstijome.
Sūnų pakrikštyjom 8 mėn., o dukryte planuojam 6 mėn. krikštyt
mums bus lygiai 11 menesiuku
O mano abu vaikučiai dar nekrikštyti ir nežinau kada tai įvyks, nes visi galimi pretendentai į krikštatėvius išvykę užsienin
mes tai labai noretumem birzelio 3 nes bus musu vestuviu metines, o mazyliui 8 men. tai savaitgali eisim i baznycia, ziuresim kaip su datom, o tada prasides tikrasis planavimas
Mes krikštysim gegužės mėn., dukrytei bus 10 mėn., tikiuosi gero oro