tai ne viena as balta varna.. maniskiui geguzi jau sueis 6m., o tik dabar savanorius i kriksto tevus radom.. dabar blaskausi kada krikstyti. Gal geguzi koki, kai oras geresnis buna.. Dukra krikstijom 10men. liepos menesi, tai pataikem per didziausius karscius nenoriu vel taip kankintis..
viena dukra krikstijau birzeli ,galvojau bus silta ,taciau lijo lietus ,buvo salta taip kad Lietuvoj sunku su tais orais ,nezinia kokie bus bet vis tiek manau geriausia krikstyti vasara
o mes krikstysim kovo gale, kai mazajai bus 11 men.
anksciau kazkaip nepasirupinom, o ir ideju, noro nebuvo. dabar pilna galva minciu ir laikas mum nesvarbus. tevai kazkaip zirzia, kad tipo gavenia, tai negerai, bet raso kad visus metus galima krikstyt o per velykas irgi nenorejom, nes krikstynos yra krikstynos, jos vieninteles tokios ir svest su kiausu ridenimu mum nelimpa
anksciau kazkaip nepasirupinom, o ir ideju, noro nebuvo. dabar pilna galva minciu ir laikas mum nesvarbus. tevai kazkaip zirzia, kad tipo gavenia, tai negerai, bet raso kad visus metus galima krikstyt o per velykas irgi nenorejom, nes krikstynos yra krikstynos, jos vieninteles tokios ir svest su kiausu ridenimu mum nelimpa
mes krikštijome per sekmines - ir geras oras buvo..
Mes krikstijom liepos menesi,Arniukui buvo 5 menesiai,viskas pavyko puikiai
Labutis.Mano vaikus abu iškart pakrikštijo rugsėjo 23d Oras buvo fantastiškas.Sūnui buvo 6.5m ,o mažutei lygiai 3 mėn .
Vienu sykiu didelis darbas padarytas
Na o mes planuojam 05 05,mergytei bus 4mėn. ir 1sav. .Dar kunigo neklausėm,jei nesutiks -nukelsim iki Joninių. Manau pats laikas-ir oras jau šiltesnis ir amžius tinkamas. .Nereikia laukt,kai ima keiktis vaikai,tada tėveliams gėdaaaaaaaa
QUOTE(Valedy @ 2007 03 14, 23:53)
Labutis.Mano vaikus abu iškart pakrikštijo rugsėjo 23d Oras buvo fantastiškas.Sūnui buvo 6.5m ,o mažutei lygiai 3 mėn .
nematau tame nieko blogo..
vyresnėlis atsimins..
bent jau man, nors ir buvau trejų metų, man iki šiol įsiminė kaip didelis įvykis..
QUOTE(_celeste @ 2007 03 15, 20:25)
nematau tame nieko blogo..
vyresnėlis atsimins..
bent jau man, nors ir buvau trejų metų, man iki šiol įsiminė kaip didelis įvykis..
vyresnėlis atsimins..
Taiva,aš irgi tikiuosi,kad vyresnėlis prisimins tą svarbią šventę ir galės sesei papasakoti kaip jam tada viskas atrodė... bus diskusijų...tikiuosi
o mes planuojam kita vasara krikstit,kai vaikui bus jau 1,5metu. nes skaitau ,kad visai maziukus krikstis neapsimoka,jie paskui nieko neprisimena. o tokio amziaus vistiek kazkastai jau atmenti lieka.
Kai krikstinom savo maziu buvo 2 metukai ir 3men viskas mums labai sauniai sekesi